- 31 Ağustos 2012
- 22.030
- 35.236
Canım ben tek test yapicam.Yok bunda silik olarak pozitifi görmüştüm her gün test yaptım koyulaşma olmadı. Silik çizgi vardı ama istediğim gibi koyulaşmıyordu yine ertesi gün başka bir test aldım başka bir eczaneden o da aynı markaydı negatif çıktı test bozuktu muhtemelen ama bu markadan gerçekten kıllandım bunu gerekmedikçe almayın.
Geçen gün iki tane test almıştım biri erken test biri normal testti. Bugün erken testi yaptım. Sabah normali yapıcam ama bakalım ne çıkacak. Pazar günü olduğu için eczaneler de kapalı gidip alamam yeni testHahahah nasılsa ilişki de yasak ee zaten bu soğukta terlemiyoruzda. Bende bugün aldım ilk duşumu. Transfer sonrası 3. Günüm benimde. Sen yarın test yapacak mısın bir daha
Âmin inşallah Allah razı olsunYa Allah bi daha yaşatmasınsağlıkla bu sefer kucağına alırsın inşallah
Sen her ihtimale karşı başka bir Marka normal kaset test daha al dokuzuncu gün genelde varsa her teste çıkar ama şans ya belki bozuk olana denk gelirsin.Canım ben tek test yapicam.
Yıllardır psikolojim bozuk çünkü negatif testlerden.
9. Gün yapacağım için erken gebelik yapmak istemiyorum.
Buda güvenilmezse başka test alayım o zaman.
Yine silik çıkacak korkma amaGeçen gün iki tane test almıştım biri erken test biri normal testti. Bugün erken testi yaptım. Sabah normali yapıcam ama bakalım ne çıkacak. Pazar günü olduğu için eczaneler de kapalı gidip alamam yeni test
Ben de aynı kaynar suyla duş alan biriyim maalesef normal sıcaklıkta alıyorum şu an bekle sen erken dahaYa bu ılık duş olayı beni üzüyor. Bayılırdım sıcak sıcak duş almaya. Böyle sanki temizlenmiyormuşum gibi geliyoray bugün herşeyi dert etmem
Canım nasılsın opu güzel geçmiş okudum sohbeti inşallah hepsi dollenir ve sağlıklı embriolarin oluşurKızlar çok az kaldık grupta aktif diğerleri nerdeler acaba ? Hangi aşamalardasinizgebeler gebelik nasıl gidiyor keseleri gördünüz mü
Elhamdülillah iyiyim canım yumurtaları merak ediyorum sadece kaçı dollendi nasıllar ne durumdalar sen nasılsınCanım nasılsın opu güzel geçmiş okudum sohbeti inşallah hepsi dollenir ve sağlıklı embriolarin oluşur
Ben transfer olacağım canimBenim transfer büyük ihtimalle Ocak ayına kalacak .Ocak topigi açtım artık ordan devam ederizespressoc senin taze olmazsa sende ocakta olursun
Ben görüyorum canım
Ay sorma transferden sonra ben de bugün ilk defa duş aldım ılık suyla hiç hoşuma gitmedi bende çok severim sıcak suyla duş almayıYa bu ılık duş olayı beni üzüyor. Bayılırdım sıcak sıcak duş almaya. Böyle sanki temizlenmiyormuşum gibi geliyoray bugün herşeyi dert etmem
Böyle görünce ben de gaza geliyorum yapmak için yarın 4. Günüm benim de ama testim yok kaset testlerim var onlarda daha çıkarmaz
İnşallah ocağa kalmazBenim transfer büyük ihtimalle Ocak ayına kalacak .Ocak topigi açtım artık ordan devam ederizespressoc senin taze olmazsa sende ocakta olursun
Ya ben yapsam pozitif çıkabilir çatlatma iğnesinden dolayı. Dün oldum yarın yine olcam yarım doz. Bunca zaman hamile olabilmek için sabrettik şurda 10 gün sabredemiyoruzBöyle görünce ben de gaza geliyorum yapmak için yarın 4. Günüm benim de ama testim yok kaset testlerim var onlarda daha çıkarmaz
Bunu bende yapmıştım silik çıktı kanda negatif meğer yaniltabiliyormus belki herkeste farklıdır kiminde erken artıyor kiminde geç bilemem yani ben 7 günde yapmıştım şuan adet bekliyorum umarım sizinki tutar takip ediyorum aynı zamanda da dua ediyorum her birinize ayrı ayrıKızlar bu test nasıl güvenilir mi?
Aaa çatlatma iğnemiz var kız unuttum ben onu sanki yıl geçti üstündenYa ben yapsam pozitif çıkabilir çatlatma iğnesinden dolayı. Dün oldum yarın yine olcam yarım doz. Bunca zaman hamile olabilmek için sabrettik şurda 10 gün sabredemiyoruz
11. Güne kadar geçmiştir etkisi ama bence dayanabiliyorsan dayan. En azından birkaç gün daha.Aaa çatlatma iğnemiz var kız unuttum ben onu sanki yıl geçti üstünden11. Günüm benim yarın belki yalancı çıkarır pozitif boşver yapmiyim
Yapma yapmaaaaBöyle görünce ben de gaza geliyorum yapmak için yarın 4. Günüm benim de ama testim yok kaset testlerim var onlarda daha çıkarmaz
Merhaba, ben ilk aşılamamı yaptıracağım kısmet olursa. Şuanda gonalf iğneye başladım. Hatta 2. Günüm. Ama bendede aşırı kasık ağrısı, gaz ve şişkinlik yaptıGonalf yan etki olarak mide bulantısı yaptı mı sizde kızlar