ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım ben tek test yapicam.
Yıllardır psikolojim bozuk çünkü negatif testlerden.
9. Gün yapacağım için erken gebelik yapmak istemiyorum.
Buda güvenilmezse başka test alayım o zaman.

Hahahah nasılsa ilişki de yasak ee zaten bu soğukta terlemiyoruzda. Bende bugün aldım ilk duşumu. Transfer sonrası 3. Günüm benimde. Sen yarın test yapacak mısın bir daha
Geçen gün iki tane test almıştım biri erken test biri normal testti. Bugün erken testi yaptım. Sabah normali yapıcam ama bakalım ne çıkacak. Pazar günü olduğu için eczaneler de kapalı gidip alamam yeni test

Canım ben tek test yapicam.
Yıllardır psikolojim bozuk çünkü negatif testlerden.
9. Gün yapacağım için erken gebelik yapmak istemiyorum.
Buda güvenilmezse başka test alayım o zaman.
Sen her ihtimale karşı başka bir Marka normal kaset test daha al dokuzuncu gün genelde varsa her teste çıkar ama şans ya belki bozuk olana denk gelirsin.

Ya bu ılık duş olayı beni üzüyor. Bayılırdım sıcak sıcak duş almaya. Böyle sanki temizlenmiyormuşum gibi geliyor ay bugün herşeyi dert etmem
Ay sorma transferden sonra ben de bugün ilk defa duş aldım ılık suyla hiç hoşuma gitmedi bende çok severim sıcak suyla duş almayı

Böyle görünce ben de gaza geliyorum yapmak için yarın 4. Günüm benim de ama testim yok kaset testlerim var onlarda daha çıkarmaz
Ya ben yapsam pozitif çıkabilir çatlatma iğnesinden dolayı. Dün oldum yarın yine olcam yarım doz. Bunca zaman hamile olabilmek için sabrettik şurda 10 gün sabredemiyoruz

Kızlar bu test nasıl güvenilir mi?
Bunu bende yapmıştım silik çıktı kanda negatif meğer yaniltabiliyormus belki herkeste farklıdır kiminde erken artıyor kiminde geç bilemem yani ben 7 günde yapmıştım şuan adet bekliyorum umarım sizinki tutar takip ediyorum aynı zamanda da dua ediyorum her birinize ayrı ayrı

Ya ben yapsam pozitif çıkabilir çatlatma iğnesinden dolayı. Dün oldum yarın yine olcam yarım doz. Bunca zaman hamile olabilmek için sabrettik şurda 10 gün sabredemiyoruz
Aaa çatlatma iğnemiz var kız unuttum ben onu sanki yıl geçti üstünden 11. Günüm benim yarın belki yalancı çıkarır pozitif boşver yapmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…