- 12 Mart 2019
- 14.741
- 34.119
Sakin ol canım yarın sabah ilk idrarla bir daha yapıyorsun o zaman biraz daha belirgin olurAyyyyyy kalbim küt küt attı vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol canım yarın sabah ilk idrarla bir daha yapıyorsun o zaman biraz daha belirgin olurAyyyyyy kalbim küt küt attı vallahi
Yaa bende görüyorum pozitif gibi sabah ilk idrarla tekrarlaEki Görüntüle 3516700
Elf gözleriniz burda bir şey görüyor mu transfer hariç 4. Gün dayanamadım
Grubun ismini Aralık ayı diye değiştir istersen canimKızlar çok az kaldık grupta aktif diğerleri nerdeler acaba ? Hangi aşamalardasiniz gebeler gebelik nasıl gidiyor keseleri gördünüz mü
Artımed ama bundan alma canım lanet olsun her eczanede bu Marka var bu Marka yanılalabiliyormuş negatif olsa bile silik çizgi çıkabiliyormuş benim testlerim koyulaşmadı baya strese girmiştim bulursan başka Marka al.Canım hangi marka bu bende transfer olunca sipariş vereceğim
Predoctor mi ne var onu eklemiştim favoriyeArtımed ama bundan alma canım lanet olsun her eczanede bu Marka var bu Marka yanılalabiliyormuş negatif olsa bile silik çizgi çıkabiliyormuş benim testlerim koyulaşmadı baya strese girmiştim bulursan başka Marka al.
Tamam canım değiştiriyorum değişirseGrubun ismini Aralık ayı diye değiştir istersen canim
Evet bak onlar iyi ondan alabilirsin birkaç tane bulundur insan her gün yapıyor çünküPredoctor mi ne var onu eklemiştim favoriye
Ya transfer sonrası ilaçları alırken bir tane de gebelik testi aldık 9. Gün yapmak için.Artımed ama bundan alma canım lanet olsun her eczanede bu Marka var bu Marka yanılalabiliyormuş negatif olsa bile silik çizgi çıkabiliyormuş benim testlerim koyulaşmadı baya strese girmiştim bulursan başka Marka al.
Dokuzuncu gün artık bir şeyler netleşti demek oluyor güvenebilirsin.Ya transfer sonrası ilaçları alırken bir tane de gebelik testi aldık 9. Gün yapmak için.
O da artimed
Erken gebelik değil normal slip test. Guvenmeyim mi şimdi ona ?
Bu paylaştığım mi negatif çıktı canım ?Dokuzuncu gün artık bir şeyler netleşti demek oluyor güvenebilirsin.
Sadece normal testler her gün koyulaşır ben de kasetle koyulaşma takip ettim ama bu markanın testleri koyulaşmadı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım dedimve elimde olan testlerden iki tanesi de negatif çıktı meğer hamileymişim hepsi aynı markaydı.
Yok bunda silik olarak pozitifi görmüştüm her gün test yaptım koyulaşma olmadı. Silik çizgi vardı ama istediğim gibi koyulaşmıyordu yine ertesi gün başka bir test aldım başka bir eczaneden o da aynı markaydı negatif çıktı test bozuktu muhtemelen ama bu markadan gerçekten kıllandım bunu gerekmedikçe almayın.Bu paylaştığım mi negatif çıktı canım ?
Canım senin bu transferin Ngs liDokuzuncu gün artık bir şeyler netleşti demek oluyor güvenebilirsin.
Sadece normal testler her gün koyulaşır ben de kasetle koyulaşma takip ettim ama bu markanın testleri koyulaşmadı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım dedimve elimde olan testlerden iki tanesi de negatif çıktı meğer hamileymişim hepsi aynı markaydı.
Oh mis ben görüyorumEki Görüntüle 3516700
Elf gözleriniz burda bir şey görüyor mu transfer hariç 4. Gün dayanamadım
Hayır canım daha önceki denemem yani 4. Denemem pgt liydi negatif oldu bir dahaki deneme için genetik tarama istemedik.Canım senin bu transferin Ngs li
Predictor early bendeki pembe kutulu erken sonuç veriyor diye özellikle almıştım bir tane de normal test var bakalım onda bir şey çıkacak mı sabah. O da predictor ama normal test yani gecikme sonrası yapılıyormuş ama farketmez herhalde sonuçta ikisi de aynı hormonu ölçüyorPredoctor mi ne var onu eklemiştim favoriye
Ya Allah bi daha yaşatmasın sağlıkla bu sefer kucağına alırsın inşallahHayır canım daha önceki denemem yani 4. Denemem pgt liydi negatif oldu bir dahaki deneme için genetik tarama istemedik.
Benim önceki denemelerim de genetiksizdi iki kez hamile kalmıştım genetikle alakası olmayan sebeplerden dolayı kaybettim.
yalnız değilsin hiç sevmem kaynar olmayan suda yıkanmayı. O yüzden transferden 3 gün sonra yıkandım herhalde bir dahaki yıkanmam doktor kontrolümden önce olurYa bu ılık duş olayı beni üzüyor. Bayılırdım sıcak sıcak duş almaya. Böyle sanki temizlenmiyormuşum gibi geliyor ay bugün herşeyi dert etmem
Hahahah nasılsa ilişki de yasak ee zaten bu soğukta terlemiyoruzda. Bende bugün aldım ilk duşumu. Transfer sonrası 3. Günüm benimde. Sen yarın test yapacak mısın bir dahayalnız değilsin hiç sevmem kaynar olmayan suda yıkanmayı. O yüzden transferden 3 gün sonra yıkandım herhalde bir dahaki yıkanmam doktor kontrolümden önce olur