Kesinlikle öyleEvet ama haklıyız bence onlar cocuklarjmiz olucakhem korku hem heyecan sen iğnelerin kaçıncı günündesin
İnşallah canım inşallahHadi inşallah kuzum peşinden geliriz bizde
aa opu gunu geldi bile demek kiKesinlikle öyle6.gundeyim.Bu hafta okula gitmeyeceğim rapor alacağım, perşembe ya da cuma opu olur aksilik olmazsa dediler . Ama bende havuz olabilir o yüzden sayı olayı çok moralimi bozuyor
İnşallah bakalım zaman hızlı geçiyor ya gercektenaa opu gunu geldi bile demek kiGuzel gecer insallah
Aramaları gerekiyordu kaç tane dollemdigini söylemek icinAy yok aramadılar daha dün yumurta toplandı ben arasam mi acaba
Sen bugün mü kan verecektin canım?aa opu gunu geldi bile demek kiGuzel gecer insallah
Sadece transfer için arayacak larini söyledilerAramaları gerekiyordu kaç tane dollemdigini söylemek icin
Bende cuma opu oldumKesinlikle öyle6.gundeyim.Bu hafta okula gitmeyeceğim rapor alacağım, perşembe ya da cuma opu olur aksilik olmazsa dediler . Ama bende havuz olabilir o yüzden sayı olayı çok moralimi bozuyor
Ben görüyorum vallahi görüyorum
Altüst olan hormonlarlaKızlar çok az kaldık grupta aktif diğerleri nerdeler acaba ? Hangi aşamalardasinizgebeler gebelik nasıl gidiyor keseleri gördünüz mü
Ay ben göremiyorum yaaaa ışıktan mı acabaBen görüyorum vallahi görüyorum
Amannn orda bir çizgi mi görüyorum
İnşalllahhhhh burdan hiçbirimiz eli boş dönmeyeceğizAmannn orda bir çizgi mi görüyorumayyy hadi inşallah çok dua ediyorum her birimize
Aşkım zaten hayali çizgi olacak bak ben sana beşinci gün Testimi atayım hemen seninkinden daha azAy ben göremiyorum yaaaa ışıktan mı acabahayali çizgi gibi geldi. Geliyor mu acaba gelmekte olan
Hadi çok güzel haberlerle dönün inşallahAltüst olan hormonlarlaSalı günü kese görmeye gitmeyi bekliyorum
Ayyyyyy kalbim küt küt attı vallahiAşkım zaten hayali çizgi olacak bak ben sana beşinci gün Testimi atayım hemen seninkinden daha az
Yarın sabah ilk idrarla bir daha yapıyorsun
Eki Görüntüle 3516705
Amiiin inşallahHadi çok güzel haberlerle dönün inşallah
Canım hangi marka bu bende transfer olunca sipariş vereceğimAşkım zaten hayali çizgi olacak bak ben sana beşinci gün Testimi atayım hemen seninkinden daha az
Yarın sabah ilk idrarla bir daha yapıyorsun
Eki Görüntüle 3516705