ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ya transfer sonrası ilaçları alırken bir tane de gebelik testi aldık 9. Gün yapmak için.
O da artimed
Erken gebelik değil normal slip test. Guvenmeyim mi şimdi ona ?

Ya transfer sonrası ilaçları alırken bir tane de gebelik testi aldık 9. Gün yapmak için.
O da artimed
Erken gebelik değil normal slip test. Guvenmeyim mi şimdi ona ?
Dokuzuncu gün artık bir şeyler netleşti demek oluyor güvenebilirsin.
Sadece normal testler her gün koyulaşır ben de kasetle koyulaşma takip ettim ama bu markanın testleri koyulaşmadı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım dedimve elimde olan testlerden iki tanesi de negatif çıktı meğer hamileymişim hepsi aynı markaydı.

Bu paylaştığım mi negatif çıktı canım ?

Bu paylaştığım mi negatif çıktı canım ?
Yok bunda silik olarak pozitifi görmüştüm her gün test yaptım koyulaşma olmadı. Silik çizgi vardı ama istediğim gibi koyulaşmıyordu yine ertesi gün başka bir test aldım başka bir eczaneden o da aynı markaydı negatif çıktı test bozuktu muhtemelen ama bu markadan gerçekten kıllandım bunu gerekmedikçe almayın.

Canım senin bu transferin Ngs li

Predoctor mi ne var onu eklemiştim favoriye
Predictor early bendeki pembe kutulu erken sonuç veriyor diye özellikle almıştım bir tane de normal test var bakalım onda bir şey çıkacak mı sabah. O da predictor ama normal test yani gecikme sonrası yapılıyormuş ama farketmez herhalde sonuçta ikisi de aynı hormonu ölçüyor

Ya Allah bi daha yaşatmasın sağlıkla bu sefer kucağına alırsın inşallah

Ya bu ılık duş olayı beni üzüyor. Bayılırdım sıcak sıcak duş almaya. Böyle sanki temizlenmiyormuşum gibi geliyor ay bugün herşeyi dert etmem
yalnız değilsin hiç sevmem kaynar olmayan suda yıkanmayı. O yüzden transferden 3 gün sonra yıkandım herhalde bir dahaki yıkanmam doktor kontrolümden önce olur

yalnız değilsin hiç sevmem kaynar olmayan suda yıkanmayı. O yüzden transferden 3 gün sonra yıkandım herhalde bir dahaki yıkanmam doktor kontrolümden önce olur
Hahahah nasılsa ilişki de yasak ee zaten bu soğukta terlemiyoruzda. Bende bugün aldım ilk duşumu. Transfer sonrası 3. Günüm benimde. Sen yarın test yapacak mısın bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…