ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende bol su kabak çekirdeği nar ceviz yiyorum. Genelde uzanma modundayım arada kalkıp evi geziyorum. Eşime naz yapıyorum
Ben de kalkıp evi dolaşıyorum canım ya bazen aşırı bir olumsuzluk yükleniyor sonra geçiyor bir süre sonra aşırı pozitif oluyorum değişik duygulardayım

Ben de kalkıp evi dolaşıyorum canım ya bazen aşırı bir olumsuzluk yükleniyor sonra geçiyor bir süre sonra aşırı pozitif oluyorum değişik duygulardayım
Evet ya bazen o duygu durumu değişikliği bende de oluyor. Acaba içerde durumlar nasıl diyorum. Yarın kan tahlillerim var. Sonuçları neyi göstercek onu da bilmiyorum. Estradiol ve progesterona bakılacak

Yaa harikaa.hikayelerimiz benzer.Adınıza çok sevindim. İkiz mi tek mi bebeğiniz? Sağlıkla sıhhatle kucağınıza da alın inşallah.

Bugün arandım.
7 folikülden 6 tanesi dolu çıkmış.5 i döllenmiş ve şu an durumları gayet iyiymiş.Pazar günü tekrar aranacağım.
Opu sonrası gaz ve kabızlık oldu.Ikınmak öksürmek gibi hareketler kasıklarımı ağrıtıyor.İlaçlarımı da kullanıyorum.Ağrı kesici kullan dedi hemşirem.Ama ben çok fazla ağrı kesici kullanma taraftarı olmadığımdan ağrılarımı göğüsleyeceğim gittiği yere kadar
Diğer güzel hanımlar, beklediğimiz,yolunu gözlediğimiz umutlar kucaklarımızda olacak, az kaldı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…