ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayirlisi olsun insallah saglikli bir sekilde dollenirler

Hayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik gecirin ikiniz de

Ben 9 gün test yaptım ilacida kestim

Arkadaşlar merhaba, OPU sonrası ikinci regl ne kadar gecikiyor? Ortalama kaç gün gecikti sizde acaba?

Canım rahim dinlendirme demek bir veya iki regl geçirmek demek doktorun neyi uygun görüyorsa. Bu bir ya da iki regl geçirdikten sonraki regl döneminde transfer hazırlığına başlıyorsun. Regl ikinci ya da üçüncü günü ilaçlara başlıyorsun. Tabi yine doktorun neyi uygun görür bilemem. Belki hiç ilaç vermez. Beşinci gün embriyon olduğu için, adetin 19-20. Günlerinde de transferin olur, eğer kan tahlillerinde bir sorun/fazlalık veya eksiklik yoksa. Rahim duvarı uygunsa.

Opu sonrası ilk adetin hemen olur ama ikinci adetin biraz gecikir muhtemelen endişelenme.

Ayy çok güzel transferin kaçıncı günüydü hem kalp hem kese görmüşsünüz

Ben bir hafta on gün gecikince doktoruma sordum 5 gün tarlusal kullandım 5 gun sonrasında regl oldum toplamda 45. gun regl olmus oldum
Aynı şeyi ben de yapmıştım ama bu sefer benim progesteron çok yüksek çıktı acaba tarlusal yüzünden olmuş olabilir mi diye düşündüm çok. Hatta bu yüzden transferim iptal olmuştu. Doktor ilaçsız doğal regl bekleyelim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…