- 16 Ağustos 2024
- 840
- 876
- 33
Üzülme bir tane bile güzel embriyon olsa sana yeterEvet çok şükür ama üzüldüm yumurta az toplanmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme bir tane bile güzel embriyon olsa sana yeterEvet çok şükür ama üzüldüm yumurta az toplanmis
Geçmiş olsun canım 5 yumurta kötü değil ki zaten 1 tane lazım biliyorsun. Gaz sancısı bir süre devam ediyor malesefEki Görüntüle 3515864
Opu oldum kızlar 5 yumurta toplandı uniq12 akrephanim @bortubocek3435 ve diğer kızlar
Sayıya çok takıldık kuzum ben de öyle çok takılmıştım ama önemli olan kaliteli embriyoların olması inşallah 5 yumurtanın 5 ide kaliteli olsunEvet çok şükür ama üzüldüm yumurta az toplanmis
Evet inşallah olurÜzülme bir tane bile güzel embriyon olsa sana yeter
İnşallah kaliteli olur ya beklediğimden çok az oldu moralim biraz bozuldu salı günü transfer için haber vereceklerSayıya çok takıldık kuzum ben de öyle çok takılmıştım ama önemli olan kaliteli embriyoların olması inşallah 5 yumurtanın 5 ide kaliteli olsun
Evet gaz sancım var ama kasık ağrım korktuğum gibi yok çok şükür inşallah iyi embriyolar oluşur salıya kafat nasıl bekleyecem bilmiyorumGeçmiş olsun canım 5 yumurta kötü değil ki zaten 1 tane lazım biliyorsun. Gaz sancısı bir süre devam ediyor malesef
Salı günü mü haver vereceklermiş. Öncesinde bilgilendirme olmuyormuşEvet gaz sancım var ama kasık ağrım korktuğum gibi yok çok şükür inşallah iyi embriyolar oluşur salıya kafat nasıl bekleyecem bilmiyorum
Yok bişey demediler ısrarla sordum taze Transfer olacak salı günü sizi arayacağız dedilerSalı günü mü haver vereceklermiş. Öncesinde bilgilendirme olmuyormuş
Ayy hadi bakalım demek ki rahimde herşey yolunda. Sen bolca dinlenmene bak sağlıklı beslen avokado kabak çekirdeği ye. Sonra zaten bi bakmışsın salı olmuşYok bişey demediler ısrarla sordum taze Transfer olacak salı günü sizi arayacağız dediler
Ay inşallah çiçeğim bakalım ya opudan çok korkuyordum ama korktuğum gibi kötü olmadı elhamdülillah ya dediğiniz gibi çok tatlı bir uykuyduAyy hadi bakalım demek ki rahimde herşey yolunda. Sen bolca dinlenmene bak sağlıklı beslen avokado kabak çekirdeği ye. Sonra zaten bi bakmışsın salı olmuş
Ayyyy ne güzel bir de transfer için beklemeyeceksin bence çok şanslısınAy inşallah çiçeğim bakalım ya opudan çok korkuyordum ama korktuğum gibi kötü olmadı elhamdülillah ya dediğiniz gibi çok tatlı bir uykuydu
Çok sevinemedim biliyor musun inşallah güzel sonuç alırım evet beklemeyeceğim benim gibi sabırsız biri için güzel haberAyyyy ne güzel bir de transfer için beklemeyeceksin bence çok şanslısın
Geçmiş olsun çok şanslısın yumurtam az diye üzülme önemli olan altın yumurtayı bulmak forumda çoğu kişiden 1 tane toplanıp 1 tane transfer edildi ve tutuyor rahim dinlendirme süreci uzatıyor stres oluyor insan ben öyleyimAy inşallah çiçeğim bakalım ya opudan çok korkuyordum ama korktuğum gibi kötü olmadı elhamdülillah ya dediğiniz gibi çok tatlı bir uykuydu
Bende rahim dinlendirme olmayacak elhamdülillah iyiyim ama muamma insani yoruyor bilmiyorum şuan çok sağlıklı düşünemiyorum anestezi etkisinden olabilriGeçmiş olsun çok şanslısın yumurtam az diye üzülme önemli olan altın yumurtayı bulmak forumda çoğu kişiden 1 tane toplanıp 1 tane transfer edildi ve tutuyor rahim dinlendirme süreci uzatıyor stres oluyor insan ben öyleyim
Hayır lütfen sen şimdiden böyle düşünürsen kendine eziyet edersin. Lütfen olumlu ol. Haftasonunda oyalanacak şeyler bul. Kız kardeşim gelecek diyordun geldi mi?Çok sevinemedim biliyor musun inşallah güzel sonuç alırım evet beklemeyeceğim benim gibi sabırsız biri için güzel haber
İnşallah hepsi 5. Güne gider canimİnşallah kaliteli olur ya beklediğimden çok az oldu moralim biraz bozuldu salı günü transfer için haber verecekler
Çok geçmiş olsunn bitti gittii devamı da su gibi geçsin inşallahEki Görüntüle 3515864
Opu oldum kızlar 5 yumurta toplandı uniq12 akrephanim @bortubocek3435 ve diğer kızlar
Bol kabak çekirdeği ve badem yiyerek geçiyor kuzum sen napıyorsuntatluboncuk nasıl geçiyor 2. Günün
Bende bol su kabak çekirdeği nar ceviz yiyorum. Genelde uzanma modundayım arada kalkıp evi geziyorum. Eşime naz yapıyorumBol kabak çekirdeği ve badem yiyerek geçiyor kuzum sen napıyorsun