ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Geçmiş olsun canım 🥰 5 yumurta kötü değil ki zaten 1 tane lazım biliyorsun. Gaz sancısı bir süre devam ediyor malesef
Evet gaz sancım var ama kasık ağrım korktuğum gibi yok çok şükür 🧡 inşallah iyi embriyolar oluşur salıya kafat nasıl bekleyecem bilmiyorum 😂

Ayy hadi bakalım demek ki rahimde herşey yolunda. Sen bolca dinlenmene bak sağlıklı beslen avokado kabak çekirdeği ye. Sonra zaten bi bakmışsın salı olmuş 🥰
Ay inşallah çiçeğim bakalım ya 🧡 opudan çok korkuyordum ama korktuğum gibi kötü olmadı elhamdülillah ya dediğiniz gibi çok tatlı bir uykuydu

Ay inşallah çiçeğim bakalım ya 🧡 opudan çok korkuyordum ama korktuğum gibi kötü olmadı elhamdülillah ya dediğiniz gibi çok tatlı bir uykuydu
Geçmiş olsun çok şanslısın yumurtam az diye üzülme önemli olan altın yumurtayı bulmak forumda çoğu kişiden 1 tane toplanıp 1 tane transfer edildi ve tutuyor 🌸🌸 rahim dinlendirme süreci uzatıyor stres oluyor insan ben öyleyim 😂

Geçmiş olsun çok şanslısın yumurtam az diye üzülme önemli olan altın yumurtayı bulmak forumda çoğu kişiden 1 tane toplanıp 1 tane transfer edildi ve tutuyor 🌸🌸 rahim dinlendirme süreci uzatıyor stres oluyor insan ben öyleyim 😂
Bende rahim dinlendirme olmayacak elhamdülillah iyiyim ama muamma insani yoruyor bilmiyorum şuan çok sağlıklı düşünemiyorum anestezi etkisinden olabilri

Çok sevinemedim biliyor musun inşallah güzel sonuç alırım 🥰 evet beklemeyeceğim benim gibi sabırsız biri için güzel haber
Hayır lütfen sen şimdiden böyle düşünürsen kendine eziyet edersin. Lütfen olumlu ol. Haftasonunda oyalanacak şeyler bul. Kız kardeşim gelecek diyordun geldi mi?

X