ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bu arada benim opudan iki gun sonra karin bolgemdeki sislik artti bes gun boyunca sürdü idrar yaparken de zorlaniyordum nefes almak bile zorluyordu harekete bagli hassasiyet ve agri olmuştu ohss oldum sandim normal kiloma +4kilo eklenmisti cunku bes alti gunun sonunda gecti kilom da normale dondu bana sorsalar bu surecte en zor kisim opudan iki gun sonra baslayan o beş gün derdim

Hamile kalan kızlarım belirtisi olanlar kimler? ne belirtileri yaşadınız ? belirtisi olmayıp öğrenenler kimler ? Merak ediyorum neler yaşadınız bu süreçte 🥰🙏🏻

Hamile kalan kızlarım belirtisi olanlar kimler? ne belirtileri yaşadınız ? belirtisi olmayıp öğrenenler kimler ? Merak ediyorum neler yaşadınız bu süreçte 🥰🙏🏻
Canım takılma belirtilere burada hiç belirti yaşamayıp pozitif alanlar var.
Bedenini dinleme çünkü ilaçlar yapıyor transfer olmadan önce de belirtim vardı benim😂
Ben daha önce pozitif sonuç aldığım için vücudumun verdiği tepkiyi biliyorum az çok anlamıştım tuttuğunu çok umut bağlamadım ama oldu çok şükür. Şu anda hiçbir belirti yok hamile değil gibiyim mesela😂

Canım takılma belirtilere burada hiç belirti yaşamayıp pozitif alanlar var.
Bedenini dinleme çünkü ilaçlar yapıyor transfer olmadan önce de belirtim vardı benim😂
Ben daha önce pozitif sonuç aldığım için vücudumun verdiği tepkiyi biliyorum az çok anlamıştım tuttuğunu çok umut bağlamadım ama oldu çok şükür. Şu anda hiçbir belirti yok hamile değil gibiyim mesela😂
Evet ilaçların belirtiler üzerindeki etkisi gerçekten büyük 😀

Yok canım ara ara böyle adet sancısının hafifini yaşıyorum belim ağrıyor kasıklarım sızlıyor o kadar sonra geçiyor çok idrara çıkıyorum
Evet bende çok idrara çıkıyorum. Artık üşeniyorum hatta gitmeye 😂 benim sadece sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor arada ama opudan beri bu durumdayım. Sağda hiçbirşey yok ama

P Paradisee canım senin nasıl gidiyor. Tanımlayamadığın şeyler ne durumda 😊
Kontrolüm vardı benim bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim 🙂↕️ saydılar ölçtüler iyi dediler ama bana da sayı az geliyor ya benim durumum hassas bir de olay havuza dönsün istemiyorum bakalim🫠 Pazar akşamı cetrodile eklediler bir de. Pazartesi de kontrol bakalım. Sen nasilsinn🥲

Oh oh cok şükür 🥰
Bende gidicem salı günü de 22 günü olmuş oluyo görebilirmiyim onu hesaplamaya çalışıyorum🥹
Ay inşallah hem kese hem kalp atışı olsun sizinki de öyle olunca daha bi rahatlıyor insan ben keseden sonra bide kalp atışını beklicem diye hesap ediyordum o bekleyiş de korkutuyordu beni hepsi ayrı stres çünkü ☺️

Hiç bir belirtim olmadı belirti olmadıkça negatif düşünmeye başlıyordum insan bi yerleri ağrısın bi değişiklik olsun istiyor🙈

X