- 22 Eylül 2023
- 80
- 75
- 30
Anladım canım sımsıkı tutunsun bebişlerin sanaEvet canımcım çatlatma iğnesi. Pazar günü de yarım doz ovitrelle yapcam. Tutunmayı kolaylaştırıyormuş.
Oh oh cok şükürTransferden 25 gün sonra gördük
Bunun cevabını merakla bekliyorum hamişler yazın bakalımHamile kalan kızlarım belirtisi olanlar kimler? ne belirtileri yaşadınız ? belirtisi olmayıp öğrenenler kimler ? Merak ediyorum neler yaşadınız bu süreçte
İnşallah bizde belirtilerimizi yazacağımız zamana geliriz biran önceHamile kalan kızlarım belirtisi olanlar kimler? ne belirtileri yaşadınız ? belirtisi olmayıp öğrenenler kimler ? Merak ediyorum neler yaşadınız bu süreçte
Canım takılma belirtilere burada hiç belirti yaşamayıp pozitif alanlar var.Hamile kalan kızlarım belirtisi olanlar kimler? ne belirtileri yaşadınız ? belirtisi olmayıp öğrenenler kimler ? Merak ediyorum neler yaşadınız bu süreçte
Evet ilaçların belirtiler üzerindeki etkisi gerçekten büyükCanım takılma belirtilere burada hiç belirti yaşamayıp pozitif alanlar var.
Bedenini dinleme çünkü ilaçlar yapıyor transfer olmadan önce de belirtim vardı benim
Ben daha önce pozitif sonuç aldığım için vücudumun verdiği tepkiyi biliyorum az çok anlamıştım tuttuğunu çok umut bağlamadım ama oldu çok şükür. Şu anda hiçbir belirti yok hamile değil gibiyim mesela
Kasıklarında var mı doluluk hissi yada batma sancı filan?Evet ilaçların belirtiler üzerindeki etkisi gerçekten büyük
Kesinlikle öyle lekelenme biraz tuttuğunu belli eden bir belirti sayılabilir o da hemen olmuyor işteEvet ilaçların belirtiler üzerindeki etkisi gerçekten büyük
Yok canım ara ara böyle adet sancısının hafifini yaşıyorum belim ağrıyor kasıklarım sızlıyor o kadar sonra geçiyor çok idrara çıkıyorumKasıklarında var mı doluluk hissi yada batma sancı filan?
Dün kahverengi lekelenme oldu bir damla muhtemelen transfer işlemlerinden dolayı olan lekedirKesinlikle öyle lekelenme biraz tuttuğunu belli eden bir belirti sayılabilir o da hemen olmuyor işte
Evet bende çok idrara çıkıyorum. Artık üşeniyorum hatta gitmeyeYok canım ara ara böyle adet sancısının hafifini yaşıyorum belim ağrıyor kasıklarım sızlıyor o kadar sonra geçiyor çok idrara çıkıyorum
Zaman hemen geçmeliEvet bende çok idrara çıkıyorum. Artık üşeniyorum hatta gitmeyebenim sadece sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor arada ama opudan beri bu durumdayım. Sağda hiçbirşey yok ama
Evet canm o işlemden dolayı şöyle 5. Günden sonra olursa ne güzelDün kahverengi lekelenme oldu bir damla muhtemelen transfer işlemlerinden dolayı olan lekedir
Kontrolüm vardı benim bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim
Ay inşallah hem kese hem kalp atışı olsun sizinki de öyle olunca daha bi rahatlıyor insan ben keseden sonra bide kalp atışını beklicem diye hesap ediyordum o bekleyiş de korkutuyordu beni hepsi ayrı stres çünküOh oh cok şükür
Bende gidicem salı günü de 22 günü olmuş oluyo görebilirmiyim onu hesaplamaya çalışıyorum
Evet kesinlikle öyle inşallah görürüz bizde dua etAy inşallah hem kese hem kalp atışı olsun sizinki de öyle olunca daha bi rahatlıyor insan ben keseden sonra bide kalp atışını beklicem diye hesap ediyordum o bekleyiş de korkutuyordu beni hepsi ayrı stres çünkü
Hiç bir belirtim olmadı belirti olmadıkça negatif düşünmeye başlıyordum insan bi yerleri ağrısın bi değişiklik olsun istiyorHamile kalan kızlarım belirtisi olanlar kimler? ne belirtileri yaşadınız ? belirtisi olmayıp öğrenenler kimler ? Merak ediyorum neler yaşadınız bu süreçte
Hadi bakalim simdi sira saglikli sekilde dollenmelerindeEki Görüntüle 3515864
Opu oldum kızlar 5 yumurta toplandıuniq12 akrephanim B bortubocek3435 ve diğer kızlar