İnşallah sağlıcakla döllenirler canım yumoslarimHadi bakalim simdi sira saglikli sekilde dollenmelerinde
Hic moralin bozulmasin onemli olan dollenmesi, dollenenlerin de sana tutunmalariİyiyim canım xok gazım gazım var ağrım çok yok da yanımdaki kizin çok ağrısı var yumurta sayım az biraz moralim bozuldu
Allah razı olsun çiçeğim inşallah hayırlısıyla kavuşuruz güzel embriyolarimiz olur. Bugün çok pozitif girdim ve pozitif çıktım bu süreçte hep pozitif olmaya çalışıyorum herşey güzellikle cozulur ama heyecan bitmiyormus onu anladım biri bitiyor biri başlıyorHic moralin bozulmasin onemli olan dollenmesi, dollenenlerin de sana tutunmalariInsallah hepsi dollenirler guzel guzel transfer olursun
Evet uzun metreli maraton kosusi gibi, zaman ilerledikce yeni bir asamaya geciyoruzAllah razı olsun çiçeğim inşallah hayırlısıyla kavuşuruz güzel embriyolarimiz olur. Bugün çok pozitif girdim ve pozitif çıktım bu süreçte hep pozitif olmaya çalışıyorum herşey güzellikle cozulur ama heyecan bitmiyormus onu anladım biri bitiyor biri başlıyor
Gerçekte öyle opudan sonra rahatlarim ya diyordum ama şimdi de döllenecek mi kaçı döllenecek mi transfer ne zaman olacak vsEvet uzun metreli maraton kosusi gibi, zaman ilerledikce yeni bir asamaya geciyoruzSimdi sirada dollenme ve transferi beklemek var. Hadi bakalim insallah, amin
Aynen oyleGerçekte öyle opudan sonra rahatlarim ya diyordum ama şimdi de döllenecek mi kaçı döllenecek mi transfer ne zaman olacak vs
Ah gel sarılalımHiç bir belirtim olmadı belirti olmadıkça negatif düşünmeye başlıyordum insan bi yerleri ağrısın bi değişiklik olsun istiyor
Bende de hic bir belirti olmadi. Biraz mide eksimesi yasiyordum teste son 3-4 kala o kadar. Onun disinda gogus hassasiyeti vs vardi ama onlar ilaclarin etkisidir.Hamile kalan kızlarım belirtisi olanlar kimler? ne belirtileri yaşadınız ? belirtisi olmayıp öğrenenler kimler ? Merak ediyorum neler yaşadınız bu süreçte
İnşallah bakalımAynen oyleBu birkac gun siskinlik ve gazin olabilir gobek bolgende ama gecer birkac gune merak etme. Siskinligin de gecer
Hormon once kanda yukseliyor, idrara yansimasi daha gec suruyor diye biliyorum. Belki sizinki de henuz yukselmemistir idrarda. Uzulmeyin, zamani gelince kan testi verin onun sonucu daha dogru olacaktir28 kasım günü 5.gün embriyosu transfer oldum. aslında kan testi gününe kadar sabretmek istiyorudum fakat bugün 8. günümde prediktor erken gebelik testi yaptım negatif geldi. moralim o kadar çok bozuldu ki.. keşke yapmasaydım dedim. transfer sonrası 4 gün hafif karın ağrım kasık ağrısı sızısı gibi bir his ve belim regl sancısı gibi ağrımıştı sonraki günlerde hiçbir belirtim olmadı. siizn nasıl oldu kızlar ne olur bana kan testime kadar moral olun.. idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı
Canım kötü düşünme. Bak benim embriyolar oluşuyorda ne oluyor hepsi genetik sıkıntılı oluyor. Lazım olan bir tane sağlam olması. Umutsuz olmaÇok sevinemedim biliyor musun inşallah güzel sonuç alırımevet beklemeyeceğim benim gibi sabırsız biri için güzel haber
Kaç tane saydılar yumurta? Birde kaçıncı günüydü tedavinin. Ben iyiyim sol kasık batmalarını saymazsakKontrolüm vardı benim bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim saydılar ölçtüler iyi dediler ama bana da sayı az geliyor ya benim durumum hassas bir de olay havuza dönsün istemiyorum bakalim Pazar akşamı cetrodile eklediler bir de. Pazartesi de kontrol bakalım. Sen nasilsinn
Merhaba hadi hayırlı olsunMerhaba bugun tadviye basliyorum ilk ignem 19 da gonalf 300 luk ve tarlusal hap verdiler 12 aralikta kontrol çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim sende lütfen moralini bozma 1 yumurta tereli hamilelik icin icini ferah tutMerhaba hadi hayırlı olsun
Hayirlisi olsunMerhaba bugun tadviye basliyorum ilk ignem 19 da gonalf 300 luk ve tarlusal hap verdiler 12 aralikta kontrol çok heyecanlıyım
Canım bu iğneler yumurta sayisiji artirmiyor. Olanı büyütmek için.Kızlar ben gonalf i düşük doz kullandım o yüzden mi yumurtam az oldu acaba. Herkes 200 300 kullanırken ben 175 kullandım aklimda kaldı