Arkadaşlar maalesef benim hcg gerilemiş, dış gebelik dedi doktor. Karaciğer enzimlerim aşırı yükselmiş onuda geçtim beyaz kan hücresi çok çoğalmış. Neye şaşıracağıma üzüleceğime şaşırdım. Çok kötü durumdayım şuan. Dualarınızı bekliyorum. Ne oldu hiçbir şey anlamadım, anlam veremiyorum. Büyük ihtimalle enfeksiyon geçiriyorsun dedi ama bende hiç öyle enfeksiyon belirtisi yok.
Cok haklisiniz. Belki doktorunuzla gorustukten sonra baska doktorlada gorusup fikir almaniz iyi olabilir. Bazen her sey ayni olsa bile doktor farkli seyler onerebiliyor. Hem artik whatsapp veya goruntulu görüşme ile on gorusme yapan doktorlar da var. Icinizi ferah tutmaya calisin, insallah guzel haberler olur
Bende ev içindeyim. Bir ara markete gideyim mi dedim vazgeçtim ama riske atamadım. Akıntı normal olduğu söyleniyor. Ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var
Bence markete gidip eve kadar agir bir sey tasimayin daha baslarindasiniz gunlerin. Ama gezinmeye gidecekseniz de hava biraz ilindiginda cikin hasta olmayin
Bende ev içindeyim. Bir ara markete gideyim mi dedim vazgeçtim ama riske atamadım. Akıntı normal olduğu söyleniyor. Ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var
Bence markete gidip eve kadar agir bir sey tasimayin daha baslarindasiniz gunlerin. Ama gezinmeye gidecekseniz de hava biraz ilindiginda cikin hasta olmayin
2ıncı denememizdı, ilkinde 2 yumurtamın 2sı de bos çıkmıştı bunda da 1 yumurta oldu ama 3uncu güne gelemedi 2ıncı gunde kalmıs 5 güne kadar zorladılar ilerler belkı dıye ama ilerlemedi.
amh dusuklugum var benım maalesef o yuzden bunları yasıyoruz, doktor kok hucre uygulayabılırız demıstı ama bakalım ctesı neler dıcek. ben artık bıraz umutsuzluğa kapılıyorum, allah saglıklı evlat versin her bırımıze ınsallah ama bazen olmıycak gıbı gelıyor
Çok haklısın, çok çok yıpratıcı. Başarısız transfer sonrası doktorla görüşene kadar yasını tutmak bana iyi gelmişti, insan moralini yüksek tutmaya çabalarken de de çok yoruluyo bu süreçte. Sonra cumartesi güzel bi yol çizin, güzel haberlerini alalım
Yok yok çok şükür ilk başta olacak gibiydi ama önlemini aldım aslında zeytinyağ çok işe yaradı. İçtikten 15 dk sonra tuvalete çıktım. Şimdi karamel Latte
tavsiyesi ile activia yiyorum onlar da çalıştırıyor.
Yok yok çok şükür ilk başta olacak gibiydi ama önlemini aldım aslında zeytinyağ çok işe yaradı. İçtikten 15 dk sonra tuvalete çıktım. Şimdi karamel Latte
Bende gaz kabızlık hepsi var Normalde de pek iyi değildir bağırsaklarım ama bikaç gündür patlayacak gibiyim valla. Dün yeni pantolon baktım kendime her şey sıkıyo Duphalac içiyorum acaba ben de mi zeytinyağı denesem?