ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar maalesef benim hcg gerilemiş, dış gebelik dedi doktor. Karaciğer enzimlerim aşırı yükselmiş onuda geçtim beyaz kan hücresi çok çoğalmış. Neye şaşıracağıma üzüleceğime şaşırdım. Çok kötü durumdayım şuan. Dualarınızı bekliyorum. Ne oldu hiçbir şey anlamadım, anlam veremiyorum. Büyük ihtimalle enfeksiyon geçiriyorsun dedi ama bende hiç öyle enfeksiyon belirtisi yok.

inşallah, 2. tedavımdı bu ilkinden daha masraflıydı tedavı prosedürümüz farklı olduğu ıcın daha cok tuttu. allah hepımızın yardımcısı olsun
Cok haklisiniz. Belki doktorunuzla gorustukten sonra baska doktorlada gorusup fikir almaniz iyi olabilir. Bazen her sey ayni olsa bile doktor farkli seyler onerebiliyor. Hem artik whatsapp veya goruntulu görüşme ile on gorusme yapan doktorlar da var. Icinizi ferah tutmaya calisin, insallah guzel haberler olur

Bende ev içindeyim. Bir ara markete gideyim mi dedim vazgeçtim ama riske atamadım. Akıntı normal olduğu söyleniyor. Ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var
Bence markete gidip eve kadar agir bir sey tasimayin daha baslarindasiniz gunlerin. Ama gezinmeye gidecekseniz de hava biraz ilindiginda cikin hasta olmayin

Bence markete gidip eve kadar agir bir sey tasimayin daha baslarindasiniz gunlerin. Ama gezinmeye gidecekseniz de hava biraz ilindiginda cikin hasta olmayin
Aslında arabayla gidip gelme. Zaten eşim yanımda eşya taşıma gibi bir durum da olmayacak ama cesaret edemedim nedense.
tatluboncuk uniq12 kızlar gaz probleminiz var mı?
Bende gaz problemi yok ama opudan beri sol kasığımda ara ara gelen bir sancı var. Biraz uyuz oluyorum bu duruma
Aynen yazarım canım akıntı da değil küçük bir leke
Peki normal akıntı oluyor mu? Bende bazen su gibi akıntı oluyor ama fitildendir diye düşünüyorum

Çok haklısın, çok çok yıpratıcı. Başarısız transfer sonrası doktorla görüşene kadar yasını tutmak bana iyi gelmişti, insan moralini yüksek tutmaya çabalarken de de çok yoruluyo bu süreçte. Sonra cumartesi güzel bi yol çizin, güzel haberlerini alalım

Afiyet olsun canım ben halen yemeye devam ediyorum artık fayda etmiyor bana benm artık kese oluşmuştur ben ıkınmaktan korkmuyorum gerci

Evet activia iyi oluyor. Bende kefir içmeyi düşünüyorum. zaten genel anlamda kabızlık sorunum var bu dönemde inşallah olmaz
Canım, bazen kahverengi akıntı ya da hafif kanama olunca ilaç değişikliği yapıyolar, bi söylesen mi doktoruna?
Sana transfer sonrası çatlatma iğnesi vermişler miydi? Bana hem gonapeptyl 1 doz hem ovitrelle yarım doz verdiler. Acaba niye veriyolar.

Öyle akıntı olmuyor canım aşılama da progestan fitil kullanırken benim de öyle akıntım oluyordu

Yok vermediler iki sefer de, acaba taze transfer olduğu için mi verdiler sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…