- 6 Mart 2024
- 4.929
- 6.529
- 78
İkizler cogalıyorHayırlı olsun cnm katlanarak artsın çok sevindim. Ve yine söylemeden edemeyeceğim bnce kesin ikizbn de dün ilk kontrole gittim 6+3 te ikiz dedi Dr bna da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizler cogalıyorHayırlı olsun cnm katlanarak artsın çok sevindim. Ve yine söylemeden edemeyeceğim bnce kesin ikizbn de dün ilk kontrole gittim 6+3 te ikiz dedi Dr bna da
Ahahah maşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsinHayırlı olsun cnm katlanarak artsın çok sevindim. Ve yine söylemeden edemeyeceğim bnce kesin ikizbn de dün ilk kontrole gittim 6+3 te ikiz dedi Dr bna da
İnşallah canım Allah razı olsun çok isterimAyy çok sevindim o zaman ikiz diyormuyuzKatlanarak artsın canım inşallahh
![]()
Gelecek inan her zamanİnşallah canım ngs güzel gelir de baştan başlamayız![]()
İkiz benceAhahah maşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsininşallah benim de ikizdir değer 5. Güne göre yüksek bakalım
![]()
İstiyorsan inşallah cnm bnmAhahah maşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsininşallah benim de ikizdir değer 5. Güne göre yüksek bakalım
![]()
Canım hayırlı olsun bencede ikiz benim 6.gun 88 idi 4 katı katlayarak devam etti 5.gune göre çok güzel değer sağlıkla gelsinlerAhahah maşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsininşallah benim de ikizdir değer 5. Güne göre yüksek bakalım
![]()
Betanız kaçtı peki 10 gün ?Hayırlı olsun cnm katlanarak artsın çok sevindim. Ve yine söylemeden edemeyeceğim bnce kesin ikizbn de dün ilk kontrole gittim 6+3 te ikiz dedi Dr bna da
Ay inşallah cnım hayırlsıylaCanım hayırlı olsun bencede ikiz benim 6.gun 88 idi 4 katı katlayarak devam etti 5.gune göre çok güzel değer sağlıkla gelsinler
8 kuzum
Daha erken kendını kasma8 kuzum
Çok üzgünüm ya valla bilgidin gibi değil ama procdotr de kuruma olmuş yine de ümit ettim biranDaha erken kendını kasma
1181Betanız kaçtı peki 10 gün ?
Umayis gerçekten çok sevindim rabbim katlanarak artirsinKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()
Amin canım Allah razı olsun darısı başınaUmayis gerçekten çok sevindim rabbim katlanarak artirsin![]()
Üzülme canım stres en Büyük dusmanımız bu tedavideÇok üzgünüm ya valla bilgidin gibi değil ama procdotr de kuruma olmuş yine de ümit ettim biran
Ana maşallah benım de ikizler 12. Günde 246 idi. Kalp sesi dinlediniz mi
Bnm değerim de 12. Gün değeri cnm devlet Hastanesi'ne gittim bn hafiften görüyorum ama ultrason cihazım kalitesi çok kötü dedi haftaya tekrar gel dedi bn cuma günü başka bi hastaneye gideceğim cnmAna maşallah benım de ikizler 12. Günde 246 idi. Kalp sesi dinlediniz mi
İnşAllah güzel ilerler gebeliğiniz benım biri 1 hafta geriden geliyormuş .Bnm değerim de 12. Gün değeri cnm devlet Hastanesi'ne gittim bn hafiften görüyorum ama ultrason cihazım kalitesi çok kötü dedi haftaya tekrar gel dedi bn cuma günü başka bi hastaneye gideceğim cnm