- 4 Nisan 2024
- 75
- 76
- 3
- 28
Bu ben/((Sabret kıztestten sonra daha kese için beklemen lazım, sonra bebişi görmek için, sonra sonra sürekli bekliyorsun
sonra 11-12. haftalarda acaba kalbi atıyor mu of of
hareket de yok tabi bu haftalarda, delir dur
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ben/((Sabret kıztestten sonra daha kese için beklemen lazım, sonra bebişi görmek için, sonra sonra sürekli bekliyorsun
sonra 11-12. haftalarda acaba kalbi atıyor mu of of
hareket de yok tabi bu haftalarda, delir dur
![]()
Çok sevindim hayırlı olsunn katlanarak artsın İnşallahKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()
MaşallahKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()
Çok sevindim hayırlı olsunn katlanarak artsın İnşallah![]()
Amin Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsunMaşallahkatlanarak artsın canım
MaşallahKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()
O ban yemişBu ben/((
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()
Maşallah maşallahKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()
Amin canım Allah razı olsun çok sağolMaşallahcanım kucağınada
almayi nasip etsin rabbim
çok mutlu oldum senin adına
![]()
amiiiin inşallah canım her isteyene nasip olsunMaşallah maşallahsağlıcakla ilerlesin 9 ay sonra annesinin kucağında olsun inşallah Amin
![]()
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım çok sevindimKatlanarak devam etsin inşallah
![]()
Bende onu merak ediyorumKızlar Maria isimli bi kullanıcı vardı hani ikizlerden biri bölünerek üçüz olan ne oldu o arkadaş haberiniz var mı ismen de aradım bulamadım
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim sağlıkla kavuş meleğine veya ikizlerineAmin canım Allah razı olsun![]()
Sürekli acaba gözüküyormu diye bakıyorumAma daha çok erken birde tekmis gözükmesi bile süper bence masallah sağlıkla kavuşursun inşallah canım![]()
Aminn canım inşallah darısı sana daCanım hayırlı olsun senin adına çok sevindim sağlıkla kavuş meleğine veya ikizlerine![]()
Ayy çok sevindim o zaman ikiz diyormuyuzKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()
İnşallah canım ngs güzel gelir de baştan başlamayızAminn canım inşallah darısı sana da![]()
Bende merak ettim gerçekten acaba bebekler sagliklimi inşallah iyidir dua edelim sen nasılsın nasıl gidiyor seni bu sefer sabırlı gördüm test yapmadin belirti zaten olmaz şimdi umarım seninkide ikiz olur nasıl kısmet belli olmuyor valla bir güzel haber senden de alsak ne güzel olucakBende onu merak ediyorum
Hayırlı olsun cnm katlanarak artsın çok sevindim. Ve yine söylemeden edemeyeceğim bnce kesin ikizKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür![]()