- 16 Ağustos 2024
- 1.457
- 1.616
- 48
Yok çiçeğim Bdv’de takılıyordum iyiyim iyiyim çok şükür bugün bebişi görmeye gideceğizSen nerdeydın yine iki gündür rahatsız falan değildin dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çiçeğim Bdv’de takılıyordum iyiyim iyiyim çok şükür bugün bebişi görmeye gideceğizSen nerdeydın yine iki gündür rahatsız falan değildin dimi
Oysss maşallah bende tasşınma işin başladı sandımdı kuzuYok çiçeğim Bdv’de takılıyordum iyiyim iyiyim çok şükür bugün bebişi görmeye gideceğiz
Haftasonu kuzum toparlanıyoruz yavaş yavaşOysss maşallah bende tasşınma işin başladı sandımdı kuzu
Kendını yorma sakın . Eğilip kalkma çok yeni hayatın guzellıkler getirsin minnağınla inşAllahHaftasonu kuzum toparlanıyoruz yavaş yavaş
Embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi belki sağlıklı değildir iyi kalite olup genetikte sıkıntı çıkabiliyorKizlar bende birinci kimyasal ikinci tutmadi embriyolar 5AA olmasına ragmen bendede bir sorun yok.
Doktor histeroskopi yapalim rahim çizelim dedi öyle yaptırıp sonuç alan oldumu normlde yas araligi önemli bn 24 yaşındayım tutmasi gerekn yaşta diyr ama yok fikri olan
Off ne diyorsun ya bu kadar beklemiyordum. 30 maximum diyordum. İlk transfer+opuda 60 ödedim. Ne farkı kaldı ki42 bin lira transfer ucreti varmış kızlar ogrendim
Çok fazla artmış ya şaşırdım açıkçası. Makrofaj ve serum fiyatlarında değişiklik var mıymış? Biz transfer ücretini ikiye bölüp ödemiştik yarısını tedavi başlangıcında yarısını transfer günü gibi, aklında olsun canım senin de.42 bin lira transfer ucreti varmış kızlar ogrendim
Evet nasip ya histeroskopi yada biyopsi yapaym dha küçük işlem dedi ondada parça alınca çizik altmış gibi oluruyr hangisini yapicagima karar vericm dedi bende gitmedm dha bekliyrmben 6 deneme yaptım ilk denemem negatif olunca bu yöntemi denedi doktorum çizik attı histereskopi ile sonra transfer oldum tuttu ama boş gebelik oldu.
Daha sonra 4. Denememde başka merkezde bidaha denedik bu yöntemi çizik genetiğe gitmiş sağlıklı gelmiş 5aa embriyo tutmadı bu sefer.
Yani demem o ki nasip bizler doktor ne derse yapıyoruz bir ümit olana kadar imtinan bitene kadar. Bakın 21 yaşında başladım şuan 28 im yaşta bahane yani zamanı gelmediyse olmuyor.
Deneyin sizde pes etmeyin elbet olucak
Yok cano senle beraber olan akreple seni görünce 13 haftalik yaziyr diyrm ah ayniydk smdi olsaBu yeni mi oldu
Yok yollamadm öyle birşey de denmesi ilkinde döllenme az olunca sperm dna hasar testi yapildi onda sorun olucna eşim 3 ay kadr ilac kullandi sonra verdiginde iyi denildi ondn sonra basladm gene döllenme az oldugu icin piezzo yapildi bir işlem dha uygulandi ismi aklima gelmedi iyi spremler seçiliyor neydiyse o yapildi o sayede 7 tane iyi kalite embriyo olmuştu ilkde 2 taneyken meselaEmbriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi belki sağlıklı değildir iyi kalite olup genetikte sıkıntı çıkabiliyor
Hayırlsıı olsun ikiside anneliğe götürsün inşallahEvet nasip ya histeroskopi yada biyopsi yapaym dha küçük işlem dedi ondada parça alınca çizik altmış gibi oluruyr hangisini yapicagima karar vericm dedi bende gitmedm dha bekliyrm
Anladım inşallah en kısa zamanda sağlıklıca kavuşursunuz bebeğinizeYok yollamadm öyle birşey de denmesi ilkinde döllenme az olunca sperm dna hasar testi yapildi onda sorun olucna eşim 3 ay kadr ilac kullandi sonra verdiginde iyi denildi ondn sonra basladm gene döllenme az oldugu icin piezzo yapildi bir işlem dha uygulandi ismi aklima gelmedi iyi spremler seçiliyor neydiyse o yapildi o sayede 7 tane iyi kalite embriyo olmuştu ilkde 2 taneyken mesela
Rabbım güzelleştiriyordur inşAllah cicegım . 12+4 olduk elhamdülillahYok cano senle beraber olan akreple seni görünce 13 haftalik yaziyr diyrm ah ayniydk smdi olsa
kaçıncı haftadasın şuan benim bütün belirtilerim 8. haftada başladı 10. haftadan beri de hala daha mide ilaçlarıyla duruyorum öncesinde hiç bir şeyim yoktuYa 3 gündür hiç belirtim yok kızlar ( buzdolabını açınca mide bulantısı haricinde) aşırı korkuyorum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek .
Belirti arama ki her zaman olmuyor çünküYa 3 gündür hiç belirtim yok kızlar ( buzdolabını açınca mide bulantısı haricinde) aşırı korkuyorum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek .
4+4 günlük üm 5 ci haftadayım canım .. en son cuma ve cumartesi çok belirtim oldu cuma belin ağrıdı sol bacağım romatizma gibi koptu sızladı .cumartesi kafam gözüm sarhoş gibiydim 3 gündür hiç birşeyim yok . Buda beni korkuytuyorkaçıncı haftadasın şuan benim bütün belirtilerim 8. haftada başladı 10. haftadan beri de hala daha mide ilaçlarıyla duruyorum öncesinde hiç bir şeyim yoktu
Öyle diyor herkes sakinleşiyin diye ama ne bilim kız kardeşimde hamile kasık ağrısı uykusu vsvs gerşeyi var bende kasık ağrısıda yok normal bir günümde gibihim 3 gündür.Belirti arama ki her zaman olmuyor çünkü
Yok yok saakinleş die demedim valla bende de hıc bısey yok başından beriÖyle diyor herkes sakinleşiyin diye ama ne bilim kız kardeşimde hamile kasık ağrısı uykusu vsvs gerşeyi var bende kasık ağrısıda yok normal bir günümde gibihim 3 gündür.