ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çok güzel dedin bebeko

Geldim ya. Biri gelir küfür eder, cezasını biz çekeriz değişik işler

Ne yaptınız bacılar bi özet geçin

Siyah Palto NEEEEEE iki erkek mi
Hoşgeldin canım ufak bir lekelenme yaşadım ama geçti dünde değerim 3 buçuk kat arttı yarın 9. Gün yine kan vericem değere bakmak için sen neler yaptın iyi misin

Hoşgeldin canım ufak bir lekelenme yaşadım ama geçti dünde değerim 3 buçuk kat arttı yarın 9. Gün yine kan vericem değere bakmak için sen neler yaptın iyi misin
Ayyyy harika bir haber lekelenmeler oluyor sanırım yaşamayan yok ya da çok az. Ben iyiyim çok şükür fetal dna sonucunu bekliyorum 13. Haftaya girdik şaka gibi

Süreciniz nasıl şuan , memnun musunuz

Ben de ilk Ankara şubesine gittim sizin hesap 150 bin tlden fazla verdim ilaçlar ile daha tutmadı diye rahim çizelim dediler ona 66.000 istediler ne yapılan detayı var ne bi bilgi ilgi baktık olmuyor bb clinik e taşıdık donmuş embriyolarımızı doktor ile ücretsiz görüştük detaylar herşey rahim çizmeye sonraki tutmalarda bakarız onun için acele yok dedi bahçeci artık para işine dönmüş dendiği gibi klinik değiştirmede fayda var Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…