Çok tatlısın bana çok huxel moral veriyorsun sagolYa nie minik olsun o moda sokma kendını Allah ın izniyle dua edelim güzel sonuçlar al
Siz gebelik haberı getirdikçe burdakilerin umudunu artırıyorsunuz Rabbım sayılarınızı cogaltson daha çok hamiş annemiz olsun inşallahÇok tatlısın bana çok huxel moral veriyorsun sagol
Rabbim Salih Saliha kullarından eylesinGünaydın herkeseehepimizin çok güzel haberler alacağı bir gün olur umarım benim de bugün kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa inşallah cinsiyetini öğrenicez
Oy maşallahAleyküm selam . Sevindim şükür inşAllah gumbur gumbur duyarsınbende iyiyim çok şükür bebişler de iyi dün kıpır kıpırlardı kontrolümüz vardı hareketliler masAllah
Amin canım İnşallahRabbim Salih Saliha kullarından eylesin
Ayy maşallahhhVerdim bende şimdi çıktı sonucum 102 çok şükürsizin cikmadimi daha??
Ya çıktı 20.51 beta hcg keskie bugün yaptirmasaydim yarun yaptırsam belki biraz yüksek cikardiSiz gebelik haberı getirdikçe burdakilerin umudunu artırıyorsunuz Rabbım sayılarınızı cogaltson daha çok hamiş annemiz olsun inşallah
Başlarda yavaş artıyormuş zaten öyle diyorlardıYa çıktı 20.51 beta hcg keskie bugün yaptirmasaydim yarun yaptırsam belki biraz yüksek cikardi
İlk kan tarihi ne zaman 17 mıydı ilkYa çıktı 20.51 beta hcg keskie bugün yaptirmasaydim yarun yaptırsam belki biraz yüksek cikardi
iki günde 2 kart diyorlar zaten sen yanlış hatırlamıyorsam dün baktırmıştın ilk canım yani senin yarın 35 civarı olması gerekiyor ona rağmen iyi çıkmış benceYa çıktı 20.51 beta hcg keskie bugün yaptirmasaydim yarun yaptırsam belki biraz yüksek cikardi
Dün vermiştim 17 bugün bi saat erken verdim 20.50 ciktiİlk kan tarihi ne zaman 17 mıydı ilk
Amin inşallah canım hadi senden de güzel haber gelecek inşallahAyy maşallahhhDarısı bize olsun canım Yok ya hala bakıyorum da ara ara
2. Değer daha önemli canım inşallah güzel artışlar olsun aminnKızlar benim 8 çıkmış normal yazıyo değerde
Bidaha ne zaman vereceksinizDün vermiştim 17 bugün bi saat erken verdim 20.50 cikti
Pazartesi klinik test istedi artık ozaman veriririm diye düşünüyorumBidaha ne zaman vereceksiniz
Oy insallah ya bana baya düşük geldi dün vermiştim gerci ama az artmış gibiiki günde 2 kart diyorlar zaten sen yanlış hatırlamıyorsam dün baktırmıştın ilk canım yani senin yarın 35 civarı olması gerekiyor ona rağmen iyi çıkmış bence
İnşallah güzel artışlarınız olsun aminnPazartesi klinik test istedi artık ozaman veriririm diye düşünüyorum
Katlansın inşallah canım benim çok sevindim vallaVerdim bende şimdi çıktı sonucum 102 çok şükürsizin cikmadimi daha??
Sezaryen ilk mi korkma uyuyup uyanınca bebekler yanında olucak hayırlısı olsun normal doğum yaptın ve sonrasında çocuk olmadimi genelde normal yapanların içi temizlenir derler demek oda boşkurban olurumYok yok ben normal doğum yaptım öncesinde bunlar ikiz die sezeryan olur %80-90 arası dediler . Yani ilk sezeryanım olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?