- 6 Mart 2024
- 3.569
- 3.866
- 48
Devlette raporlu olursa 50-60 diyorlar çoğu yorumlarda .Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi devlette ne kadar fark çıkıyor yaptıran var mı bu ay olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe geçeceğiz
Canım burda devlette yaptıranlar vardı msjini okurlarsa cvp verirler ben özelde yapmıştım devleti bilmiyorum ama şartları var diye duymuştum yaş faktörü ve hiç çocuğu olmayan başvuru yapabiliyor sanırım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğeMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi devlette ne kadar fark çıkıyor yaptıran var mı bu ay olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe geçeceğiz
Sözde devlet ha bide devlet diye geçiyor ben sanıyordum ki sadece ilaç parası gidiyorDevlette raporlu olursa 50-60 diyorlar çoğu yorumlarda .
Canıma devlet 12-15 arası fiyat alıyor . Ben ilk gittiğimde 12 dedi sonra önceden bi çocuk varmıs diyip 60 dedi opu transfere .bende aynı paraya özele gittimSözde devlet ha bide devlet diye geçiyor ben sanıyordum ki sadece ilaç parası gidiyor
Ayy çok güzelBebek kıyafetleri içinde kaybolmusuz
Kız bebek kıyafetleri daha tatliş daha böyle bıcır bıcırdı ya içimiz gittiAyy çok güzelcok severim bebek kiyafetlerini tadını çıkarın minik minik çok tatlı oluyorlar
Evet bebek kıyafetleri işte çok tatlı oluyor rabbim giydirmeyi nasip etsin canımKız bebek kıyafetleri daha tatliş daha böyle bıcır bıcırdı ya içimiz gitti
Hayır ya yarını bekliyorum çok yoğun kasık ağrım var regli olacak gibiyim ama midem bulanirken aynı anda başım çok dönüyor sanırım kafayı yedimAynen aynen . Naptın bi daha kan verdin mi
Stres yapma. İnşAllah güzel artmıs olur .Hayır ya yarını bekliyorum çok yoğun kasık ağrım var regli olacak gibiyim ama midem bulanirken aynı anda başım çok dönüyor sanırım kafayı yedim
Amin Allah razı olsun sen nasılsın kızlar nasıllarEvet bebek kıyafetleri işte çok tatlı oluyor rabbim giydirmeyi nasip etsin canım
Insallah canım inşallah hamilesin dua etStres yapma. İnşAllah güzel artmıs olur .
Aa o kadar olmuş muDevlette raporlu olursa 50-60 diyorlar çoğu yorumlarda .
Merhaba ilaçlar hariç mı 12 dediCanıma devlet 12-15 arası fiyat alıyor . Ben ilk gittiğimde 12 dedi sonra önceden bi çocuk varmıs diyip 60 dedi opu transfere .bende aynı paraya özele gittim
Ya çocuğun olmayacakmış yada ikinci eşşe çocuk yoksa devlet ödüyormuş . Bunun ıcınde önden 2 aşılama şartı varmıs
Sperm yok denecek kadar azsa ve tüp tıkalıysa direk tüp bebeğe başlıyorlarmış
İyiler şükür ders çalışıyorlar hafta içi okul hafta sonu dershane derken geçip gidiyor bazen kendimi ögrenci sanıyorum artık cantaydi kahvaltiydi beslenmesi derken büyüdükçe işler artıyor gibime geldiAmin Allah razı olsun sen nasılsın kızlar nasıllar
Evet sadece opu transfer Eylül 2024 de aldığım fiyattı şehir hastanesiMerhaba ilaçlar hariç mı 12 dedi
Anne olmak hersey olmak gibiİyiler şükür ders çalışıyorlar hafta içi okul hafta sonu dershane derken geçip gidiyor bazen kendimi ögrenci sanıyorum artık cantaydi kahvaltiydi beslenmesi derken büyüdükçe işler artıyor gibime geldi
Amin canım cümlemizinki inşallahAnne olmak hersey olmak gibihayırlı evlat olsunlar ınsallah
Ben ben bennnKızlar kimler yarın test verecekti adını yazsın dua edicem adıyla yarın güzel haber alsınlar
Tamam yazdım seni de aklımaBen ben bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?