ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi devlette ne kadar fark çıkıyor yaptıran var mı bu ay olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe geçeceğiz
Canım burda devlette yaptıranlar vardı msjini okurlarsa cvp verirler ben özelde yapmıştım devleti bilmiyorum ama şartları var diye duymuştum yaş faktörü ve hiç çocuğu olmayan başvuru yapabiliyor sanırım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe

Sözde devlet ha bide devlet diye geçiyor ben sanıyordum ki sadece ilaç parası gidiyor
Canıma devlet 12-15 arası fiyat alıyor . Ben ilk gittiğimde 12 dedi sonra önceden bi çocuk varmıs diyip 60 dedi opu transfere .bende aynı paraya özele gittim

Ya çocuğun olmayacakmış yada ikinci eşşe çocuk yoksa devlet ödüyormuş . Bunun ıcınde önden 2 aşılama şartı varmıs
Sperm yok denecek kadar azsa ve tüp tıkalıysa direk tüp bebeğe başlıyorlarmış

Merhaba ilaçlar hariç mı 12 dedi

Amin Allah razı olsun sen nasılsın kızlar nasıllar
İyiler şükür ders çalışıyorlar hafta içi okul hafta sonu dershane derken geçip gidiyor bazen kendimi ögrenci sanıyorum artık cantaydi kahvaltiydi beslenmesi derken büyüdükçe işler artıyor gibime geldi

Anne olmak hersey olmak gibi hayırlı evlat olsunlar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…