Tatlı boncuk nasılsin nasıl gidiyorOy maşallah
Peki ne yapicaksiniz merak ettim sizi 3 de sağlıklidir inşallahmerhaba ben aynı durumu yasadım bu pazartesi 8. hafta kontrolumde öğrendim. şoktayız.
esas test günün pazartesiyse eğer güzel bir artış olursa 70-100 arası öğrenirdin öyle düşün erken yaptığın için düşük şuan güzelce artar pazartesi güzel sonuçlar çıkar inşallah sen stres yapıp üzme kendiniOy insallah ya bana baya düşük geldi dün vermiştim gerci ama az artmış gibi
başa gelcek olan korksak da korkmasak da oluyor malesef ama sizin de başınıza gelecek diye birşey yok. muayene ölçümü ile belgelendirmeden boyle streslere girmeyin. tek bebek olup da neler neler yaşayanlar da var dördüz sağlıklı doğuran da var bilemiyoruz.Ayy bana da ikiz dendi bugün kontrolüm var ve çok korkuyorum böyle bişey yaşamaktan
şuan ne yapacağımız bilmiyorum bekliyorum 11 ve 12. haftalara randevu verdi bu gün 8+3 üm. sonrasında perinatoloji takip edecek biz edemeyiz dedi. mo mo ikiz imiş yani tek kese ve tek plasentadan besleniyor ve arada zar var mı bilgi vermedi. ben de böyle bi durumla ilk defa karşılaştığımdan sormadım. yüksek riskli dedi. gelişimleri de şimdilik normal. bazen ikizlerden biri gelişimi duruyor ve sönüyor dedi. sevineyim mi üzüleyim mi şoktan hiçbirşey anlamadım. sağlıkla gelsinler inşallah tek duam buPeki ne yapicaksiniz merak ettim sizi 3 de sağlıklidir inşallah
Korkma Allaha sığın inşallah bir sorun olmucak arkadaşıminda bölündü başlarda arada zar yok dediler yok yapışık olucak diye öldü öldü dirildi doğuma kadar perişan olmuştu öyle olmadı gayet sağlıklı ikizler oldularşuan ne yapacağımız bilmiyorum bekliyorum 11 ve 12. haftalara randevu verdi bu gün 8+3 üm. sonrasında perinatoloji takip edecek biz edemeyiz dedi. mo mo ikiz imiş yani tek kese ve tek plasentadan besleniyor ve arada zar var mı bilgi vermedi. ben de böyle bi durumla ilk defa karşılaştığımdan sormadım. yüksek riskli dedi. gelişimleri de şimdilik normal. bazen ikizlerden biri gelişimi duruyor ve sönüyor dedi. sevineyim mi üzüleyim mi şoktan hiçbirşey anlamadım. sağlıkla gelsinler inşallah tek duam bu
Allah razı olsun. çok teşekkür ederim. dirayetli olmaya çalışıyorum fakat her gün bu saatler göz yaşı iniyor çaresiz bekleyeceğiz. heyecanla bebek beklemek bile nimetmiş boyle bi güzelliği endişe içinde bekliyoruz. arkadaşının yavrularını alllah bağışlasın . dileyen herkese nasip olur inş.Korkma Allaha sığın inşallah bir sorun olmucak arkadaşıminda bölündü başlarda arada zar yok dediler yok yapışık olucak diye öldü öldü dirildi doğuma kadar perişan olmuştu öyle olmadı gayet sağlıklı ikizler oldularşuan 5 ci sınıf oldular rabbim yardımcın olsun canim duacin olucam bugünün hürmetine sana güzel bir kapı açılsın
Sonra çocuk oldu düştü sprayl taktırdım lekelenme yaptı ıntıhap yaptı geçer 3-6 ay normal dediler geçmedi çıkarttırdım enfeksiyon tüplerimi tıkamıs olmadı bidahaSezaryen ilk mi korkma uyuyup uyanınca bebekler yanında olucak hayırlısı olsun normal doğum yaptın ve sonrasında çocuk olmadimi genelde normal yapanların içi temizlenir derler demek oda boş
Biz gördük11+5 teAyol tek bebekle 11 haftaya girmek uzereyiz 10+5 falan . Bnm çok ağır geçiyor gebelik sürekli sırt üstüym ara ara hep lekem oluyor sanırım diğer kese bebek yok olana kdar devam edecek . Çok fena salgın hastalığa yakalanmism üç gündür onla cebellesiyorum. 15 inde randevum var 11+4 falan olmam gerekecek acaba cinsiyet belli eder mi
5 ten yukarı pozitifKızlar benim 8 çıkmış normal yazıyo değerde
Canım Allah yardımcın olsun çok tek yumurta ikizleri gördüm sağlıklı doğan Allah’ın izniyle bişey olmayacak kötü düşünme yoksa doğuma kadar kendini perişan edersin hatta bunla ilgili topiklerde var bakşuan ne yapacağımız bilmiyorum bekliyorum 11 ve 12. haftalara randevu verdi bu gün 8+3 üm. sonrasında perinatoloji takip edecek biz edemeyiz dedi. mo mo ikiz imiş yani tek kese ve tek plasentadan besleniyor ve arada zar var mı bilgi vermedi. ben de böyle bi durumla ilk defa karşılaştığımdan sormadım. yüksek riskli dedi. gelişimleri de şimdilik normal. bazen ikizlerden biri gelişimi duruyor ve sönüyor dedi. sevineyim mi üzüleyim mi şoktan hiçbirşey anlamadım. sağlıkla gelsinler inşallah tek duam bu
cok teşekkür ederim inşallah.Canım Allah yardımcın olsun çok tek yumurta ikizleri gördüm sağlıklı doğan Allah’ın izniyle bişey olmayacak kötü düşünme yoksa doğuma kadar kendini perişan edersin hatta bunla ilgili topiklerde var bak
Referans dışı yazmamışlar canım normal demişler anlamadım ama muhtemelen kimyasal, doktorum 10.gün için 50 üzeri olmasını istiyoruz ama takip edicez dedi. Pek umudum kalmadı5 ten yukarı pozitif
Yavru bir günde bile yükselmiş pazartesiye ooo 100 olur net bide 3. Gün embriyo yani ona rağmen iyi 3. Gün embriyosunu ben 7 ile öğrenen biliyorumYa çıktı 20.51 beta hcg keskie bugün yaptirmasaydim yarun yaptırsam belki biraz yüksek cikardi
Neden hemen umutsuzluğa kapıldın doktorların her dediği doğru olsaydı bu hafta benım bebegımın birini küçük die alalım modundaydı bitanesı . Sen artışa odaklan bundan sonra .Referans dışı yazmamışlar canım normal demişler anlamadım ama muhtemelen kimyasal, doktorum 10.gün için 50 üzeri olmasını istiyoruz ama takip edicez dedi. Pek umudum kalmadı
İnşallah canım ya çok umutluydum sanırım ondan bu kadar umutsuzluğa düştümNeden hemen umutsuzluğa kapıldın doktorların her dediği doğru olsaydı bu hafta benım bebegımın birini küçük die alalım modundaydı bitanesı . Sen artışa odaklan bundan sonra .
Ya umayis inşallah ya hiç ümidim. Yok burdan tanımadığım dostlarım böyle destek cikmasi çok guzel. Accayip bi mide bulantısı ve kasık ağrım var.kim bilir belkide 100 leri bulur pazartesiYavru bir günde bile yükselmiş pazartesiye ooo 100 olur net bide 3. Gün embriyo yani ona rağmen iyi 3. Gün embriyosunu ben 7 ile öğrenen biliyorum
Aynen öyle Allah’tan umut geçmez pozitif düşünüyoruz pozitif şeyler oluyorYa umayis inşallah ya hiç ümidim. Yok burdan tanımadığım dostlarım böyle destek cikmasi çok guzel. Accayip bi mide bulantısı ve kasık ağrım var.kim bilir belkide 100 leri bulur pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?