Ay canım kıyamam doğru valla maşallah hep pozitif haberlerBu ay transfer olan herkezden güzel haber aliyrz bizlerede umut oluyor bu ay da birşey mi varki gidip hemen transfer olasim geliyor maşallah kizlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım kıyamam doğru valla maşallah hep pozitif haberlerBu ay transfer olan herkezden güzel haber aliyrz bizlerede umut oluyor bu ay da birşey mi varki gidip hemen transfer olasim geliyor maşallah kizlar![]()
Herkes gitti mi??Ay canım kıyamam doğru valla maşallah hep pozitif haberleristeyen herkese nasip olsun amin
![]()
NereyeHerkes gitti mi??
Kimseden ses çıkmadı normalde ara ara girip bakıyorum herkes iyidir inşallah hafta sonu herhalde ondan herkes dinlenmeye geçti sanirimNereye![]()
Olabilir canımmm sen nasılsınKimseden ses çıkmadı normalde ara ara girip bakıyorum herkes iyidir inşallah hafta sonu herhalde ondan herkes dinlenmeye geçti sanirim
Teşekkür ederim iyiyim sen napiyon nasılsın senin bebek tek mi ciftmi bir ara girmedim kaçırdım bide sitede bir ara sorun olmustuOlabilir canımmm sen nasılsın![]()
Benim tek bebekTeşekkür ederim iyiyim sen napiyon nasılsın senin bebek tek mi ciftmi bir ara girmedim kaçırdım bide sitede bir ara sorun olmustu
Haftasonu yatmıyak mıKimseden ses çıkmadı normalde ara ara girip bakıyorum herkes iyidir inşallah hafta sonu herhalde ondan herkes dinlenmeye geçti sanirim
Ayy canım sağlıklı olsun cinsiyet sorun değil şimdi hatırladım hatta belki bölünür de çift olur diye dua etmiştim Allah gönlüne göre versin canım erkek kız farketmezBenim tek bebektek embriyo koymuştuk zaten
bu hafta cinsiyeti belli olacak bakalım neymiş bizimki
![]()
Hafta içi bol bol yattin kız zaten sen hep yatmiyonmuHaftasonu yatmıyak mı![]()
Ahahah iyiyim ben canım dinleniyorum bol bol siz yazmayınca noldu dedim bendeHerkes gitti mi??
Ahahah iyiyim ben canım dinleniyorum bol bol siz yazmayınca noldu dedim bendedün kan verdim 9. Gündü 400 oldu 3 kat artmış yarın da vericem sonra keseye
![]()
Bu hafta alısverıse bile çıktık yaHafta içi bol bol yattin kız zaten sen hep yatmiyonmueşin yapiyordu ya hafta sonu nedense dinlenme moduna girer ya benim eşim hafta sonu okul yok ya uyanmiyor valla hep yatıyor şuan bile yatıyor
Çok iyi yapmışsın ama dikkat et canım valla alışveriş yapmak çok iyi geliyor stres atmaya birebirBu hafta alısverıse bile çıktık yageze dolana iyice bi enerji attık valla
Bebek kıyafetleri içinde kaybolmusuzÇok iyi yapmışsın ama dikkat et canım valla alışveriş yapmak çok iyi geliyor stres atmaya birebir
2 embriyo transfer ettim ikiz gibi ama kese de belli olacak Allah’ın izniyle camım bizlere dua etOh oh maşallah sana canım ücüz mü gelicek yoksa tabi kişiden kişiye değişiyor sağlıklı ilerlesin canım arada haber ver merak ediyorum sizleri
Değil mi haftasonu dinginligi var üzerimizdeHaftasonu yatmıyak mı![]()
Tabiki canım istedigin dua olsun bol bol edicem inşallah2 embriyo transfer ettim ikiz gibi ama kese de belli olacak Allah’ın izniyle camım bizlere dua et![]()
Aynen aynen . Naptın bi daha kan verdin miDeğil mi haftasonu dinginligi var üzerimizde![]()