ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aynen arkadaşlar 5 parmağın beşi bir değil insan bir ortalama duyup mutlu olmak istiyor haliyle insaniz ama geç tutunuyo olabilir salgılanan hormon farklı olabilir dua edip teslim olacağız inşallah iyi olacak olandada olmayandada hayır vardır Allah bilir biz bilemeyiz🙏
Çok güzel dedin bebeko🥰

Geldim ya. Biri gelir küfür eder, cezasını biz çekeriz değişik işler 🤯

Ne yaptınız bacılar bi özet geçin 😂

Siyah Palto Siyah Palto NEEEEEE 🤩🤩🤩🤩🤩 iki erkek mi🤩
Hoşgeldin canım ufak bir lekelenme yaşadım ama geçti dünde değerim 3 buçuk kat arttı yarın 9. Gün yine kan vericem değere bakmak için ♥️ sen neler yaptın iyi misin

Hoşgeldin canım ufak bir lekelenme yaşadım ama geçti dünde değerim 3 buçuk kat arttı yarın 9. Gün yine kan vericem değere bakmak için ♥️ sen neler yaptın iyi misin
Ayyyy harika bir haber 💘 lekelenmeler oluyor sanırım yaşamayan yok ya da çok az. Ben iyiyim çok şükür fetal dna sonucunu bekliyorum 13. Haftaya girdik şaka gibi 🥹

Canım ben istanbuldayım, bht doktorum Volkan Turan. Benim rahmin hafif t ameliyata gerek yok demişti doktorlar ama herşey iyi olduğu halde tutmadığı için histeroskopi ile biraz traşlayalım bir de öyle deneyelim dedi. 4 kaliteli embriyom 5. güne ulaştı ama çift olarak dondurmuşlar bundan dolayı başka embriyom kalmadı. histeroskopi sonrası baştan başlayacağız.
Süreciniz nasıl şuan , memnun musunuz

Kızlar bahçeci evet ne yazıkki işi paraya dökmüş kliniklerden tüm şubeleri için aynı şeyi söyleyebilirim. :( 2024 ağustosta fiyat aldım doktorla görüşme ücretsizdi opu+transfer 79bin dedi dondurma fiyat sormamıştım ilaç dahil değil dedi. 2024 eylül de randevu için aradım 5000₺ doktor görüşmesi opu+transfer 89bin ilaçlar dahil değil dedi . Sonra orda anladım ki para ticaretine dönmüş . Üstelik ertelemeyin zam gelecek dediler:( fulya şubesinin yanında başka kliniğe gittim doktor görüşmesi ilk muayene ücretsiz oldu . rahim dinlendirmeli transfer oldum doktorum böyle uygun gördü . (opu+dondurma+transfer+ilaçlar 90bin₺) her şey dahil aklınıza ne gelirse (estrofem ve progestan hariç) . Ve tüm süreçle doktorum ilgilendi asla bir gün hemşireye yada asistana paslamadı . Son ana kadar desteğini hep hissettim Allah razı olsun inşallah sizlerinde karşısına hayırlı iyi insanlar doktorlar çıkar.🌸🌸
Ben de ilk Ankara şubesine gittim sizin hesap 150 bin tlden fazla verdim ilaçlar ile daha tutmadı diye rahim çizelim dediler ona 66.000 istediler ne yapılan detayı var ne bi bilgi ilgi baktık olmuyor bb clinik e taşıdık donmuş embriyolarımızı doktor ile ücretsiz görüştük detaylar herşey rahim çizmeye sonraki tutmalarda bakarız onun için acele yok dedi bahçeci artık para işine dönmüş dendiği gibi klinik değiştirmede fayda var Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah 🤲🏻

Back
X