ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aleyküm selam . Sevindim şükür inşAllah gumbur gumbur duyarsın bende iyiyim çok şükür bebişler de iyi dün kıpır kıpırlardı kontrolümüz vardı hareketliler masAllah

3 erkek çocuk 1 de koca kaldım ortalarında Allah yardımcım olsun
Canım sen birini kız istiyordun degilmi doktor eminmi ya bidaha baksaydi tabi herşeyin başı sağlıklı ilerlemeleri inşallah sağlıkla kucağına alırsın yakışıklıları ben bitanesini kız olsun isterdim ki senin için dua etmiştim çünkü kızlar çok farklı rabbim eniysini bilir sağlıklı olunda kızda ilerde olur inşallah

Merhaba kuzum evet bacakları acıktı bilibilisine kadar gösterdi çok net
Kaldım 4 erkeğin arasında
İnşAllah doğumda belki tüplerim açılır da fabrika çalışır sen nasılsın

Merhaba kuzum evet bacakları acıktı bilibilisine kadar gösterdi çok net
Kaldım 4 erkeğin arasında
İnşAllah doğumda belki tüplerim açılır da fabrika çalışır sen nasılsın
Süpersin yaaa yakın olmayı çok isterdim seninle böyle enerjik biri ile komşu olmak çok güzel olurdu inşallah kızında olur hem daha 3 oluyor bir hakkın var oda kız olsun eltim kız peşine verdi 5 tutturdu illa kızım olacak diye bende iyiyim canım çok şükür burdakiler bebekleri ile iyi olsunlarda hepsine duaciyim inşallah güzel haberler duymaya devam edicez

kurban olurum Yok yok ben normal doğum yaptım öncesinde bunlar ikiz die sezeryan olur %80-90 arası dediler . Yani ilk sezeryanım olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…