merhaba ben aynı durumu yasadım bu pazartesi 8. hafta kontrolumde öğrendim. şoktayız.Kızlar Maria isimli bi kullanıcı vardı hani ikizlerden biri bölünerek üçüz olan ne oldu o arkadaş haberiniz var mı ismen de aradım bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben aynı durumu yasadım bu pazartesi 8. hafta kontrolumde öğrendim. şoktayız.Kızlar Maria isimli bi kullanıcı vardı hani ikizlerden biri bölünerek üçüz olan ne oldu o arkadaş haberiniz var mı ismen de aradım bulamadım
Selam canım ben geçen hafta cuma 6+1dim kalp atışı ekranda görüldü ama duyulmadı çok derinden gelen bir ses vardı bugün öğleden sonra yine gidicem sen nasılsın napıyorsun ikiz bebişler napıyortatluboncuk seni merak ettim
Ayy hadi inşallah katlanarak artmıştır canım bende verdim , çok güzel sonuçlar alırız inşallahGünaydın tekrar kan verdim kızlar bakalim minik te olsa yukselme varmi
Hadi bugün cuma niyetine diyelimAyy hadi inşallah katlanarak artmıştır canım bende verdim , çok güzel sonuçlar alırız inşallah
Ayy bana da ikiz dendi bugün kontrolüm var ve çok korkuyorum böyle bişey yaşamaktanmerhaba ben aynı durumu yasadım bu pazartesi 8. hafta kontrolumde öğrendim. şoktayız.
Aleyküm selam . Sevindim şükür inşAllah gumbur gumbur duyarsın bende iyiyim çok şükür bebişler de iyi dün kıpır kıpırlardı kontrolümüz vardı hareketliler masAllahSelam canım ben geçen hafta cuma 6+1dim kalp atışı ekranda görüldü ama duyulmadı çok derinden gelen bir ses vardı bugün öğleden sonra yine gidicem sen nasılsın napıyorsun ikiz bebişler napıyor
Canım sen birini kız istiyordun degilmi doktor eminmi ya bidaha baksaydi tabi herşeyin başı sağlıklı ilerlemeleri inşallah sağlıkla kucağına alırsın yakışıklıları ben bitanesini kız olsun isterdim ki senin için dua etmiştim çünkü kızlar çok farklı rabbim eniysini bilir sağlıklı olunda kızda ilerde olur inşallah3 erkek çocuk 1 de koca kaldım ortalarında Allah yardımcım olsun
Merhaba kuzum evet bacakları acıktı bilibilisine kadar gösterdi çok netCanım sen birini kız istiyordun degilmi doktor eminmi ya bidaha baksaydi tabi herşeyin başı sağlıklı ilerlemeleri inşallah sağlıkla kucağına alırsın yakışıklıları ben bitanesini kız olsun isterdim ki senin için dua etmiştim çünkü kızlar çok farklı rabbim eniysini bilir sağlıklı olunda kızda ilerde olur inşallah
Allah ım Allah ımAyy bana da ikiz dendi bugün kontrolüm var ve çok korkuyorum böyle bişey yaşamaktan
Ya nie minik olsun o moda sokma kendını Allah ın izniyle dua edelim güzel sonuçlar alGünaydın tekrar kan verdim kızlar bakalim minik te olsa yukselme varmi
Sağlıklı mı bebeklermerhaba ben aynı durumu yasadım bu pazartesi 8. hafta kontrolumde öğrendim. şoktayız.
Verdim bende şimdi çıktı sonucum 102 çok şükür sizin cikmadimi daha??Ayy inşallah canımm K Kahvelikahve1 naptın sende verdin mi kan
Gözün aydın çiçeğimmmVerdim bende şimdi çıktı sonucum 102 çok şükür sizin cikmadimi daha??
Süpersin yaaa yakın olmayı çok isterdim seninle böyle enerjik biri ile komşu olmak çok güzel olurdu inşallah kızında olur hem daha 3 oluyor bir hakkın var oda kız olsun eltim kız peşine verdi 5 tutturdu illa kızım olacak diye bende iyiyim canım çok şükür burdakiler bebekleri ile iyi olsunlarda hepsine duaciyim inşallah güzel haberler duymaya devam edicezMerhaba kuzum evet bacakları acıktı bilibilisine kadar gösterdi çok net
Kaldım 4 erkeğin arasında
İnşAllah doğumda belki tüplerim açılır da fabrika çalışır sen nasılsın
Muhteşem hayırlı olsun canım benim darısı bekleyenlere inşallahVerdim bende şimdi çıktı sonucum 102 çok şükür sizin cikmadimi daha??
kurban olurum Yok yok ben normal doğum yaptım öncesinde bunlar ikiz die sezeryan olur %80-90 arası dediler . Yani ilk sezeryanım olcakSüpersin yaaa yakın olmayı çok isterdim seninle böyle enerjik biri ile komşu olmak çok güzel olurdu inşallah kızında olur hem daha 3 oluyor bir hakkın var oda kız olsun eltim kız peşine verdi 5 tutturdu illa kızım olacak diye bende iyiyim canım çok şükür burdakiler bebekleri ile iyi olsunlarda hepsine duaciyim inşallah güzel haberler duymaya devam edicez
Gözün aydın çiçeğimmm
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Amin inşallahMuhteşem hayırlı olsun canım benim darısı bekleyenlere inşallah