Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinlerErkek ikiside
Tebrik ederimOf düşük geldi biraz ama bakalım yarın vereyim tekrar diyorum
İlk öğrendiğimde çok sevindim sevinçten ağladım sonra arastirinca düşük olduğunu ogrendimTebrik ederimSen içini ferah tut, pozitif sonucunun mutluluğunu yaşa, olması gerektiği gibi yükselecek inşallah değerin.
Bence düşük diye düşünme canım 2 günde 2 katı artarsa tamamdır değerine takılmaİlk öğrendiğimde çok sevindim sevinçten ağladım sonra arastirinca düşük olduğunu ogrendim
Sen bugün kan vercektin diye kalmış canım aklımda, verdin mii?Tebrik ederim canım sağlıkla artsın inşallah
Yok benim 28 Ocak yarın kan verecegimAynu gün mü olmuştuk transfer 27 ocak öyle hatırlıyorum
Yok canım yarın sabah vereceğimSen bugün kan vercektin diye kalmış canım aklımda, verdin mii?
Ay doğru aynı gündü bizimYok benim 28 Ocak yarın kan verecegim
Ayy hadi inşallah kaçta gideceksinAy doğru aynı gündü bizimAyy inşallah güzel haberler alırızz
Canım hayırlı olsun günlerdir senden güzel haberi bekliyoruz ovitrelle etkisi mi değil mi diye düşündük durduk . İçini ferah tut ilk değerler düşük cikiyor inşallah sağlıkla ilerlerBugün kan verdim kuzu 17 çıktı beta 10.gun bugün düşük degilmi
Insallah ne guxel mesaj böyleCanım hayırlı olsun günlerdir senden güzel haberi bekliyoruz ovitrelle etkisi mi değil mi diye düşündük durduk . İçini ferah tut ilk değerler düşük cikiyor inşallah sağlıkla ilerler
Sabahtan giderim canım, sen ne zaman gitceksin haber ver mutlakaaAyy hadi inşallah kaçta gideceksin
Ben 3 gündeyim hala dinleniyorum arada kalkıp birieyşer yapıyorum canım sıkılıyor o yüzdenmyat dinlen tadını çıkarAy transferin olmuuuşşşşyat kız kalkma sakın önce bi pozitifi al, kalbini duy, sonra kalkmak istersen kalkarsın
Vallahi öyleSabahtan giderim canım, sen ne zaman gitceksin haber ver mutlakaaÇokk heycanlııı
İyiyim canım sen nasılsın ? Kandan önce yapmayacağım
Hayırlı haberler alırsın inşallahİyiyim canım sen nasılsın ? Kandan önce yapmayacağım
Tamam canım çok güzel haberler alırız inşallahVallahi öylebende sabahtan gideceğim yazarım sennde haber ver canım
Allah razı olsun canım inşallahHayırlı haberler alırsın inşallahdualarım seninle
Elhamdülillah iyiyim canım
2 aşılama şartı var canm, ilk aşılamayı oldum bakalm ikinci aşılamayı da bir an önce olup tüp bebeğe geçmek istiyorum hayırlısıyla inşallahAllah razı olsun canım inşallahsen ne durumdasın rapor işini halledebildinbmi aşılamaya mi baslayacaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?