• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar bugün bir an unutup arkadaşımın kızını kucağıma aldım birşey olurmu 🥺 ben oturuyordum o ayaktaydı ( 3 yaşında) yanıma gelmişti tuttum kucağıma oturttum .

Kızlar bugün bir an unutup arkadaşımın kızını kucağıma aldım birşey olurmu 🥺 ben oturuyordum o ayaktaydı ( 3 yaşında) yanıma gelmişti tuttum kucağıma oturttum .
Dikkat et canım olmaz bişey oturdugun yerde gelmıs sonuçta alıp kaldırmamıssın havaya

Ay inşallah canım 9. Günde kan vericem bizim bura istiyor 🥰 bide 11. Gün vericem
Bende 3-4 kez verdim Siyah Palto Siyah Palto iyi bilir aynı kaderdi bizimki 😂 değerim ilk ikisi düzensiz %40 bile artmadan ilerledi senin ki gayet düzenli zaten üç kat artış devam ederse 9.gun senin değer 400-500 arası olur 11 gün de zaten 10000 geçer kese için cagirirlar

Kuzum çok sağol inşallah benimledir ama umidim kırıldı baya.sen neler yaptın ne zmaan basliyorsun tekrar
Sakın kırma umudunu. Bizi ayakta tutan umudumuz. İnanıyorum ki sağlıkla artacak değerin 🥰 ben şuan cyclo progynova kullanıyorum. Son 5 ilacım kaldı. Sonra regl beklicem ve tedaviye başlayacağım Allahım izniyle. Psikolojik olarak çok iyi olduğum söylenemez ama güzel günlerin umuduyla kendimi toparlamaya gayret ediyorum. Ve burada güzel haberler alınca bir nebzede olsa güçlü hissediyorum kendimi.

Sakın kırma umudunu. Bizi ayakta tutan umudumuz. İnanıyorum ki sağlıkla artacak değerin 🥰 ben şuan cyclo progynova kullanıyorum. Son 5 ilacım kaldı. Sonra regl beklicem ve tedaviye başlayacağım Allahım izniyle. Psikolojik olarak çok iyi olduğum söylenemez ama güzel günlerin umuduyla kendimi toparlamaya gayret ediyorum. Ve burada güzel haberler alınca bir nebzede olsa güçlü hissediyorum kendimi.
Sen burda güçlü durarak herkese destek oldun.hic üzülme o beklediğin bebeğine kavuşacaksınız.nasil olsa embriyon var kavuşmak için seni bekliyor.lutfen kendine de destek ol ve güçlü ol❤️❤️fiziken ve ruhen hazır olduğunda da minik yavrunla buluşun❤️❤️❤️

Sen burda güçlü durarak herkese destek oldun.hic üzülme o beklediğin bebeğine kavuşacaksınız.nasil olsa embriyon var kavuşmak için seni bekliyor.lutfen kendine de destek ol ve güçlü ol❤️❤️fiziken ve ruhen hazır olduğunda da minik yavrunla buluşun❤️❤️❤️
Canım benim çok haklısın. Sanırım ilaçların etkisiyle de biraz ruh halimde dalgalanmalar oluyor. İnanıyorum ki burada anne olmayı bekleyen her kadın bir gün o güzel duyguyu tadacak. Umarım yarın sabah artan betanla önce kendinin sonra hepimizin yüzünü güldüreceksin 🙏 dualarım ve kalbim seninle

Back