Ayyy çok sevindimAhaha dayanamadım 5. Gün beta baktım 44.98 çıktıyüksek 5. Güne göre cumartesi ve pazartesi son kanı vercem
Amin canım inşallah öyle görünüyorAyyy çok sevindimgüzel de gelmiş değer gümbür gümbür geliyor seninki
LadyNurr hadi hayırlısı olsun güzel gelir inşallah
Aminnn canım inşallahAyyy çok sevindimgüzel de gelmiş değer gümbür gümbür geliyor seninki
LadyNurr hadi hayırlısı olsun güzel gelir inşallah
Aman boşver bir şey olmaz, sinirimden birazcık ağır konuşmuşum, banlanır geri gelirizDoğru söyleyeni 9 köyden kovarlar doğruyu söyledin nie çocuk yaptın akılsız Allah isteyenlere versin dedin die banlandın
Ayy aman maşallah maşallahEvet ya çok korkmuştum sabah bile ilk uyandığımda yaptığım hayalet gibi çıktı kesin kuruma dedim az önce aklıma geldi birden belirginlesti cizgi şok oldum
Banlandınnmı kız niyeAman boşver bir şey olmaz, sinirimden birazcık ağır konuşmuşum, banlanır geri geliriz
Çıktımı canımAminnn canım inşallah
Ayy yokk daha değil 1 saate tekrar deniycem bu heycana bebek napıyordur bilemedim sabah berri güöm güm kalp atışlarımÇıktımı canım
Sakinleş stres yapma Allah’ın izniyle güzel artmıştırAyy yokk daha değil 1 saate tekrar deniycem bu heycana bebek napıyordur bilemedim sabah berri güöm güm kalp atışlarım
Yok kuzum ben bugün öğrenemiycem yardımcı olacak kadın çıktı galiba değişiklik oldu söylemiyorlar sadece doktora bilgi veriyoruz diyorlar sabah 9 da anca öğrenirimSakinleş stres yapma Allah’ın izniyle güzel artmıştır
Aman boş ver çiçeğim bir günlük gözlerimi dinlendirdimKız sen niye ban yedin baktım bişey yok
Evet canım görünüyor her gün tekrarla istersenKızlar 5 dk da çıktı kaset testim az önce
9. Gündeyim. 3.gun embriyosu
U UmayisSiyah Palto espressoc ve diğer kızlar
Herşeye banliyorlar zaten iyi yaptın. Sabahları ve yorulunca kasik ağrım oluyor basım ağrıyor ve iki gündür hep ama hep uyuyorumAman boş ver çiçeğim bir günlük gözlerimi dinlendirdimne yaptın kıızzz var mı ağrı sızı?
Arada batma kaşık ağrısı ve adet sancısı var belim de hafif ağrıyı bi varlar bi yoklarAman boş ver çiçeğim bir günlük gözlerimi dinlendirdimne yaptın kıızzz var mı ağrı sızı?
Yaa bişey olmaz güzel haberi yaz hemen amaYok kuzum ben bugün öğrenemiycem yardımcı olacak kadın çıktı galiba değişiklik oldu söylemiyorlar sadece doktora bilgi veriyoruz diyorlar sabah 9 da anca öğrenirim
kız yine ban yediAman boş ver çiçeğim bir günlük gözlerimi dinlendirdimne yaptın kıızzz var mı ağrı sızı?
İnsanlar laftan anlamıyor ya akrep niye uğraşıyor kiAna
kız yine ban yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?