ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İnşallah iyilerdir. Bende 5. Gune girdim evet bu kez test yapmıyorum yapmak da gelmiyor içimden negatif görme korkusu da var tabi. Bakalım nasip inşallah tutar tutsun da ikiz tek farketmez ikiz olsa çifte mutluluk sen nasilsin

Teşekkür ederim iyiyim okullar açıldı kızlar okula ev iş yemek derken akşam oluyor okula ben gidiyorum gibi sabah erken kalkıyorum tatil güzeldi ya yoruluyorum ama tatlı yorgunluk senin 5 ci gün embriyosu 5 günün kaldı o zaman yariladik hadi bakalım çifte mutluluk gelsin diyelim ki gelsin bir arkadasim hep der dua edince Allah'ım benim için hayırlısını ver hayırsız ise yarabbim hayirliya çevir yine ver istemesini bil diyor bana senin için bunu yapicam ısrarla isticez bakalım inşallah olucak

İnşAllah ya salak doktor hayra alamet değil dedi
Ohooo bana neler neler dedi yok biri diğerini sıkıştırmış onun kalbi durabilir yok erken doğum olabilir 2 kilo doğarsa şükret gibi gibi bi sürü korku verdiler bana sonuç Allah in dediği oluyor. Elhamdülillah 36+6 da sağlıkla kucağıma aldım inşallah bu da öyle sağlıklı ve güzel ilerler ve tabii ki snnki de cnm. Sen cinsiyetleri o ne zaman öğrendin

Ben cinsiyeti öğrenmedim daha minnaklar ama hissimden eminim bi oğlan bi kız

Ben cinsiyeti öğrenmedim daha minnaklar ama hissimden eminim bi oğlan bi kız
Allah seni iyi etsin kız bi kız 1 erkek isim falan sorunca belli olmuş ama bn kaçırmışım dedim bnm ikizler 12. Haftada belli olmuştu inşallah snnkiler de hemen belli olur da o rahatlama gelir sna

Kız ne kuruması bnm testimin aynısı olmuş hatta bn de emin olamayip o gün kimseye söylememiştim
Bugün 8.gun ben yok diye düşünmüyordum ama psikolojik mi bilmiyorum akşama kadar kasık agrisi yaşadım yine bak görünmeyen sabah ilk yaptığım da 10 dk sonra falan bi diğeri de saat dört günü çektim aynı test

Eklentiler

• 1000176992.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000177032.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
Bencede var canım ya baksana Yarın bi daha yap test bence tek oldupu için bizimki öyle oluyoo Allahın izniyle tutunuyo bebişlerimiz içini rahat tutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…