Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canımKızlar beta sonucum geldi 5. Gün 44.98 çok şükür
Insallah iki güne beta da çıkar cuma yada perşembe vereyim kanÜzülme canım stres en Büyük dusmanımız bu tedavide
İnşallah iyilerdir. Bende 5. Gune girdim evet bu kez test yapmıyorum yapmak da gelmiyor içimden negatif görme korkusu da var tabi. Bakalım nasip inşallah tutar tutsun da ikiz tek farketmez ikiz olsa çifte mutlulukBende merak ettim gerçekten acaba bebekler sagliklimi inşallah iyidir dua edelim sen nasılsın nasıl gidiyor seni bu sefer sabırlı gördüm test yapmadin belirti zaten olmaz şimdi umarım seninkide ikiz olur nasıl kısmet belli olmuyor valla bir güzel haber senden de alsak ne güzel olucak
İnsallah bebeğin seninledirInsallah iki güne beta da çıkar cuma yada perşembe vereyim kan
Maşallah evet baya ikiz betası
Teşekkür ederim iyiyim okullar açıldı kızlar okula ev iş yemek derken akşam oluyor okula ben gidiyorum gibi sabah erken kalkıyorum tatil güzeldi ya yoruluyorum ama tatlı yorgunluk senin 5 ci gün embriyosu 5 günün kaldı o zaman yariladik hadi bakalım çifte mutluluk gelsin diyelim ki gelsin bir arkadasim hep der dua edince Allah'ım benim için hayırlısını ver hayırsız ise yarabbim hayirliya çevir yine ver istemesini bil diyor bana senin için bunu yapicam ısrarla isticez bakalım inşallah olucakİnşallah iyilerdir. Bende 5. Gune girdim evet bu kez test yapmıyorum yapmak da gelmiyor içimden negatif görme korkusu da var tabi. Bakalım nasip inşallah tutar tutsun da ikiz tek farketmez ikiz olsa çifte mutluluksen nasilsin
Teşekkür ederim canım amin inşallah bekliyoruz güzel haberlerHayırlı uğurlu olsun çok sevindim canımdarısı bize inşallah
Onu hiç dert etme cnm bnm bi tane daha ikizim var şuan 5 buçuk yaşındalar bnmkiler de biri hep geriden geliyordu çok şükür bi problem olmadı bu durum sen de hiç takma bu durumuİnşAllah güzel ilerler gebeliğiniz benım biri 1 hafta geriden geliyormuş .
İnşAllah ya salak doktor hayra alamet değil dediOnu hiç dert etme cnm bnm bi tane daha ikizim var şuan 5 buçuk yaşındalar bnmkiler de biri hep geriden geliyordu çok şükür bi problem olmadı bu durum sen de hiç takma bu durumu
Ohooo bana neler neler dedi yok biri diğerini sıkıştırmış onun kalbi durabilir yok erken doğum olabilir 2 kilo doğarsa şükret gibi gibi bi sürü korku verdiler bana sonuç Allah in dediği oluyor. Elhamdülillah 36+6 da sağlıkla kucağıma aldım inşallah bu da öyle sağlıklı ve güzel ilerler ve tabii ki snnki de cnm. Sen cinsiyetleri o ne zaman öğrendinİnşAllah ya salak doktor hayra alamet değil dedi
Ben cinsiyeti öğrenmedim dahaOhooo bana neler neler dedi yok biri diğerini sıkıştırmış onun kalbi durabilir yok erken doğum olabilir 2 kilo doğarsa şükret gibi gibi bi sürü korku verdiler bana sonuç Allah in dediği oluyor. Elhamdülillah 36+6 da sağlıkla kucağıma aldım inşallah bu da öyle sağlıklı ve güzel ilerler ve tabii ki snnki de cnm. Sen cinsiyetleri o ne zaman öğrendin
Canım sabah ki böyle olmuştu öğlen gibi kurumami acabaİnsallah bebeğin seninledir
Kurutma çizgisi gri renk oluyor ki seninki pembe duruyor resimdeCanım sabah ki böyle olmuştu öğlen gibi kurumami acaba
Kız ne kuruması bnm testimin aynısı olmuş hatta bn de emin olamayip o gün kimseye söylememiştimCanım sabah ki böyle olmuştu öğlen gibi kurumami acaba
Allah seni iyi etsin kız bi kız 1 erkek isim falan sorunca belli olmuş ama bn kaçırmışım dedimBen cinsiyeti öğrenmedim dahaminnaklar ama hissimden eminim bi oğlan bi kız
Of inşallah yaKurutma çizgisi gri renk oluyor ki seninki pembe duruyor resimde
Bugün 8.gun ben yok diye düşünmüyordumKız ne kuruması bnm testimin aynısı olmuş hatta bn de emin olamayip o gün kimseye söylememiştim
Görünüyor yaa kan verseneBugün 8.gun ben yok diye düşünmüyordumama psikolojik mi bilmiyorum akşama kadar kasık agrisi yaşadım yine bak görünmeyen sabah ilk yaptığım da 10 dk sonra falan bi diğeri de saat dört günü çektim aynı test
Bencede var canım ya baksanaBugün 8.gun ben yok diye düşünmüyordumama psikolojik mi bilmiyorum akşama kadar kasık agrisi yaşadım yine bak görünmeyen sabah ilk yaptığım da 10 dk sonra falan bi diğeri de saat dört günü çektim aynı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?