Kızlar kan sonucum 17.08 çıkmış3.gun embriyosuna göre çok erken kasette belirmiş bence ikiside tutmuş olabilirşimdiden hayırlı olsun diyelim
Of düşük geldi biraz ama bakalım yarın vereyim tekrar diyorumOyy maşallah yaa hadi gözün aydınKatlanarak artsın inşallah 2 gün sonra tekrarmı kan verceksin canım şimdii
3.gün embriyosu ama canım ya stres yapma bence artacak daha 5. Gün embriyosunda 70-80 lerde çıkmış hep. Olumlu ol artcak inşallahOf düşük geldi biraz ama bakalım yarın vereyim tekrar diyorum
Bunu söylemen çok iyi oldu bir kahvaltı yapayım derin araştırmaya okumaya gireceğim3.gün embriyosu ama canım ya stres yapma bence artacak daha 5. Gün embriyosunda 70-80 lerde çıkmış hep. Olumlu ol artcak inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşallah öyle olur çıktım dua etAynennn öyle süpersinben bildiğin pihitli kanama gören biliyorum kii bnm başıma da az gelmedi önceki gebeliklerinde. Sağlıklıysa zaten hiç bişeycik olmaz içimden bir his değerin 150-200 arası çıkacak diyor hadi bakalım haber ver
Muhtemelen tek tutmuş ve 3. Gün embriyosu için normal. İki gün sonra güzel artsınOf düşük geldi biraz ama bakalım yarın vereyim tekrar diyorum
Evet umayisss bnde öyle düşünüyorumMuhtemelen tek tutmuş ve 3. Gün embriyosu için normal. İki gün sonra güzel artsın
Umayis sen naptın canımMuhtemelen tek tutmuş ve 3. Gün embriyosu için normal. İki gün sonra güzel artsın
Fatsek üzülme inşallah güzel katlanır önemli olan katlanması rabbim emeklerinizi boşa cikarmsin kizlarEvet umayisss bnde öyle düşünüyorum
Kan verdim cnım 1 saate çıkar dedilerUmayis sen naptın canım
Bu süreçte birer araştırmacı olduk resmenBunu söylemen çok iyi oldu bir kahvaltı yapayım derin araştırmaya okumaya gireceğim
Allahim güzel haber gelsin nolur iki katı artmış olsun amiiiinKan verdim cnım 1 saate çıkar dediler
Amin yavru doktor iki kart artmakar genelde 7.8 günden sonra olur dedi ama bence artmıştır diye düşünüyorumAllahim güzel haber gelsin nolur iki katı artmış olsun amiiiin
Ayy inşallah canım haber verin bizedeeeAllahim güzel haber gelsin nolur iki katı artmış olsun amiiiin
Arttı arttı evet gunun güzel haberleri geliyorAmin yavru doktor iki kart artmakar genelde 7.8 günden sonra olur dedi ama bence artmıştır diye düşünüyorum
Ay hadi bakalım güzel haber gelsin ,Kan verdim cnım 1 saate çıkar dediler
Gittin mi doktoraa cinsiyetler belli olacaktı bugün sankiBenı de böyle bi ayda 4 kez banladılar
Erkek ikisideGittin mi doktoraa cinsiyetler belli olacaktı bugün sankiiyidir İnşallah bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?