ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende seni soracaktım hadi bakalım şifa olsun inşallah bende duydum transfer öncesi sonrası hep içtim umayis Dr a sormuş temizliğinden emin olunmadığı zaman sorun olabilir demiş ben o ara içmiştim ama tanıdık bildik meşhur yerdendi ya Allah dedim inş temizdir

Valla 3 saati geçti kaynıyor suyunu da değiştirdim ilk kaynama daha pırıl pırıl oldu inşallah faydalı bölümü de gitmemistir Allah razı olsun kim dediyse deniyoruz bakalım kaç gün içtin

Valla 3 saati geçti kaynıyor suyunu da değiştirdim ilk kaynama daha pırıl pırıl oldu inşallah faydalı bölümü de gitmemistir Allah razı olsun kim dediyse deniyoruz bakalım kaç gün içtin
1 gün öncesi transfer günü ve ertesi günü içtim sonra sıkılıyor saten insan bide umayisin Dr öyle deyince dedim yeter

Aslında kendiniz de yapabilirsiniz ben arada temizlenmiş kibe mumbar alıp kendim tekrar yıkayıp tuzla ovuyorum dolrup bida ovuyorum suyunada nohut atıp cocuklara hadi bakalım dolma yaptım diyorum arada yemeleri gerekir biraz zorlanıyorum ama yediriyorum

Evet aslında düzenli yense şifa deposu elinize sağlık ama alismamisiz ailedede görmedim niyetlenmedim hiç o yüzden

Valla canım lavabo hariç hiç kalkmadım zaten kahvaltı yaptım uyudum 5 saat ilaç saatine kalktım sonra da hep uzandım. Evet heyecanın olması normal az kaldı
Evet canım çok heyecanlıyım iyi yapmışsın bolca dinlen ilaç ne verdiler sana

Valla canım lavabo hariç hiç kalkmadım zaten kahvaltı yaptım uyudum 5 saat ilaç saatine kalktım sonra da hep uzandım. Evet heyecanın olması normal az kaldı
Evet canım çok heyecanlıyım iyi yapmışsın bolca dinlen ilaç ne verdiler sana
1 gün öncesi transfer günü ve ertesi günü içtim sonra sıkılıyor saten insan bide umayisin Dr öyle deyince dedim yeter
Bende şuan yapıyorum sabah içerim birkaç gün içerim inşallah tadı kötü değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…