- 5 Ocak 2025
- 26
- 37
- 3
- 27
Bende seni soracaktım hadi bakalım şifa olsun inşallah bende duydum transfer öncesi sonrası hep içtim umayis Dr a sormuş temizliğinden emin olunmadığı zaman sorun olabilir demiş ben o ara içmiştim ama tanıdık bildik meşhur yerdendi ya Allah dedim inş temizdirEvet canım 13.30 da gidiyorum stresim yok çok şükür ama çok heyecanlıyım niye bilmiyorum içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum sabahtandir oturamadimgittim paça aldım bugün asla yemem diyordum 3 saattir kaynıyor ocakta biri faydası oluyor tutunmaya demişti burda kimdi bilmiyorum faydası olsunda herşeyi yerim demistim
İnşallah faydası olur. Büyük bir tencere kaynatiyorum bakalım içeceğim nasipseEvet duymuştum iyi geldiğini yap ye bence sağlıklı hem inşallah faydasını görürsün
Badem ve ceviz de ye canım benim ağzım badem cevizle doluyordu hepİnşallah faydası olur. Büyük bir tencere kaynatiyorum bakalım içeceğim nasipse
Valla 3 saati geçti kaynıyor suyunu da değiştirdim ilk kaynama daha pırıl pırıl olduBende seni soracaktım hadi bakalım şifa olsun inşallah bende duydum transfer öncesi sonrası hep içtim umayis Dr a sormuş temizliğinden emin olunmadığı zaman sorun olabilir demiş ben o ara içmiştim ama tanıdık bildik meşhur yerdendi ya Allah dedim inş temizdir
İnşallah 100 kilo olmamBadem ve ceviz de ye canım benim ağzım badem cevizle doluyordu hepbelki faydası olur
1 gün öncesi transfer günü ve ertesi günü içtim sonra sıkılıyor saten insan bide umayisin Dr öyle deyince dedim yeterValla 3 saati geçti kaynıyor suyunu da değiştirdim ilk kaynama daha pırıl pırıl olduinşallah faydalı bölümü de gitmemistir Allah razı olsun kim dediyse deniyoruz bakalım kaç gün içtin
Aslında kendiniz de yapabilirsiniz ben arada temizlenmiş kibe mumbar alıp kendim tekrar yıkayıp tuzla ovuyorum dolrup bida ovuyorum suyunada nohut atıp cocuklara hadi bakalım dolma yaptım diyorum arada yemeleri gerekir biraz zorlanıyorum ama yediriyorumBende seni soracaktım hadi bakalım şifa olsun inşallah bende duydum transfer öncesi sonrası hep içtim umayis Dr a sormuş temizliğinden emin olunmadığı zaman sorun olabilir demiş ben o ara içmiştim ama tanıdık bildik meşhur yerdendi ya Allah dedim inş temizdir
Evet aslında düzenli yense şifa deposu elinize sağlık ama alismamisiz ailedede görmedim niyetlenmedim hiç o yüzdenAslında kendiniz de yapabilirsiniz ben arada temizlenmiş kibe mumbar alıp kendim tekrar yıkayıp tuzla ovuyorum dolrup bida ovuyorum suyunada nohut atıp cocuklara hadi bakalım dolma yaptım diyorum arada yemeleri gerekir biraz zorlanıyorum ama yediriyorum
Evet alışmak lazım bende bilmezdim başlarda doğuya gelince buralarda çok yapıyorlar masallh çokta dogurganlarEvet aslında düzenli yense şifa deposu elinize sağlık ama alismamisiz ailedede görmedim niyetlenmedim hiç o yüzden
Evet canım çok heyecanlıyımValla canım lavabo hariç hiç kalkmadımzaten kahvaltı yaptım uyudum 5 saat ilaç saatine kalktım sonra da hep uzandım. Evet heyecanın olması normal az kaldı
Evet canım çok heyecanlıyımValla canım lavabo hariç hiç kalkmadımzaten kahvaltı yaptım uyudum 5 saat ilaç saatine kalktım sonra da hep uzandım. Evet heyecanın olması normal az kaldı
Bende şuan yapıyorum sabah içerim birkaç gün içerim inşallah tadı kötü değildir1 gün öncesi transfer günü ve ertesi günü içtim sonra sıkılıyor saten insan bide umayisin Dr öyle deyince dedim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?