- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Dalinin içeriği temiz değil maalesef. Sebamed, mustela, e bebeğin kendi bebek şampuanı var onlar temiz içerikliben öğrendiğimden beri dalin kullanıyorum ama saçlarımı yoldu attı iğrenç bir şey oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalinin içeriği temiz değil maalesef. Sebamed, mustela, e bebeğin kendi bebek şampuanı var onlar temiz içerikliben öğrendiğimden beri dalin kullanıyorum ama saçlarımı yoldu attı iğrenç bir şey oldu![]()
ya aslında ben de çok takan biri değilim 12. hafta olacak hem kullandım şampuan hariç ama benim çevremde inanılmaz bir doğal ürün takıntılığı var bir ben yapmıyormuşum gibi geliyor vicdan yaptım bildiğinÇokta şey yapmayın ya valla ne bileyim hani annelerimiz öyle mi yapmış işte biz sağlıklıyız derler ya çokta eski moda kafam yok ama herseyı de kendıme eziyet eder gibi takıntı yapamam. Valla
Zaten ilk 12 hafta önemliydi sonrası doktorlar saç boyamaya bile izin verıyorya aslında ben de çok takan biri değilim 12. hafta olacak hem kullandım şampuan hariç ama benim çevremde inanılmaz bir doğal ürün takıntılığı var bir ben yapmıyormuşum gibi geliyor vicdan yaptım bildiğin
İlaçlar ben de hiç hassasiyet yapmamıştı. kişiden kişiye değişiyordur gerçi belkiİnşallah belirtidir ilaçların etkisi de olabilir ayaklairm da asla ısınmıyor![]()
Sıcak su torbası koysanaİnşallah belirtidir ilaçların etkisi de olabilir ayaklairm da asla ısınmıyor![]()
Beni çok etkiliyor maalesef kiİlaçlar ben de hiç hassasiyet yapmamıştı. kişiden kişiye değişiyordur gerçi belki
benim doktorum herşey için 13 hafta sonrası dedi ya bana ben de hiç umursamadım hiç bir şeyi şimdi 13 yaklaşınca başladım araştırmayaZaten ilk 12 hafta önemliydi sonrası doktorlar saç boyamaya bile izin verıyor
Artık öyle yapayim kat kat battaniyeyle uzanıyorumSıcak su torbası koysana
Enee sen izinli misinArtık öyle yapayim kat kat battaniyeyle uzanıyorum
Peki araştırmaların doktoru onaylıyor mubenim doktorum herşey için 13 hafta sonrası dedi ya bana ben de hiç umursamadım hiç bir şeyi şimdi 13 yaklaşınca başladım araştırmaya![]()
Evet canımEnee sen izinli misin
Kanamanın sebebi rahim ağzını düzeltmesi kaynaklıymış rahim içinden gelmiyormuş canım çok rahatladımmHadi inşallah
Evet canım var kanama lekelenmeyse önemli değil domtorunla görüştün mu
Oh iyi maşAllah helal sana bu sefer koruyorsun kendınıEvet canım
doktorun dediğini araştırmadım hiç. doğal içerikli şeyleri araştırmaya başladım anlatmıştım ya önceden de doktor ne derse onu yapıyorum hiç sorgulamadım bugüne kadarPeki araştırmaların doktoru onaylıyor mu
Çok entel dantel şeylere kafa verme boşver . Sokakta ayakkabısız dolanan da büyüyor evde mustela şampuanla yunup yıkanan dadoktorun dediğini araştırmadım hiç. doğal içerikli şeyleri araştırmaya başladım anlatmıştım ya önceden de doktor ne derse onu yapıyorum hiç sorgulamadım bugüne kadar![]()
kesinlikle hatta bizim el bebek gül bebek büyüttüklerimiz sürekli hasta onlara hiç bir şey olmuyor zaten çok aradaydım bu gazla aynen devam ederim benÇok entel dantel şeylere kafa verme boşver . Sokakta ayakkabısız dolanan da büyüyor evde mustela şampuanla yunup yıkanan da![]()
Yarin veriyim diyorum bakslim cnm ya yada akşam yarın sabah tekrar test yapayım bakalimİdrarda çıkıyorsa kanda da çıkar :) git kan ver kafan rahatlasın
Koyulasmayi takip edebikirsen anlayabilirsin iğne etkisi ise günden güne siliklesir hamilelik ise günden güne koyulaşır cnmGeçen ki gibi gölge olarak çıktı yaa
Test yapıp durma ya yarın kan vericeksenYarin veriyim diyorum bakslim cnm ya yada akşam yarın sabah tekrar test yapayım bakalim
kesinlikle hatta bizim el bebek gül bebek büyüttüklerimiz sürekli hasta onlara hiç bir şey olmuyor zaten çok aradaydım bu gazla aynen devam ederim ben![]()