ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Böyle konuşmayın lütfen

Doktorum yapmam dedi, 2 saat önce öğrendim ve hala ağlamam kesilmedi tutmaz dedi, bilmiyorum progesteronu düşürebilecek bi yöntem falan varmı?
Kendinizi üzmeyin insan psikolojisini hazırlıyor beklemek zor anlıyorum, embriyolarimiz çok değerli en uygun zamanda alalım.benimde bu ay progesteron sebebiyle iptal oldu,pazartesi transferim olacaktı iptal oldu, salı günü lekelenmem başladı iyiki olmamışım diye dua ettim.En uygun zamanda olursunuz inşallah.

Doktorum yapmam dedi, 2 saat önce öğrendim ve hala ağlamam kesilmedi tutmaz dedi, bilmiyorum progesteronu düşürebilecek bi yöntem falan varmı?
canım burda birisi düşmez demiş ama benim de bu ay tam transfer olacakken progesteron seviyem yüksek çıktı. doktorum bu problem değil bu ay baskılayalım gelecek ay yerleştiririz dedi. bu senin sağlıklı bir kadın olduğunu gösterir hala geriden gelen yumurtaların var üzülme dedi. 1 tane iğne 1 kutu hap verdi. iğneyi yaptım hapı da içiyorum bugun son bitiyor hap. bir haftaya kadar adet olursun sonra gel dedi muayeneye.

İptal etti doktor transferi bidahaki ay denicez dedi ama ben 2 yıldır uğraşıyorum, yurtdışında yaşıyorum ve artık raporumuda uzatamıyorum mecbur belçikaya dönmem gerekiyor 2 şubatta, okadar umutlanmıştımki, bu sefer olacak dedim, bütün dediklerini yaptım onca ameliyat oldum, şunu bunu yapalım ozaman tutar dedikleri ne varsa hepsini yaptırdım ama yok sadece progesteron düşük diye mecburen iptal oldu kalbim anlamak istemiyor bi türlü, bundan sonra hayatıma nasıl devam ederim bilmiyorum, kaynanamın baskısı çok ağır ve çirkin şekilde daha fazla katlanamamki piskolijk iyice çökerttiler

Canım biz bu ay için düşmez diyoruz. Her ay değişkendir değer zaten. Her ay aynı olmaz

Eşiniz annesine karşı sizi korumuyor mu

Allah o kaynananı islah etsin. Böyle kaynanalara kapınızı açmayın kapayın. Konuşmayın. Eşleriniz de konuşmasın. Artık ailesi sizsiniz bunun bilincin de olsunlar. Sahip çıksınlar. İyiye sonuna kadar iyi olunur kötüye kapı kapatılır. Sana suan o kadar üzüldüm ki anlatamam

senin yerinde olsam çocuk sahibi olunca kaynanama göstermem

Oyyyy içim titredi çok gecmıs olsun ilk defa böyle bisey duydum inşallah bebegınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız . Rabbim onu korusun size güç versin
Aminnn aminn inşallah teşekkür ederim sizinde aynı şekilde rabbim korusun evlatlarımızı hepimizin . Dua edin cidden ruhen çok kötüyüm

Canım seni çok iyi anlıyorum bnm de ikizden sonra ikiz ihtimalim var bn bile korkuyorum açıkçası ama bebeğin icin öyle şeyler söyleme Allah korusun daha kötü şeylerle imtihan olmandan korktun açıkçası. Rabbim herşeyin hayırlısını kolaylıkla nasip etsin hepimize göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin inşallah dua et tevekkül et bizi yaradan elbet yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…