- 6 Mart 2024
- 3.039
- 3.202
- 48
Böyle konuşmayın lütfenBenim betam 236 çıktı 10. Gün bir daha istememişti doktorum artış takibi yapmıyor 10 gün sonra keseye bakmıştı 2 tane gördü işte daha kalp atışlarını dinlemedim ama çok korkuyorum. Sen korkutmak istemem demiştin en korktuğum şey taşıyamam karnımda gibi geliyor tek gebelikte bile bissürü sorun yaşamıştım. Tek bebek istiyordum bir de çalışan biriyim, ikiz hamilelik ikizlere bakmak benim için korkunç bir şey. Hormonlardan mı bilmiyorum ama sadece 1 tanesinin kalp atışını duymayı çok istiyorum. 2 taneye bakmam çok ama çok zor sürekli ağlayasım geliyor hep düşünceliyim sürekli midem bulanıyor kusamıyorum belirtiler daha ağır sanki . Cumartesi kalp atışı için gidicem ama tek istediğim yalnızca 1 tane sağlıklı bebekti
Kendinizi üzmeyin insan psikolojisini hazırlıyor beklemek zor anlıyorum, embriyolarimiz çok değerli en uygun zamanda alalım.benimde bu ay progesteron sebebiyle iptal oldu,pazartesi transferim olacaktı iptal oldu, salı günü lekelenmem başladı iyiki olmamışım diye dua ettim.En uygun zamanda olursunuz inşallah.Doktorum yapmam dedi, 2 saat önce öğrendim ve hala ağlamam kesilmeditutmaz dedi, bilmiyorum progesteronu düşürebilecek bi yöntem falan varmı?
canım burda birisi düşmez demiş ama benim de bu ay tam transfer olacakken progesteron seviyem yüksek çıktı. doktorum bu problem değil bu ay baskılayalım gelecek ay yerleştiririz dedi. bu senin sağlıklı bir kadın olduğunu gösterir hala geriden gelen yumurtaların var üzülme dedi. 1 tane iğne 1 kutu hap verdi. iğneyi yaptım hapı da içiyorum bugun son bitiyor hap. bir haftaya kadar adet olursun sonra gel dedi muayeneye.Doktorum yapmam dedi, 2 saat önce öğrendim ve hala ağlamam kesilmeditutmaz dedi, bilmiyorum progesteronu düşürebilecek bi yöntem falan varmı?
Bende 30 da trasnfer olcamİyi tatlım bugün ayın 22 si asıl haberler sende
İptal etti doktor transferi bidahaki ay denicez dedi ama ben 2 yıldır uğraşıyorum, yurtdışında yaşıyorum ve artık raporumuda uzatamıyorum mecbur belçikaya dönmem gerekiyor 2 şubatta, okadar umutlanmıştımki, bu sefer olacak dedim, bütün dediklerini yaptım onca ameliyat oldum, şunu bunu yapalım ozaman tutar dedikleri ne varsa hepsini yaptırdım ama yok sadece progesteron düşük diye mecburen iptal oldu kalbim anlamak istemiyor bi türlü, bundan sonra hayatıma nasıl devam ederim bilmiyorum, kaynanamın baskısı çok ağır ve çirkin şekilde daha fazla katlanamamkiNe saçma insanlar bunlar ya halden anlamıyorlar. Bide daha son denemeni yapmadın ki trasnfer olmadın daha bi ol öyle karar ver. Valla anlayışsız eş kadar kötü bi durum yok. Sanki bizler böyle istiyoruz. Allah böyle bir imtihana sadece bizi koymadı yakınlarımızı da koydu. Davranışlarının hesabını onlar da verecek. Lütfen pes etme gel son kez dene
Hadi inşallah Rabbim bu kez güldürsünBende 30 da trasnfer olcam
Canım biz bu ay için düşmez diyoruz. Her ay değişkendir değer zaten. Her ay aynı olmazcanım burda birisi düşmez demiş ama benim de bu ay tam transfer olacakken progesteron seviyem yüksek çıktı. doktorum bu problem değil bu ay baskılayalım gelecek ay yerleştiririz dedi. bu senin sağlıklı bir kadın olduğunu gösterir hala geriden gelen yumurtaların var üzülme dedi. 1 tane iğne 1 kutu hap verdi. iğneyi yaptım hapı da içiyorum bugun son bitiyor hap. bir haftaya kadar adet olursun sonra gel dedi muayeneye.
Eşiniz annesine karşı sizi korumuyor muİptal etti doktor transferi bidahaki ay denicez dedi ama ben 2 yıldır uğraşıyorum, yurtdışında yaşıyorum ve artık raporumuda uzatamıyorum mecbur belçikaya dönmem gerekiyor 2 şubatta, okadar umutlanmıştımki, bu sefer olacak dedim, bütün dediklerini yaptım onca ameliyat oldum, şunu bunu yapalım ozaman tutar dedikleri ne varsa hepsini yaptırdım ama yok sadece progesteron düşük diye mecburen iptal oldu kalbim anlamak istemiyor bi türlü, bundan sonra hayatıma nasıl devam ederim bilmiyorum, kaynanamın baskısı çok ağır ve çirkin şekilde daha fazla katlanamamkipiskolijk iyice çökerttiler
Allah o kaynananı islah etsin. Böyle kaynanalara kapınızı açmayın kapayın. Konuşmayın. Eşleriniz de konuşmasın. Artık ailesi sizsiniz bunun bilincin de olsunlar. Sahip çıksınlar. İyiye sonuna kadar iyi olunur kötüye kapı kapatılır. Sana suan o kadar üzüldüm ki anlatamamİptal etti doktor transferi bidahaki ay denicez dedi ama ben 2 yıldır uğraşıyorum, yurtdışında yaşıyorum ve artık raporumuda uzatamıyorum mecbur belçikaya dönmem gerekiyor 2 şubatta, okadar umutlanmıştımki, bu sefer olacak dedim, bütün dediklerini yaptım onca ameliyat oldum, şunu bunu yapalım ozaman tutar dedikleri ne varsa hepsini yaptırdım ama yok sadece progesteron düşük diye mecburen iptal oldu kalbim anlamak istemiyor bi türlü, bundan sonra hayatıma nasıl devam ederim bilmiyorum, kaynanamın baskısı çok ağır ve çirkin şekilde daha fazla katlanamamkipiskolijk iyice çökerttiler
aynen canım doğru ben yukarıyı okumamıştım bu ay için düşmez evetCanım biz bu ay için düşmez diyoruz. Her ay değişkendir değer zaten. Her ay aynı olmaz
Amin canım rabbimin izniyle olacak inşallah umudum her zaman tamHadi inşallah Rabbim bu kez güldürsün
senin yerinde olsam çocuk sahibi olunca kaynanama göstermemİptal etti doktor transferi bidahaki ay denicez dedi ama ben 2 yıldır uğraşıyorum, yurtdışında yaşıyorum ve artık raporumuda uzatamıyorum mecbur belçikaya dönmem gerekiyor 2 şubatta, okadar umutlanmıştımki, bu sefer olacak dedim, bütün dediklerini yaptım onca ameliyat oldum, şunu bunu yapalım ozaman tutar dedikleri ne varsa hepsini yaptırdım ama yok sadece progesteron düşük diye mecburen iptal oldu kalbim anlamak istemiyor bi türlü, bundan sonra hayatıma nasıl devam ederim bilmiyorum, kaynanamın baskısı çok ağır ve çirkin şekilde daha fazla katlanamamkipiskolijk iyice çökerttiler
Ben onun yerinde olsam anasının ağzıyla kavga edip boşanma aşanmasına gelen adama çocuk yapmam . Biliyor muyuz Rabbim belki bu kadını koruyor ama kocasını evlatla imtihan ediyor .senin yerinde olsam çocuk sahibi olunca kaynanama göstermem
Aminnn aminn inşallahOyyyy içim titredi çok gecmıs olsun ilk defa böyle bisey duydum inşallah bebegınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız . Rabbim onu korusun size güç versin
Bazen şer zannettiğimiz bizim için hayırdır belki farkedilmese siz ve diğer bebeğinizde de hayati riske girebilirdinizAminnn aminn inşallahteşekkür ederim sizinde aynı şekilde rabbim korusun evlatlarımızı hepimizin . Dua edin cidden ruhen çok kötüyüm
Kesinlikle bende yapmam. İşim olmaz. Haketmeyen insana çocuk mu yapıcamBen onun yerinde olsam anasının ağzıyla kavga edip boşanma aşanmasına gelen adama çocuk yapmam . Biliyor muyuz Rabbim belki bu kadını koruyor ama kocasını evlatla imtihan ediyor .
Canım seni çok iyi anlıyorum bnm de ikizden sonra ikiz ihtimalim var bn bile korkuyorum açıkçası ama bebeğin icin öyle şeyler söyleme Allah korusun daha kötü şeylerle imtihan olmandan korktun açıkçası. Rabbim herşeyin hayırlısını kolaylıkla nasip etsin hepimize göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin inşallahBenim betam 236 çıktı 10. Gün bir daha istememişti doktorum artış takibi yapmıyor 10 gün sonra keseye bakmıştı 2 tane gördü işte daha kalp atışlarını dinlemedim ama çok korkuyorum. Sen korkutmak istemem demiştin en korktuğum şey taşıyamam karnımda gibi geliyor tek gebelikte bile bissürü sorun yaşamıştım. Tek bebek istiyordum bir de çalışan biriyim, ikiz hamilelik ikizlere bakmak benim için korkunç bir şey. Hormonlardan mı bilmiyorum ama sadece 1 tanesinin kalp atışını duymayı çok istiyorum. 2 taneye bakmam çok ama çok zor sürekli ağlayasım geliyor hep düşünceliyim sürekli midem bulanıyor kusamıyorum belirtiler daha ağır sanki . Cumartesi kalp atışı için gidicem ama tek istediğim yalnızca 1 tane sağlıklı bebekti
Tek tesellim o zaten. Rabbimin bı bildiği var ki böyle uygun gördü zaten erken doğum ve düşük gecmislerim var zaten rahim sıkıntılı belki de bu daha hayırlıBazen şer zannettiğimiz bizim için hayırdır belki farkedilmese siz ve diğer bebeğinizde de hayati riske girebilirdiniz
Nasılsınız nasıl geçtiBen muayene ye gidiyorum hadi bakalim
Endişelenmeyin Dr mutlaka takip ediyordur içinize sinmiyorsa hemşirelere sorun hepimizin süreci farklıMerhaba benim progesteronum dün 1,98 çıktı ve pazartesi transferim var, kötümü acabaçok endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?