- 5 Ocak 2025
- 52
- 58
- 3
- 27
Lütfen üzülmeyin aslinda yine bizim hayrimiza bir durum yükselmesi demek adete hazirlaniyor demek o zaman da rahim duvarı inceliyor ve tutmuyor o zaman daha büyük üzüntü degilmi öyle düşünün doğru Zaman ne Zamansa nasip olur inşallah emin adimlarla ilerleyin sabrımız tükenmiş durumda ama maalesef dediğim gibi yine bizim hayrimizaDoktorum yapmam dedi, 2 saat önce öğrendim ve hala ağlamam kesilmeditutmaz dedi, bilmiyorum progesteronu düşürebilecek bi yöntem falan varmı?
Çok sevindim benimde 28i aramızda 2 gün varBende 30 da trasnfer olcam
Yanlış anlamazsanız bende 6 haftalıkken kaybetmiştim 8 haftada neden kaybettin bi rahatsızlık felan mı geçirdin kanama felan mı olduAh ah çok kötü. Anlıyorm sizi. Bende 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi üzüntüsü daha da geçmedi. Ama sizin çok şükür diğeri devam ediyor. Sağlıkla kucağınıza alırsanız inşallah. O yüzden dua edelim bölünmeden gebelik devam etsin. Bir embriyonun bölünmesi çok çok tehlikeli. Hayırlısı buymuş ama bunu da unutmayın
Benim genetik sıkıntım varmış bilmiyordum canım sağlıklı çocuğumun olması çok zor. Ama çok şükür suan iki tane sağlıklı trasnfer olcamYanlış anlamazsanız bende 6 haftalıkken kaybetmiştim 8 haftada neden kaybettin bi rahatsızlık felan mı geçirdin kanama felan mı oldu
Oh çok iyiÇok sevindim benimde 28i aramızda 2 gün var
Anladım canım peki bunu daha öncesinden anlayamıyorlar mı kana mı felan mı gelmişti yoksa Dr kalp atışlarımı yoktu çok özür delerim kendini kötü hissedersen anlamak zorunda değilsinBenim genetik sıkıntım varmış bilmiyordum canım sağlıklı çocuğumun olması çok zor. Ama çok şükür suan iki tane sağlıklı trasnfer olcam
İstediğini sorabilirsin canım sorun değil. Hayır bilmiyordum ilk transferim de hamile kaldım ama kaybettim sonra doktor değiştirdim Kıbrıs’taki doktorum başlamadan önce genetik test yapmamızı istedi eşimle. Kan verdik bir ay sonra sonuç geldi. Benim 2 kromozomum yer değiştirmiş. Yani engelli değilim ama taşıyıcıyım anlayacağın şekilde söyliyim. O yüzden yumurtalar toplanıp embriyolar oluşup Ngs gönderdik. Geçen ay bir tane sağlıklı gelmişti 5. Opumda ama tutmadı. Bu ayda yumurta dondurmuştum. Döllendi 4 tane de hazırda embriyom vardı toplam 10 tane gönderdim 5 tane sağlıklı geldi. Bu ay 2 tane trasnfer olucamAnladım canım peki bunu daha öncesinden anlayamıyorlar mı kana mı felan mı gelmişti yoksa Dr kalp atışlarımı yoktu çok özür delerim kendini kötü hissedersen anlamak zorunda değilsin
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla bende şuan 7 haftalık gebeyim bende 3.gün embriyosu tranfer olmuştum 2 tane 1 tutundu Dr gittiğimde 5+4 günlüktüm şakalı atışları için 8 haftada çapırdı o yüzden sormak istedim ister istemez merak ediyorumİstediğini sorabilirsin canım sorun değil. Hayır bilmiyordum ilk transferim de hamile kaldım ama kaybettim sonra doktor değiştirdim Kıbrıs’taki doktorum başlamadan önce genetik test yapmamızı istedi eşimle. Kan verdik bir ay sonra sonuç geldi. Benim 2 kromozomum yer değiştirmiş. Yani engelli değilim ama taşıyıcıyım anlayacağın şekilde söyliyim. O yüzden yumurtalar toplanıp embriyolar oluşup Ngs gönderdik. Geçen ay bir tane sağlıklı gelmişti 5. Opumda ama tutmadı. Bu ayda yumurta dondurmuştum. Döllendi 4 tane de hazırda embriyom vardı toplam 10 tane gönderdim 5 tane sağlıklı geldi. Bu ay 2 tane trasnfer olucam
Kötü düşünmeyin iyiyi çağırın. Karnınızı sevin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla bende şuan 7 haftalık gebeyim bende 3.gün embriyosu tranfer olmuştum 2 tane 1 tutundu Dr gittiğimde 5+4 günlüktüm şakalı atışları için 8 haftada çapırdı o yüzden sormak istedim ister istemez merak ediyorum
Amin inşallah rabbim isteyen herse nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarKötü düşünmeyin iyiyi çağırın. Karnınızı sevin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Allah kötü şeyler yaşamaktan korusun inşallahCanım seni çok iyi anlıyorum bnm de ikizden sonra ikiz ihtimalim var bn bile korkuyorum açıkçası ama bebeğin icin öyle şeyler söyleme Allah korusun daha kötü şeylerle imtihan olmandan korktun açıkçası. Rabbim herşeyin hayırlısını kolaylıkla nasip etsin hepimize göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin inşallahdua et tevekkül et bizi yaradan elbet yardım ediyor
Amin cnmAllah kötü şeyler yaşamaktan korusun inşallahhakkımızda hayırlısı olsun…
Tamam canım onu da deneyeyim faydası olur inşallahCanım gece yatarken ve sabah aç karna bir bardak kefir iç etkisi inanılmaz altınkılıç laktozsuz kefiri var şişirmiyor da ben hala her gün devam hem faydalı da
Muayeneye alıştım biraz kasmiyorum artık inan kiDeğişen Hormonlardan bide vajinal muayene de kasılma yüzünden piskolojikmen kasılıyoruz .
Hormonlardan o zaman çünkü transfer sonrası bile o ilaçlar kasılmalar agrılar ınsanı hamile gibi hissettiriyorMuayeneye alıştım biraz kasmiyorum artık inan ki
Olabilir canım muhtemelen öyledirHormonlardan o zaman çünkü transfer sonrası bile o ilaçlar kasılmalar agrılar ınsanı hamile gibi hissettiriyor
Evet ya en ihtiyacımız olan pozitif her anlamdaOh çok iyibirbirimizi gaza getirir pozitif enerji salarız
Ben son kontrole girdim bu akşam 22 de ovitrella yapicam cumartesi günü makrofaj aşısı si için çağırdılar rahim kalınlığı 9.5 cikti pazartesi benim transfer deNasılsınız nasıl geçtibende kan verdim 0,1 çıkmış herşey yolunda bı dünya ilaç yazdı yarından itibaren basliyorum pazartesi son kontrol salı transfer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?