ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Doktorum yapmam dedi, 2 saat önce öğrendim ve hala ağlamam kesilmedi tutmaz dedi, bilmiyorum progesteronu düşürebilecek bi yöntem falan varmı?
Lütfen üzülmeyin aslinda yine bizim hayrimiza bir durum yükselmesi demek adete hazirlaniyor demek o zaman da rahim duvarı inceliyor ve tutmuyor o zaman daha büyük üzüntü degilmi öyle düşünün doğru Zaman ne Zamansa nasip olur inşallah emin adimlarla ilerleyin sabrımız tükenmiş durumda ama maalesef dediğim gibi yine bizim hayrimiza

Kızlar nasıl gidiyor kaç haftalıksınız kaç tane yerleştirildi kaç tanesi tutuldu neler hissediyorsunuz

Yanlış anlamazsanız bende 6 haftalıkken kaybetmiştim 8 haftada neden kaybettin bi rahatsızlık felan mı geçirdin kanama felan mı oldu

Yanlış anlamazsanız bende 6 haftalıkken kaybetmiştim 8 haftada neden kaybettin bi rahatsızlık felan mı geçirdin kanama felan mı oldu
Benim genetik sıkıntım varmış bilmiyordum canım sağlıklı çocuğumun olması çok zor. Ama çok şükür suan iki tane sağlıklı trasnfer olcam

Benim genetik sıkıntım varmış bilmiyordum canım sağlıklı çocuğumun olması çok zor. Ama çok şükür suan iki tane sağlıklı trasnfer olcam
Anladım canım peki bunu daha öncesinden anlayamıyorlar mı kana mı felan mı gelmişti yoksa Dr kalp atışlarımı yoktu çok özür delerim kendini kötü hissedersen anlamak zorunda değilsin

Anladım canım peki bunu daha öncesinden anlayamıyorlar mı kana mı felan mı gelmişti yoksa Dr kalp atışlarımı yoktu çok özür delerim kendini kötü hissedersen anlamak zorunda değilsin
İstediğini sorabilirsin canım sorun değil. Hayır bilmiyordum ilk transferim de hamile kaldım ama kaybettim sonra doktor değiştirdim Kıbrıs’taki doktorum başlamadan önce genetik test yapmamızı istedi eşimle. Kan verdik bir ay sonra sonuç geldi. Benim 2 kromozomum yer değiştirmiş. Yani engelli değilim ama taşıyıcıyım anlayacağın şekilde söyliyim. O yüzden yumurtalar toplanıp embriyolar oluşup Ngs gönderdik. Geçen ay bir tane sağlıklı gelmişti 5. Opumda ama tutmadı. Bu ayda yumurta dondurmuştum. Döllendi 4 tane de hazırda embriyom vardı toplam 10 tane gönderdim 5 tane sağlıklı geldi. Bu ay 2 tane trasnfer olucam

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla bende şuan 7 haftalık gebeyim bende 3.gün embriyosu tranfer olmuştum 2 tane 1 tutundu Dr gittiğimde 5+4 günlüktüm şakalı atışları için 8 haftada çapırdı o yüzden sormak istedim ister istemez merak ediyorum

Kötü düşünmeyin iyiyi çağırın. Karnınızı sevin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Allah kötü şeyler yaşamaktan korusun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun…

Ayyy lütfen cevap verin embriyo genetik testi yaptıran varmı fiyatlar ne kadar güncel fiyat lütfen

Nasılsınız nasıl geçti bende kan verdim 0,1 çıkmış herşey yolunda bı dünya ilaç yazdı yarından itibaren basliyorum pazartesi son kontrol salı transfer inşallah
Ben son kontrole girdim bu akşam 22 de ovitrella yapicam cumartesi günü makrofaj aşısı si için çağırdılar rahim kalınlığı 9.5 cikti pazartesi benim transfer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…