- 5 Ocak 2025
- 96
- 83
- 3
- 27
Senin yüzünden bende yarın yapicam gibi geliyyAsla durmambende pes etmek yok
Göksu GökbeyHadi kızlar bana ikili isim tavsıyeleri verin
Erkekle kız uyumlu olsun ama
Onun adı eski isimlerden ya 13 sene öncesiYaa masallah ne heyecanlı şeyler bizde ilk çocukta ayalrca karar verememistik eşim geçende diyor iki isim bulmak var bide diye dedim herşey oldu ismi kaldı
Sizinde bır çocuğunuz vardı galiba onun adı ne ona uyumlu bulursunuz belki
Not alayım da şöyle gelenleri eşimle seçelimGöksu Gökbey
Belki i den gidersinizOnun adı İsmail eski isimlerden ya 13 sene öncesibunlar birbirine uysun okula kurslara beraber gidecekler . Bunları uydurun birbirine
Kız anam nörecem harfini marfiniBelki i den gidersiniz
Kız yok yok alma Trendyol da 5 li erken gebelik testi 170₺ 2 güne geliyorKızlar iyi düşünelim iyi olsun ben testin bozuk olduğuna eminim o zaman 3 tane erken yaptım niye çıkmadı kaset en zoruparaya kıyıp 360 tl olandan alacam birini yarın diğerini öbğrgğn
En zor asamalardan biriHadi kızlar bana ikili isim tavsıyeleri verin
Erkekle kız uyumlu olsun ama
Akşam eşim Alparslan Asena dediEn zor asamalardan biri
HahahKız anam nörecem harfini marfini
bu ikisini uydur sen
Yaparsan haber ver canımmSenin yüzünden bende yarın yapicam gibi geliyy
Kız ben Kıbrıs’tayım buraya Trendyol gelmiyorKız yok yok alma Trendyol da 5 li erken gebelik testi 170₺ 2 güne geliyor
Aren&Asel de olabilirAkşam eşim Alparslan Asena dediAllah aşkına bi dur ben bulurum sen otur dedim
Asil- asel gectı aklımızdan ama asel var ailedeAren&Asel de olabilir
Alparslan iyi de Asena aklıma dansöz hatırlatıyorAkşam eşim Alparslan Asena dediAllah aşkına bi dur ben bulurum sen otur dedim
OhaAlparslan iyi de Asena aklıma dansöz hatırlatıyor
Trendyol yurt dışına gönderiyor aslında Kıbrıs niye yokKız ben Kıbrıs’tayım buraya Trendyol gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?