2 ci daha olmadı canım gecikme oluyormu ki e geçen yıl yaptığımda gecikme yaşamadım ama ayy inşallah hamissindirCanım 2. regl dönemi için sordum onda gecikme oldu mu
Çok iyi yapmışsın anneler başka ya bide kaynanaya anne diyenleri de anlamıyorumBöyle bi dönemde el uzatan olmaz ama fil uzatan çok olur maalesef bende aynı sorun yüzünden kendi annemin yanına geldim düşünceleri olsa zaten beni biraz yalnız bırakırlardı
Öyle demeyin anne gibi kayınvalideler var :)Çok iyi yapmışsın anneler başka ya bide kaynanaya anne diyenleri de anlamıyorum
Çok iyi yapmışsın anneler başka ya bide kaynanaya anne diyenleri de anlamıyor
Allahım başımızdan eksik etmesin herkesin annesi kendi evladına anne olsun yeter ben arkamda destek olan görmedim manevi, aksine burnumdan geldi uzak olsunlarÇok iyi yapmışsın anneler başka ya bide kaynanaya anne diyenleri de anlamıyorum
Bizimkilerde öyle emin ol. Zaten derslerim oluyorum dün ağrıdan uyuyamadım bildiği halde kabul etmiş yemeği disardan söyleriz sana yardım ederim diyor. Saat 5 te gelecek ne yardımı sadece yemek yapmakla bitmiyor ki delirdim sinirden bendeEsin nasıl gel der dinlenmen gerek ayy bende olsam delirirdim,ona yaptirirdim bide bu süreçte insan temizliği de bırakıyor kimse gelmese daha iyi olur onu geçtim gelenler kaynana ve görümce Allah yardımcın olsun benimkiler olsa gelip evde kusur ararlar seninkiler belki iyidir bilmiyorum
Anladım rabbım gönlünüze göre versınAllahım başımızdan eksik etmesin herkesin annesi kendi evladına anne olsun yeter ben arkamda destek olan görmedim manevi, aksine burnumdan geldi uzak olsunlar
Keşke hepsi öyle olsa canım ben burada evladıyla evlat sahibi olmak için emekler verirken o bütün ailesini çaya yemeğe çağırıp benden bekledi bişeyleri benimki de can ve en hassas dönemimdiÖyle demeyin anne gibi kayınvalideler var :)
Haberleri yok söylemedik tedaviyi ama söylesek de çok umurlarında olmazdiBöyle bi dönemde el uzatan olmaz ama fil uzatan çok olur maalesef bende aynı sorun yüzünden kendi annemin yanına geldim düşünceleri olsa zaten beni biraz yalnız bırakırlardı
Ağrım var diyip yatın :) hem çalsın hem oynasınlar :) hemde temızleyıp gitsınlerBizimkilerde öyle emin ol. Zaten derslerim oluyorum dün ağrıdan uyuyamadım bildiği halde kabul etmiş yemeği disardan söyleriz sana yardım ederim diyor. Saat 5 te gelecek ne yardımı sadece yemek yapmakla bitmiyor ki delirdim sinirden bende
Kaynana ve görümce eşimi bugün bize yemeğe geleceklerini söylemişlerNe oldu canım
Keşke hepsi öyle olsa canım ben burada evladıyla evlat sahibi olmak için emekler verirken o bütün ailesini çaya yemeğe çağırıp benden bekledi bişeyleri benimki de can ve en hassas dönemim
Asla yapmazlar yediklerini olduğu yerde bırakıp giderler arkadan da dedikodu yaparlarAğrım var diyip yatın :) hem çalsın hem oynasınlar :) hemde temızleyıp gitsınler
Amin rabbim basimizdan eksik etmesin katılıyorum sana herkesin annesi yeter ne kadar iyi olsalarda anne olamazlar aslaAllahım başımızdan eksik etmesin herkesin annesi kendi evladına anne olsun yeter ben arkamda destek olan görmedim manevi, aksine burnumdan geldi uzak olsunlar
Çok duyarsızlar bu konuda sağlık problemlerimin hiç birinde destek olmadılar sormadılar bile ailemden uzaktayım bildikleri halde. Bu durumda da yardımcı olacaklarını sanmıyorum o yüzden söylemedk bileTam tersı onların hazırlayıp gelip beraber yıyelim gelinimize de piskolojık destek olalım demesi lazım olduğu dönem
Allah bugün size sabır versin o zamanAsla yapmazlar yediklerini olduğu yerde bırakıp giderler arkadan da dedikodu yaparlar
Gerçekten kendi kendini yemeğe davet etmek nedirHayır böyle bi dönemde nie yemeğe gelir insan . Bari ara deki bugün yemekleri bız yapıp gelelim kızımız da nefes alsın dinlensin
Söylenmeden yapılması gerektiğinden . Siz söylemeye cekınmıssınız ama maşallah onlar hıc cekınmemıs yemeye gelmeyeÇok duyarsızlar bu konuda sağlık problemlerimin hiç birinde destek olmadılar sormadılar bile ailemden uzaktayım bildikleri halde. Bu durumda da yardımcı olacaklarını sanmıyorum o yüzden söylemedk bile
Sabahtan beri öyle geriliyorum kiAllah bugün size sabır versin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?