ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çok iyi yapmışsın anneler başka ya bide kaynanaya anne diyenleri de anlamıyor

Çok iyi yapmışsın anneler başka ya bide kaynanaya anne diyenleri de anlamıyorum
Allahım başımızdan eksik etmesin herkesin annesi kendi evladına anne olsun yeter ben arkamda destek olan görmedim manevi, aksine burnumdan geldi uzak olsunlar

Bizimkilerde öyle emin ol. Zaten derslerim oluyorum dün ağrıdan uyuyamadım bildiği halde kabul etmiş yemeği disardan söyleriz sana yardım ederim diyor. Saat 5 te gelecek ne yardımı sadece yemek yapmakla bitmiyor ki delirdim sinirden bende

Böyle bi dönemde el uzatan olmaz ama fil uzatan çok olur maalesef bende aynı sorun yüzünden kendi annemin yanına geldim düşünceleri olsa zaten beni biraz yalnız bırakırlardı
Haberleri yok söylemedik tedaviyi ama söylesek de çok umurlarında olmazdi

Ağrım var diyip yatın :) hem çalsın hem oynasınlar :) hemde temızleyıp gitsınler

Keşke hepsi öyle olsa canım ben burada evladıyla evlat sahibi olmak için emekler verirken o bütün ailesini çaya yemeğe çağırıp benden bekledi bişeyleri benimki de can ve en hassas dönemim

Tam tersı onların hazırlayıp gelip beraber yıyelim gelinimize de piskolojık destek olalım demesi lazım olduğu dönem

Hayır böyle bi dönemde nie yemeğe gelir insan . Bari ara deki bugün yemekleri bız yapıp gelelim kızımız da nefes alsın dinlensin

Tam tersı onların hazırlayıp gelip beraber yıyelim gelinimize de piskolojık destek olalım demesi lazım olduğu dönem
Çok duyarsızlar bu konuda sağlık problemlerimin hiç birinde destek olmadılar sormadılar bile ailemden uzaktayım bildikleri halde. Bu durumda da yardımcı olacaklarını sanmıyorum o yüzden söylemedk bile

Ben yerinden kalkmadım en son tak etti çünkü anladım ki beni sadece ben düşünüyorum.evde yemek yedirmek istemiyor gelin hanım diye dedikodu çıkarmışlar Allah’a havale ediyorum

Çok duyarsızlar bu konuda sağlık problemlerimin hiç birinde destek olmadılar sormadılar bile ailemden uzaktayım bildikleri halde. Bu durumda da yardımcı olacaklarını sanmıyorum o yüzden söylemedk bile
Söylenmeden yapılması gerektiğinden . Siz söylemeye cekınmıssınız ama maşallah onlar hıc cekınmemıs yemeye gelmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…