• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi 🥹
Herkeste değişiyor bende hangisi yaptı bilmiyorum ama ilaçların etkisi ile çok şey yaşadım

Yarın ilk idrarla yaparsın sana gülümseyen ikinci çizgiyi götürsün inşallah
Ay inşallah çiçeğim 🥰🥰 cumartesi günü yapayım dedim varsa çıkar. Ay birde bu kargaşada görümceyle kaynanam eşime haber vermiş size yemeğe gelecez diye delirdim biseyler yapinca ağrım oluyor bildiği halde gelin dedi

Kızlar merhaba,
Negatif transferden sonra 2. reglinizde gecikme oldu mu ne zaman geldi benim şuan opu tedavi sürecine uzun protokol başladık ama 3 gün gecikmem var

Ay inşallah çiçeğim 🥰🥰 cumartesi günü yapayım dedim varsa çıkar. Ay birde bu kargaşada görümceyle kaynanam eşime haber vermiş size yemeğe gelecez diye delirdim biseyler yapinca ağrım oluyor bildiği halde gelin dedi
Esin nasıl gel der dinlenmen gerek ayy bende olsam delirirdim,😅 ona yaptirirdim bide bu süreçte insan temizliği de bırakıyor 🤭kimse gelmese daha iyi olur onu geçtim gelenler kaynana ve görümce😱 Allah yardımcın olsun benimkiler olsa gelip evde kusur ararlar seninkiler belki iyidir bilmiyorum

Esin nasıl gel der dinlenmen gerek ayy bende olsam delirirdim,😅 ona yaptirirdim bide bu süreçte insan temizliği de bırakıyor 🤭kimse gelmese daha iyi olur onu geçtim gelenler kaynana ve görümce😱 Allah yardımcın olsun benimkiler olsa gelip evde kusur ararlar seninkiler belki iyidir bilmiyorum
Böyle bi dönemde el uzatan olmaz ama fil uzatan çok olur maalesef bende aynı sorun yüzünden kendi annemin yanına geldim düşünceleri olsa zaten beni biraz yalnız bırakırlardı

Back