- 15 Ağustos 2023
- 101
- 127
- 23
- 33
inşallah bu günlerde geçer, güzel haberler a
Amiiiiin inşallah hepimizinşallah bu günlerde geçer, güzel haberler alırız.
Erken gebelik mi yapiyorsun canım ?Her gün testi tekrarlamaya karar verdim en azından her türlü sonuca kendimi hazırladım direkt negatif görürsem çok yipranirim diye düşünüyorum
Bende senin gibi 5 6 ve 7 günlerde yaptım yapma moral çok önemli çok üzülmüştüm daha zamanın var bekle5. günümdü dün genelde testte çıkıyormuş 5. gün. İlk transferimde de 5. gün negatifti.
Herkeste değişiyor bende hangisi yaptı bilmiyorum ama ilaçların etkisi ile çok şey yaşadımMerhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi
Regl olmazsın canım korkma gebelikte de bu ağrılar devam ediyorAy inşallah canım ama bu ağrının arkasından hep regl olduğum için korkuyorum açıkçasıçünkü çatlama iğnesini tam 14 gün oldu
Evet canım erken gebelik testiyi yaptiklarmErken gebelik mi yapiyorsun canım ?
Ay olmadım çok şükürRegl olmazsın canım korkma gebelikte de bu ağrılar devam ediyor
Evet canım erken gebelik testiyi yaptiklarm
Yok canim bugün yapmadımBugün yaptın mı cnm
Yarın ilk idrarla yaparsın sana gülümseyen ikinci çizgiyi götürsün inşallahYok canim bugün yapmadım
Ay inşallah çiçeğimYarın ilk idrarla yaparsın sana gülümseyen ikinci çizgiyi götürsün inşallah
Kızlar merhaba,
Negatif transferden sonra 2. reglinizde gecikme oldu mu ne zaman geldi benim şuan opu tedavi sürecine uzun protokol başladık ama 3 gün gecikmem var
Canım benim opu öncesi olduğu için söktürücü birşey de kullanamam hayırlara yormak istiyorum kesin adetim önümüzdeki haftaya kadar gelirOpudan sonra benım ıkıncı adetım gelmedi . Doktor tarlusal kullandırttı 10 gun ıcınde geldi
Negatif transfer sonrası 5 gün geldi benim ilaçları birakinca bir kaç gün içinde geliyorKızlar merhaba,
Negatif transferden sonra 2. reglinizde gecikme oldu mu ne zaman geldi benim şuan opu tedavi sürecine uzun protokol başladık ama 3 gün gecikmem var
Canım 2. regl dönemi için sordum onda gecikme oldu muNegatif transfer sonrası 5 gün geldi benim ilaçları birakinca bir kaç gün içinde geliyor
Esin nasıl gel der dinlenmen gerek ayy bende olsam delirirdim,Ay inşallah çiçeğimcumartesi günü yapayım dedim varsa çıkar. Ay birde bu kargaşada görümceyle kaynanam eşime haber vermiş size yemeğe gelecez diye delirdim biseyler yapinca ağrım oluyor bildiği halde gelin dedi
Ne oldu canımKızlar sinirlerim çok bozuk
Böyle bi dönemde el uzatan olmaz ama fil uzatan çok olur maalesef bende aynı sorun yüzünden kendi annemin yanına geldim düşünceleri olsa zaten beni biraz yalnız bırakırlardıEsin nasıl gel der dinlenmen gerek ayy bende olsam delirirdim,ona yaptirirdim bide bu süreçte insan temizliği de bırakıyor kimse gelmese daha iyi olur onu geçtim gelenler kaynana ve görümce Allah yardımcın olsun benimkiler olsa gelip evde kusur ararlar seninkiler belki iyidir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?