• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Asla yapmazlar yediklerini olduğu yerde bırakıp giderler arkadan da dedikodu yaparlar 😅
Aynn öyle valla birine gitseler bizimkiler ne yedin ne içtin ne verdi muhabbeti var evi temizmi esyalri söyle zaten sürekli arayıp kimse bize iş yapmıyor diye şikayet ediyor benimki bide kaldiki bize bakicaklar 😂🤣

Benımkıler sonuca ulaşana kadar her akşam yemek yapıp geldıler sonuca ulaşınca da eşime karınla ilgilen bi tadını çıkarın noldu ne bitti anlayın artık diyip yalnız bırakmak istediler :) ona da ben izin vermedim zor süreci atlatıp mutlulukta öyle olmaz beraber olalım die çok şükür razıyım 🌺

Hayır hiç dert etme istifini bozma hasta olduğunu hissedip utansınlar kendileri davet esin moral versin sinirleniyorum ya sanki bizle beraber onlar da tedaviye başlamış gibi davranı🥴
Her geldiklerinde çok güzel sofralar kuruyordum Hem yemek hem de çayın yanına bir sürü tatlılar pastalar yapıyordum ama gerçekten şu an hem halim yok Hem de içimden gelmiyor gördüğüm muameleden dolayı

Aynn öyle valla birine gitseler bizimkiler ne yedin ne içtin ne verdi muhabbeti var evi temizmi esyalri söyle zaten sürekli arayıp kimse bize iş yapmıyor diye şikayet ediyor benimki bide kaldiki bize bakicaklar 😂🤣
Dedikoduya geliyorlar gerçekten de bazıları beni sakinleştirmeniz lazım kızlar çayın yanına bir şey yapayım mı yemek dışarıdan zaten bir çorba yaparım😅

Benımkıler sonuca ulaşana kadar her akşam yemek yapıp geldıler sonuca ulaşınca da eşime karınla ilgilen bi tadını çıkarın noldu ne bitti anlayın artık diyip yalnız bırakmak istediler :) ona da ben izin vermedim zor süreci atlatıp mutlulukta öyle olmaz beraber olalım die çok şükür razıyım 🌺
Ne güzel maşallah çok anlayışlılarmış

Her geldiklerinde çok güzel sofralar kuruyordum Hem yemek hem de çayın yanına bir sürü tatlılar pastalar yapıyordum ama gerçekten şu an hem halim yok Hem de içimden gelmiyor gördüğüm muameleden dolayı
Çok iyi anlıyoruz seni zaten bedenimize yüklenen hormonlar duygusal mahvediyor bedenen hem yoruluyor hem geriliyoruz çok şey değil istediğimiz az anlayış

Su çünkü kolunuzu kıpırdatsanız bebegınize zarar verıcek gibi hissediyorsunuz o yüzden hareketlerınızı azaltmak istiyorsunuz E bide çalışıyorsunuz haklısınız uzanıp dinlenmek belki :) göbüşünüzle konuşmak istiyorsunuz

Back