- 3 Ekim 2024
- 58
- 41
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer çatlatma iğnesi yapmadıysan hormonla alakalı pldıgunu düşünmüyorum canım hayırlı olsun kaçıncı gününKızlarr iyi geceler iki saat önce test yaptırdım sonucu bu. Hemşire hormonlardan dolayı yüksek çıkmış olabilir dedi ama anlamadım bence pozitif
Hayırlısı olsun yeni yılda güzel haberini alırız inşallahTekrardan Merhaba!
Transferde son günlere gidiyorum doktorum 14 gün estrofem verdi inşallah ay sonu yılbaşında transferim olacak 2 adet 4bb dondurulmuş embriyo hakkımızda hayırlısı
8inci günde yaptım testi dokuz oldukEğer çatlatma iğnesi yapmadıysan hormonla alakalı pldıgunu düşünmüyorum canım hayırlı olsun kaçıncı günün
Amiiiin hepimiz inşallah canlarımHayırlısı olsun yeni yılda güzel haberini alırız inşallah
Hayırlı olsun canımKızlarr iyi geceler iki saat önce test yaptırdım sonucu bu. Hemşire hormonlardan dolayı yüksek çıkmış olabilir dedi ama anlamadım bence pozitif
Çok teşekkür ederim herkesten sıra sıra alalım güzel haberlerini inşallahHayırlı olsun canım
Merhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil miTekrardan Merhaba!
Transferde son günlere gidiyorum doktorum 14 gün estrofem verdi inşallah ay sonu yılbaşında transferim olacak 2 adet 4bb dondurulmuş embriyo hakkımızda hayırlısı
Yan etki olabilir canım herkeste aynı reaksiyonu göstermiyor olabilir ben de aksine gececyarısı yemelere başladımMerhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi
Bende gece12’de içeceğim diye zoraki yiyorum allahım hepimize kolaylıklar versin aminYan etki olabilir canım herkeste aynı reaksiyonu göstermiyor olabilir ben de aksine gececyarısı yemelere başladım
Daha çok erken değil miydi sizinbende dün gece test yaptım negatif
Herkeste çok farklı maalesef Allahım emeklerimizi zayi etmesin o kadar ağır hormonlar o kadar sabır gerektiriyor kiBende gece12’de içeceğim diye zoraki yiyorum allahım hepimize kolaylıklar versin amin
5. günümdü dün genelde testte çıkıyormuş 5. gün. İlk transferimde de 5. gün negatifti.Daha çok erken değil miydi sizin
Kaçıncı günündü peki 12 inci günde bile tutunan varmış moralini bozma yüksek tut canım arkadaşım hormonlar çok önemlibende dün gece test yaptım negatif
Çok erkeenn moralini bozma sakın kendini salma hormonlarını düşün daha önünde kaç gün var ben 8 inci gün yapmama rağmen neden erken yapıyorsunuz diye sitem etti hemşire düşün5. günümdü dün genelde testte çıkıyormuş 5. gün. İlk transferimde de 5. gün negatifti.
dün gece ağlayarak uyuyakalmışım, bir de doktor uyarmıştı stres üzüntü olmasın diye ama kendimi artık çok yorgun hissediyorum. Transfer ederken doktor embriyolar ve rahim çok iyi deyip olmaması kötü. Sebepsiz infertilite diyorlar ve bu durum beni korkutuyor.Çok erkeenn moralini bozma sakın kendini salma hormonlarını düşün daha önünde kaç gün var ben 8 inci gün yapmama rağmen neden erken yapıyorsunuz diye sitem etti hemşire düşün
Tabiki ağla içini dök ama bunun için daha erken kendini yıpratma bu yola girerken hepimiz bilerek girdik olumlu olumsuz herşeye hazırız bak seninki sebepsiz benim iki tarafında problemi var devlet hastanesinde o kadar umutsuz ayrılmıştım kidün gece ağlayarak uyuyakalmışım, bir de doktor uyarmıştı stres üzüntü olmasın diye ama kendimi artık çok yorgun hissediyorum. Transfer ederken doktor embriyolar ve rahim çok iyi deyip olmaması kötü. Sebepsiz infertilite diyorlar ve bu durum beni korkutuyor.
Bu sebeple çok yakın bir arkadaşımın satı bir çiçeği oldu şuan kötüyü çağırma ben çevremden herkesten dualar istedim lütfen salmadün gece ağlayarak uyuyakalmışım, bir de doktor uyarmıştı stres üzüntü olmasın diye ama kendimi artık çok yorgun hissediyorum. Transfer ederken doktor embriyolar ve rahim çok iyi deyip olmaması kötü. Sebepsiz infertilite diyorlar ve bu durum beni korkutuyor.
inşallah bu günlerde geçer, güzel haberler alırız.Bu sebeple çok yakın bir arkadaşımın satı bir çiçeği oldu şuan kötüyü çağırma ben çevremden herkesten dualar istedim lütfen salma