• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Su çünkü kolunuzu kıpırdatsanız bebegınize zarar verıcek gibi hissediyorsunuz o yüzden hareketlerınızı azaltmak istiyorsunuz E bide çalışıyorsunuz haklısınız uzanıp dinlenmek belki :) göbüşünüzle konuşmak istiyorsunuz
Evet dün 8'de 5 e kadar dışarıdaydım. Çok yoruldum ya o yüzden çok ağrılarım vardı bunu gördü bildiği halde kabul etmiş bugün de dinlenmek istedim

Zaten yemek yıceklermıs çayıda keksiz içiversinler :) cekırdek kuruyemiş koysun eşiniz çayın yanına ille de bisey olacaksa olsun bitsin

Kesinlikle Buda şans malesef bazılarımız bu konularda çok şanslı değiliz allahtan etim derim yenmiyor yoksa benim eşim millet memnun olsun diye yem ederdi beni🤣🤣
Düşüncesizler ya Kendi başlarına hiçbir zaman düşünemiyorlar 100.000 kere demiştim bana söylemeden kabul etme diye

Çoğu Erkekte yok o emin ol sanslisin
Evet canım çok şükür bu yönde şanslıyım ne mutlu bana darısı tüm bayanlara inşallah sende çok yorma kendini hem çalışan bir bayansin hem bu sürectesin kendini düsün hafif şeyler yap zaten ne yapsanda dedikodu yapicaklar inan kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorlar 😃

Düşüncesizler ya Kendi başlarına hiçbir zaman düşünemiyorlar 100.000 kere demiştim bana söylemeden kabul etme diye
Nereliler bunlar canım bende evliliğimin ilk yılı çok mücadele ettim hem eşimle hem ailesi ile daha zor zamanlar yaşadım boşanmaya kadar geldim ama sonra psikolojik destek aldık ve toparladık çok şükür sorun eşimdeydi denge kuramıyordu sende olduğu gibi hep onu arardı geliyorum kalıcam yatıcam aynı şehirde ve kocası olmasına rağmen 😔çok kötü dönemlerdi eşimden bile nefret ediyordum beni anlamıyor ve ezdiriyor diye ama seanslar çok iyi geldi tavsiye ederim

Nereliler bunlar canım bende evliliğimin ilk yılı çok mücadele ettim hem eşimle hem ailesi ile daha zor zamanlar yaşadım boşanmaya kadar geldim ama sonra psikolojik destek aldık ve toparladık çok şükür sorun eşimdeydi denge kuramıyordu sende olduğu gibi hep onu arardı geliyorum kalıcam yatıcam aynı şehirde ve kocası olmasına rağmen 😔çok kötü dönemlerdi eşimden bile nefret ediyordum beni anlamıyor ve ezdiriyor diye ama seanslar çok iyi geldi tavsiye ederim
Merhaba siz nasılsınız ne durumdasınız

erkekler hep boyle zaten. bence siz kotu oldum diye bir hastaneye gidin. yemegi de iptal edin. simdiden stres olduysaniz geldiklerinde dusunemiyorum. ya zaten siz ne yapsanizda onlar konusacak birakin konussunlar

Ben şuna çok karşıyım neden evın erkegı aranıyor misafir gelmek için sanki evın duzenını kadının o günkü piskolojısını erkek mı biliyor sanki agırlamayı erkek mı yapacak bence misafirlik için evın hanımı aranmalı müsaitiz denilirse eşlerde kendı aralarında haberleşmeli kimse de istemediği misafire hizmet yapmak zorunda kalmamalı

Ben şuna çok karşıyım neden evın erkegı aranıyor misafir gelmek için sanki evın duzenını kadının o günkü piskolojısını erkek mı biliyor sanki agırlamayı erkek mı yapacak bence misafirlik için evın hanımı aranmalı müsaitiz denilirse eşlerde kendı aralarında haberleşmeli kimse de istemediği misafire hizmet yapmak zorunda kalmamalı
Kesinlikle öyle olmalı evdeki dengeyi kadın koruyor bi zahmet böyle durumlarda evin hanımı aranmalı ama işte bazıları o kadar anlayışsız ki

Evet canım çok şükür bu yönde şanslıyım ne mutlu bana darısı tüm bayanlara inşallah sende çok yorma kendini hem çalışan bir bayansin hem bu sürectesin kendini düsün hafif şeyler yap zaten ne yapsanda dedikodu yapicaklar inan kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorlar 😃
Evet canım yine kendimi çok yormadan yapmaya çalışacağım bir şeyler

Kesinlikle öyle olmalı evdeki dengeyi kadın koruyor bi zahmet böyle durumlarda evin hanımı aranmalı ama işte bazıları o kadar anlayışsız ki
İş böyle olunca da kadınlar sonra kimseyı istemıyor moduna sokuyorlar işte . Benım eşim bana sormadan kendı bile arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz . Ben bazen dışardaki bi programı bana gerekli bi madde olmadığı sürece bildirme derim …belki Senın bana ihtiyacın vardır die haber ediyorum der ben ihtiyacım olsa bile git diyiveriorum kalbim yumuşacık oluyor kendı ihtiyacımıda unutuyorum

Back