Bende dedim şimdi diyardan yaptırırsak öyle diyeceklerBen yerinden kalkmadım en son tak etti çünkü anladım ki beni sadece ben düşünüyorum.evde yemek yedirmek istemiyor gelin hanım diye dedikodu çıkarmışlarAllah’a havale ediyorum
Böyle süreçte dedıkoduyu yaparken utanmamışlar da maşallahBen yerinden kalkmadım en son tak etti çünkü anladım ki beni sadece ben düşünüyorum.evde yemek yedirmek istemiyor gelin hanım diye dedikodu çıkarmışlarAllah’a havale ediyorum
Sabahtan beri öyle geriliyorum ki
Ya sorma canım öyle gerildim ki anlatamamSöylenmeden yapılması gerektiğinden . Siz söylemeye cekınmıssınız ama maşallah onlar hıc cekınmemıs yemeye gelmeye
Bebisi babası bile düşünmüyor şu erkeklerin umursamazlığı ayrı zaten dün gördü bugün gece ağrıdan kalkamadimYapmayın bebiş var :)
Hayır hiç dert etme istifini bozma hasta olduğunu hissedip utansınlar kendileri davet esin moral versin sinirleniyorum ya sanki bizle beraber onlar da tedaviye başlamış gibi davranıSabahtan beri öyle geriliyorum ki
Aynn öyle valla birine gitseler bizimkiler ne yedin ne içtin ne verdi muhabbeti var evi temizmi esyalri söyle zaten sürekli arayıp kimse bize iş yapmıyor diye şikayet ediyor benimki bide kaldiki bize bakicaklarAsla yapmazlar yediklerini olduğu yerde bırakıp giderler arkadan da dedikodu yaparlar
Her geldiklerinde çok güzel sofralar kuruyordum Hem yemek hem de çayın yanına bir sürü tatlılar pastalar yapıyordum ama gerçekten şu an hem halim yok Hem de içimden gelmiyor gördüğüm muameleden dolayıHayır hiç dert etme istifini bozma hasta olduğunu hissedip utansınlar kendileri davet esin moral versin sinirleniyorum ya sanki bizle beraber onlar da tedaviye başlamış gibi davranı
Dedikoduya geliyorlar gerçekten de bazıları beni sakinleştirmeniz lazım kızlar çayın yanına bir şey yapayım mı yemek dışarıdan zaten bir çorba yaparımAynn öyle valla birine gitseler bizimkiler ne yedin ne içtin ne verdi muhabbeti var evi temizmi esyalri söyle zaten sürekli arayıp kimse bize iş yapmıyor diye şikayet ediyor benimki bide kaldiki bize bakicaklar
Benim eşim olsa gelmeyin derdi direk hatta sana iyi gelmiyorlarsa engelle aramasinlar diyor Allahtan eşim çok anlayışlı biri yoksa kaynanam çoktan oğlunu evlendirirdiBebisi babası bile düşünmüyor şu erkeklerin umursamazlığı ayrı zaten dün gördü bugün gece ağrıdan kalkamadim
Ne güzel maşallah çok anlayışlılarmışBenımkıler sonuca ulaşana kadar her akşam yemek yapıp geldıler sonuca ulaşınca da eşime karınla ilgilen bi tadını çıkarın noldu ne bitti anlayın artık diyip yalnız bırakmak istediler :) ona da ben izin vermedim zor süreci atlatıp mutlulukta öyle olmaz beraber olalım die çok şükür razıyım
Çok iyi anlıyoruz seni zaten bedenimize yüklenen hormonlar duygusal mahvediyor bedenen hem yoruluyor hem geriliyoruz çok şey değil istediğimiz az anlayışHer geldiklerinde çok güzel sofralar kuruyordum Hem yemek hem de çayın yanına bir sürü tatlılar pastalar yapıyordum ama gerçekten şu an hem halim yok Hem de içimden gelmiyor gördüğüm muameleden dolayı
Neden senin evin seni aramıyorlarKaynana ve görümce eşimi bugün bize yemeğe geleceklerini söylemişler
Bebisi babası bile düşünmüyor şu erkeklerin umursamazlığı ayrı zaten dün gördü bugün gece ağrıdan kalkamadim
Normal bir kek yap yeter benceDedikoduya geliyorlar gerçekten de bazıları beni sakinleştirmeniz lazım kızlar çayın yanına bir şey yapayım mı yemek dışarıdan zaten bir çorba yaparım
Çoğu Erkekte yok o emin ol sanslisinBenim eşim olsa gelmeyin derdi direk hatta sana iyi gelmiyorlarsa engelle aramasinlar diyor Allahtan eşim çok anlayışlı biri yoksa kaynanam çoktan oğlunu evlendirirdi
Evet kesinlikle hak ettibabaya sağlam trip sallayın anlasın
Su çünkü kolunuzu kıpırdatsanız bebegınize zarar verıcek gibi hissediyorsunuz o yüzden hareketlerınızı azaltmak istiyorsunuz E bide çalışıyorsunuz haklısınız uzanıp dinlenmek belki :) göbüşünüzle konuşmak istiyorsunuzHer geldiklerinde çok güzel sofralar kuruyordum Hem yemek hem de çayın yanına bir sürü tatlılar pastalar yapıyordum ama gerçekten şu an hem halim yok Hem de içimden gelmiyor gördüğüm muameleden dolayı
Bende öyle düşünüyorumNormal bir kek yap yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?