- 24 Temmuz 2024
- 342
- 411
- 18
- 34
Yani sanirim bunu ancak kese vs icin doktora gidersem anlayabiliriz ama bu durumda da keseyi beklemez sanirim doktor. Bilmiyorum of cok karisigim suan.acaba ilk değer iki embriyo için, ikinci değer tek embriyo için mi? Biri tutunmaya devam etmedi mi acaba
Hay Allah çok üzüldüm yaHayır canım öyle bir şey yok iki embriyo da olsa tek bir değer olur değer düşüşe geçtiyse bir daha yükselmez yükselse bile sağlıklı olmaz dış gebelik olur.
yine de ilaçlarını doktorla teyit edene kadar bırakma aradaki fark çok küçük çünkü. Hala başka bir şey çıkar mı altından diye düşünüyorum labaratuvar farkı vs bilemiyorumYani sanirim bunu ancak kese vs icin doktora gidersem anlayabiliriz ama bu durumda da keseyi beklemez sanirim doktor. Bilmiyorum of cok karisigim suan.
Aynı yerde mi verdin kanı? Doktoruna danıştın mı durumuhcg degerim 4 gun once 118 idi. Simdi 115 olmus bugunku sonuca gore.
Evet ayni yer. Yazdim ama daha cevap vermediler.Aynı yerde mi verdin kanı? Doktoruna danıştın mı durumu
Bu bekleyen kan değil dimi. Yeni verdin?Evet ayni yer. Yazdim ama daha cevap vermediler.
Evet evet yenisi. Bugun verdim.Bu bekleyen kan değil dimi. Yeni verdin?
Muhtemelen kimyasal arkadaşım ama yinede bakalım doktor ne dicek. Arkada bekleyen embriyoların var mıEvet evet yenisi. Bugun verdim.
Canım benim ne kesesi kese filan olamaz bu değerle 1500 üzeri kese görünür sana kimyasal olmuş ilaçları bırak diyecek ne yazıkkiYani sanirim bunu ancak kese vs icin doktora gidersem anlayabiliriz ama bu durumda da keseyi beklemez sanirim doktor. Bilmiyorum of cok karisigim suan.
Evet 3 tane daha var dondurulmus embriyom.Muhtemelen kimyasal arkadaşım ama yinede bakalım doktor ne dicek. Arkada bekleyen embriyoların var mı
Canım ben de öyleyim dua ederken bile kendimi ağlarken buluyorum bazen pozitif sonucunu hayal edip ağlıyorum bazen negatif sonucu düşünüp ağlıyorum çok karmaşık durumdayımAy kızlar çok duygusalım dünden beri. Sürekli ağlama modundayım. Öyle saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam
Canım ne zaman transfer olmuştunVallahi ne idrara ne teste dayanabildim maşallahhepsini yaptım pişman değilim içinden nasıl geliyorsa öyle yap belki küçük bir his olur içinde, bi rüya görürsün
Canım ne zaman transfer olmuştun
Sabah idrarıyla yap ilk idrarla o zaman daha net çıkar. Evet hafif ince bir çizgi var gibikızlar 3 Aralık transfer günüm az önce yaptım gördüğümü görüyor musunuz bu sayılır mı
Canım benim sana sarılıyorumEvet 3 tane daha var dondurulmus embriyom.
Doktorun yazdı mı canım hayırlısı olsun hakkında ben de üzüldümMaalesef degerim dususe gecmis. Cok uzgunum
Maşallah canım sağlıkla geçir süreci 1 haftada sonuç alman güzel bir şey tebrikler3 Aralık canım 5. Gün embriyosuydu
3 kez kimyasal yaşadım ikisi tüp bebekti en sonunda embriyolarımı genetiğe gönderdik artış olmadığı için ilaçları bıraktırıp adet gördüm her zaman umudumuz var inşallah canım Allah bu duyguyu nasip etsin hepimizeEvet evet yenisi. Bugun verdim.
Evet ya aynı duygular bende de var. Sonu mutluluktan ağlamaya dönsün inşallahCanım ben de öyleyim dua ederken bile kendimi ağlarken buluyorum bazen pozitif sonucunu hayal edip ağlıyorum bazen negatif sonucu düşünüp ağlıyorum çok karmaşık durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?