- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 23
Canım benim inşallah gönlüne göre olsun dua edeceğim sana inşallah güzellikle nasip etsin Rabbim canım haber etcinsallahBenim 4. Transferim canım ,
Topik topik geziyorum her transferde ondan taniyorsundur.
5 Aralık'ta transfer oldum bende bekliyorum. Pazartesi günü kan vereceğim.
Benim de 4 yumurtam kalmıştı donmuş. Doktor cozdurup bekleyelim, iyi kalite olmayanları ayirt edelim dedi. 4 taneden 2 tane kalmış. 2 tane de transfer edildi.
Biraz uzuldum, geride 2 embriyom kalacak diye bu olumsuz olursa ona tutunacaktim. Ama bu da olmazsa artık tutunacak dalım kalmadı.
Bu ay sonu 39 yaşında oluyorum artık. Öncesinde oluşan embriyolardan sonuç alamadiysak bu saatten sonrakiler artık hiç olmaz gözüyle bakıyorum. Ondan bu son şansım. Yüreğim ağzımda bekliyorum...
Harika haberHepinizden pozitif haberi alalım inşallahhhbugün transfer hariç 6. Gündü 51 çıktı bakalım perşembe ne olacak
Amiiiin canımmmEvet ya aynı duygular bende de var. Sonu mutluluktan ağlamaya dönsün inşallah
İlişkiye mi girmişler yoksa o araBiri belki sonradan tutunur. Ben arkadaşımla beraber sürece başlamıştım. Ona iki embriyo transfer ettiler. Sonra hamilelik oluştu doktor tek embriyo tutunmuş, vücut diğerini atar endişelenmeyin dedi. Aradan 2 hafta geçti, tutunan bebişin kalp atışını duymaya diye gittiler, meğer diğer embriyo kendine kese oluşturmuş orda yatıyoraralarında 1,5 hafta vardı nerdeyse. Şok olduk tabi
Yok yokkk yaramaz embriyo illa ben tutuncam demişİlişkiye mi girmişler yoksa o ara
Canım benim ilk kimyasalda %50-60-40 gibi yükseliyordu değerler. Doktor ısrarla ilaca devam ettirdim. 2 haftada 45 ten 300 e yükseldi en fazla. Tüp bebek doktoru daha kullan ilaçları artış var diyordu, diğer doktorum içeride sağlıksız bir embiyo var ilaç kullandıkça rahim kalınlığı devam ediyor, sağlıksız yapı kendi kendine hormon üretiyor dedi. İlaçları bırakınca da 4 günde sıfırlandıNe oluyor simdi bu durumda? Ne yapiyor doktor?
O haylazlardan bize de gerekYok yokkk yaramaz embriyo illa ben tutuncam demiş
35 e kadar doktorlar bir sorun yok dedi.Kızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
Ben 27 yaşındayım 21 de başladım tedaviye 6 yıldır uğraşıyorum 6 deneme yaptımKızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
Yasak canım komple siteden atılıyor üyeler burdan whatsap grubu kurup gidinceBiri wp grubu kursa aralıklar için kasımda kurmuşlar
MaalesefZor günler yaşamış siniz inşallah son deneme olur çok güzel sonuçlar alırsınız
Sebebi olsa tedavi ediliyor en azından ama sebepsiz infertilite kimse bişey yapamıyo
32 yaşındayım, ilk denemem. Sebepsiz infertilite diye neredeyse 3 yıl oyalandık, meğer sebebi varmış ama eşimin değerlerini düzgün incelememişler :) amaan işte ne diyelim her şeyde bir hayır vardır, demek ki bu zaman başlamak gerekiyormuş. Geriye bakıp üzülmek istemiyorumKızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
Kesinlikle geriye bakma önümüze bakıyoruz32 yaşındayım, ilk denemem. Sebepsiz infertilite diye neredeyse 3 yıl oyalandık, meğer sebebi varmış ama eşimin değerlerini düzgün incelememişler :) amaan işte ne diyelim her şeyde bir hayır vardır, demek ki bu zaman başlamak gerekiyormuş. Geriye bakıp üzülmek istemiyorum
Aaaa çok erken başlamışsın inşallah son olur da yarın güzel haber verirsin bende 26 yaşındayım yaş farkı yok neredeyse aramızda :)Ben 27 yaşındayım 21 de başladım tedaviye 6 yıldır uğraşıyorum 6 deneme yaptım
Senin de son olur inşallah35 e kadar doktorlar bir sorun yok dedi.
35 te yumurta takibi başlandi. Deprem bölgesi deyim sonra bir süre doktor bulamadık vs. Derken aşılama derken tüp bebege geçtim. Bu ayın sonunda 39 oluyorum.
Ben 2024 Haziranda rahim filmiyle sürece başladım 32 yaşında, 2024 Aralık pozitifi aldım 33 yaşındaKızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?