• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aaaa çok erken başlamışsın inşallah son olur da yarın güzel haber verirsin bende 26 yaşındayım yaş farkı yok neredeyse aramızda :)
Ben eşimin problemini evlenmeden önce biliyordum tüp bebekle uğraşmak zorunda kalacağımızı bildiğimiz için erken başladık canım kaçıncı denemede olucak bilemeyiz dedik zaman kaybetmedik.

Bu süreçte hamilelik yaşadın mı canım
Evet canım 2. Denemem tutmuştu boş gebelik oldu 8. Hafta da kürtaj oldum.
3. Denemeyi yaptık oda tuttu 13. Haftada oğlumun kafatasının oluşmadıgını yaşama şansı olmadıgını öğrendk ve gebeliği sonlandırdık bu genetik değilmiş sadece şanssızlıkmış bizi bulmuş öyle demişti.
Bebeğimi kaybedeli 4 yıl oldu neredeyse dahada gebelik elde edemedik işte bu son olur inşallah 🤲🏻

Ben eşimin problemini evlenmeden önce biliyordum tüp bebekle uğraşmak zorunda kalacağımızı bildiğimiz için erken başladık canım kaçıncı denemede olucak bilemeyiz dedik zaman kaybetmedik.
Çok çok iyi yaptın bende evlendiğimin 3. Ayı gittim kendime baktırdım vitamin hsg filmi falan derken eşimin sorunu çıktı hemen başladık ilk transferde hamile kaldım ama taşıyıcı olduğumu bilmiyordum. Sonra kürtaj oldum derken 3 buçuk ay için de 3 defa daha opu oldum embriyomuz bir iki tane kalıyordu onlarda sağlıksız geliyordu bu sefer inşallah sağlıklı gelir yarın başlıyorum transfer hazırlığına

Evet canım 2. Denemem tutmuştu boş gebelik oldu 8. Hafta da kürtaj oldum.
3. Denemeyi yaptık oda tuttu 13. Haftada oğlumun kafatasının oluşmadıgını yaşama şansı olmadıgını öğrendk ve gebeliği sonlandırdık bu genetik değilmiş sadece şanssızlıkmış bizi bulmuş öyle demişti.
Bebeğimi kaybedeli 4 yıl oldu neredeyse dahada gebelik elde edemedik işte bu son olur inşallah 🤲🏻
Çok üzüldüm canım 🥹 bu sefer sağlıkla ilerleyecek inşallah ben inanıyorum 🥰

Çok çok iyi yaptın bende evlendiğimin 3. Ayı gittim kendime baktırdım vitamin hsg filmi falan derken eşimin sorunu çıktı hemen başladık ilk transferde hamile kaldım ama taşıyıcı olduğumu bilmiyordum. Sonra kürtaj oldum derken 3 buçuk ay için de 3 defa daha opu oldum embriyomuz bir iki tane kalıyordu onlarda sağlıksız geliyordu bu sefer inşallah sağlıklı gelir yarın başlıyorum transfer hazırlığına
İnşallah canım inşallah buda son olur senin için🤲🏻

Kızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
36 yaşındayım 1 sene denedik. Çikolata kistim vardı. hep içimde bir yerde tüp bebekle çocuk sahibi olacağımı düşünürdüm ve sonuç burdayız 😊 36 yaşımı bitirmeden inşallah evladıma yada evlatlarıma kavuşacağım 🥰🙏

Senin de son olur inşallah 🙏 seni haziran gurubundan da tanıyorum kimyasal olmuştu sanırım haziran yada temmuz
Evet canim temmuzda kimyasal oldu.
Öncesinde de 1 kimyasalim vardı.
43 olacağım 4 ay sonra 😕 3 gün oldu transfer olalı
Geçmişte ise,
40 da 2kere opu toplam 4 yumurta 1 transfer, olumsuz
41 de 1 opu 2 yumurta …yine olumsuz
Canım Kıbrıs'ın Türkiye'den farkı nedir ?

Back