- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
İlk iki değerin kaçtı canım ?1-1.5 saat sonra cikar herhalde, genelde o civarda cikmisti. Idrar pozitif, kan da pozitif. Onda sikinti yok, artisi takip ediyoruz suan. Benim degerlerim hemen ziplamadi, yavas ilerliyor.
Ay tebrik ederiiiim!Canım çok teşekkür ederimkan testi perşembeydi ama dayanamayıp bugün sabah kan verdim. Sonuç pozitif
70-118 cikmisti ilk iki degerim.İlk iki değerin kaçtı canım ?
Tam %60 artmış canım.70-118 cikmisti ilk iki degerim.
Güzel haberler alırız inşallah canım benim dualarım hep seninle hepinizldHayır canım yarınamiin dua et bana
Ben de bugün kedimin kakası kötü koktu diye ağladımAy kızlar çok duygusalım dünden beri. Sürekli ağlama modundayım. Öyle saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam
Bende hicbirsey hissetmiyorum canım. Hissetmedik da kalbim sikisiyor. Yüreğim ağzımdaAy kızlar çok duygusalım dünden beri. Sürekli ağlama modundayım. Öyle saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam
Eşim diyor ki sen şimdiden başladıysan böyle hamilelik olursa durduramayız seni. O öyle diyince bir kez daha ağladımBen de bugün kedimin kakası kötü koktu diye ağladım
Artisim %70, doktor artisin yeterli ama tedbir amacli takip edelim dedi. Cift transferdi ama belli biri tutunabilmis.Tam %60 artmış canım.
Sıkıntı yoktur inşallah.
Tek transfer miydi ?
Ya bende bişey hissetmiyorum ki bakarsan çok erken zaten. Bunlar bence hep aldığımız hormonların sonucu. Bu kadar kısa zamanda zaten bir belirti aramak yanlış olur gibi geliyor. Zaten duygusal bir süreç geçiriyoruz ya ilaçlarda sağolsun tetikliyor iyice. Sen kendini endişeye düşürme sakınBende hicbirsey hissetmiyorum canım. Hissetmedik da kalbim sikisiyor. Yüreğim ağzımda
Biri belki sonradan tutunur. Ben arkadaşımla beraber sürece başlamıştım. Ona iki embriyo transfer ettiler. Sonra hamilelik oluştu doktor tek embriyo tutunmuş, vücut diğerini atar endişelenmeyin dedi. Aradan 2 hafta geçti, tutunan bebişin kalp atışını duymaya diye gittiler, meğer diğer embriyo kendine kese oluşturmuş orda yatıyorArtisim %70, doktor artisin yeterli ama tedbir amacli takip edelim dedi. Cift transferdi ama belli biri tutunabilmis.
Bakalim neler olacak gorecegiz. Guzel seyler olsun daBiri belki sonradan tutunur. Ben arkadaşımla beraber sürece başlamıştım. Ona iki embriyo transfer ettiler. Sonra hamilelik oluştu doktor tek embriyo tutunmuş, vücut diğerini atar endişelenmeyin dedi. Aradan 2 hafta geçti, tutunan bebişin kalp atışını duymaya diye gittiler, meğer diğer embriyo kendine kese oluşturmuş orda yatıyoraralarında 1,5 hafta vardı nerdeyse. Şok olduk tabi
Nasıl bir düşüşMaalesef degerim dususe gecmis. Cok uzgunum
hcg degerim 4 gun once 118 idi. Simdi 115 olmus bugunku sonuca gore.Nasıl bir düşüş
Kimyasal gebelik oldu yani cok gecmiş olsun kuzum elden bişey gelmiyor malesefMaalesef degerim dususe gecmis. Cok uzgunum
Ne oluyor simdi bu durumda? Ne yapiyor doktor?Maalesef degerim dususe gecmis. Cok uzgunum
acaba ilk değer iki embriyo için, ikinci değer tek embriyo için mi? Biri tutunmaya devam etmedi mi acabaNe oluyor simdi bu durumda? Ne yapiyor doktor?
Hayır canım öyle bir şey yok iki embriyo da olsa tek bir değer olur değer düşüşe geçtiyse bir daha yükselmez yükselse bile sağlıklı olmaz dış gebelik olur.acaba ilk değer iki embriyo için, ikinci değer tek embriyo için mi? Biri tutunmaya devam etmedi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?