• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Belki tecrubesi olan vardir diye yazayim dedim. Bugun normal her zaman gittigimiz yerde kani verdim, simdi sonucu bekliyorum. Sonra cumartesi gunu sorun yasadigimiz hastaneye sikayet kaydi olusturmak icin bir daha gittik (cumartesi zaten birilerine ulaşmak icin belki 4-5 kere telefonda arayip derdimizi anlatmaya calismisizdir). Bize dendi ki sizin cumartesi alinan kaninizla bugun yeniden deney yapılıyor. O alinan kanla yapilan deneyin ve ondan alinan sonucun bir gecerliligi olur mu sizce, aramizda belki saglik sektorunde calisanlar vardir. Yani her seyden once o kan hala tazeligini koruyor mu, kullanilabilir mi vs diye sordum ama cevap alamadim tabii ki. Bekliyoruz bakalim cumartesi bakmayip bugun neye baktiklari sey neymiş.
Yani bencede saçma bi olay cumartesi aldıkları kanı halâ saklıyorlarmıymış buda ayrı bi saçmalık.
Sen yeni sonucu haber ver canm takılma ona doktorun hesaplar iyisini kötüsünü

Canım döndünüz diye anlıyorum değil mi? Bugün hemen verir öğrenirsiniz sanmıyorum ki bi sıkıntı olsun, s,ze çok kötü denk gelmiş laboratuvarda sıkıntı çıkması, seyahatinizin keyfini çıkaramamanıza üzüldüm
evet evet pazar aksam donduk hemen, gittik donduk hizlandirilmis paket olduk :D

Ah şanssızlık olmuş ama olsun ha 14. Gün ha 16.gün farketmez ki, sonuçta pozitiflik var değil mi? Evde idrar testi yaptın mı?
Evet evet pozitif. Zaten 10 ve 12.gunde kan testi vermistim ama artis boyle ziplamamisti o yuzden kontrol amacli istemisti doktorum 14.gunde de. Evde de test yapmistim kan pozitif cikinca. O da pozitif bir sikinti yok.

Yani bencede saçma bi olay cumartesi aldıkları kanı halâ saklıyorlarmıymış buda ayrı bi saçmalık.
Sen yeni sonucu haber ver canm takılma ona doktorun hesaplar iyisini kötüsünü
Ay valla anlamadim ben de. O alinan kan kim bilir ne hale gelmistir lab'da bir de ondan medet umuyorlar. Aman neyse bugunun sonucuna odaklanalim.

Vardı Cnm çok şükür ki ben seni hatırlıyorum sanki önceki süreçler dede karşılaşmıştık sen nasılsın ne durumdasın
Benim 4. Transferim canım ,😔
Topik topik geziyorum her transferde ondan taniyorsundur.
5 Aralık'ta transfer oldum bende bekliyorum. Pazartesi günü kan vereceğim.
Benim de 4 yumurtam kalmıştı donmuş. Doktor cozdurup bekleyelim, iyi kalite olmayanları ayirt edelim dedi. 4 taneden 2 tane kalmış. 2 tane de transfer edildi.
Biraz uzuldum, geride 2 embriyom kalacak diye bu olumsuz olursa ona tutunacaktim. Ama bu da olmazsa artık tutunacak dalım kalmadı.
Bu ay sonu 39 yaşında oluyorum artık. Öncesinde oluşan embriyolardan sonuç alamadiysak bu saatten sonrakiler artık hiç olmaz gözüyle bakıyorum. Ondan bu son şansım. Yüreğim ağzımda bekliyorum...

Oyyy maşallah 🧿🧿 sağlıkla artsın 🙏 benim test günüme 9 gün var ama dayanamayıp idrar testi yapar mıyım kendime güvenemiyorum 🫣
Vallahi ne idrara ne teste dayanabildim maşallah 😂😂😂 hepsini yaptım pişman değilim 😂😂😂 içinden nasıl geliyorsa öyle yap ♥️ belki küçük bir his olur içinde, bi rüya görürsün 🥰

Back