• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende hicbirsey hissetmiyorum canım. Hissetmedik da kalbim sikisiyor. Yüreğim ağzımda
Ya bende bişey hissetmiyorum ki bakarsan çok erken zaten. Bunlar bence hep aldığımız hormonların sonucu. Bu kadar kısa zamanda zaten bir belirti aramak yanlış olur gibi geliyor. Zaten duygusal bir süreç geçiriyoruz ya ilaçlarda sağolsun tetikliyor iyice. Sen kendini endişeye düşürme sakın🥰

Artisim %70, doktor artisin yeterli ama tedbir amacli takip edelim dedi. Cift transferdi ama belli biri tutunabilmis.
Biri belki sonradan tutunur. Ben arkadaşımla beraber sürece başlamıştım. Ona iki embriyo transfer ettiler. Sonra hamilelik oluştu doktor tek embriyo tutunmuş, vücut diğerini atar endişelenmeyin dedi. Aradan 2 hafta geçti, tutunan bebişin kalp atışını duymaya diye gittiler, meğer diğer embriyo kendine kese oluşturmuş orda yatıyor 😂😂😂 aralarında 1,5 hafta vardı nerdeyse. Şok olduk tabi 😂😂

Biri belki sonradan tutunur. Ben arkadaşımla beraber sürece başlamıştım. Ona iki embriyo transfer ettiler. Sonra hamilelik oluştu doktor tek embriyo tutunmuş, vücut diğerini atar endişelenmeyin dedi. Aradan 2 hafta geçti, tutunan bebişin kalp atışını duymaya diye gittiler, meğer diğer embriyo kendine kese oluşturmuş orda yatıyor 😂😂😂 aralarında 1,5 hafta vardı nerdeyse. Şok olduk tabi 😂😂
Bakalim neler olacak gorecegiz. Guzel seyler olsun da 💝😊

Back