Böyle transfer beklerken hamile olduğunu öğrenen çok okudum burda. Hayırlısı olsun sizin için. Benim yumurtlama sonrası adetle bir sonraki adet arasında bir ilaç kullandım büyüttükleri yumurtalıkları indirmesi için onun aynı zamanda doğum kontrol gibi bir özelliği de vardı anladığım kadarıyla o yüzden tam zamanında adet oldum ben. Normalde düzensiz adetlerim başlaması üç gün sürer damla damla bu defa tam zamanında direkt başladı.Benim durumlar biraz karışık sanırım
4 gün adet gecikmesi yaşayıp 3 gündür pembe leke geliyor bir kez sadece.
Yarım doktora gideceğim bakalim
Yarın doktor kan testi yapınca kesin sonuç çıkar zaten. Siz dediniz ya pembe renkte diye ben ondan dolayı dedim acaba?? Çünkü adet öncesi lekelenme genelde kahverengiye çalar.Ya o kadar umutsuzum ki, evde gebelik testi bile yok. Ovuslasyon yaptım hafif silik çıktı. Yarın doktorda anlaşılır bakalim
benim direkt adetin 3. günü estrofeme başladılar. 10. gün kontrol sonra 2-3 aralık transfer dediler. Aynı zamanlarda öğreneceğiz hepimiz sonuçları İnşallah pozitif sonuçlanır. Güzel sağlıklı hamilelikler geçiririz. doğumlarda aşağı yukarı aynı zamana geleceği için bu defa birbirimize hamilelik doğum hazırlıkla ilgili yazarızAynı duygular içerisindeyim. Ben de benimki 4-5 aralık olur diyordum ama sanırım klinikteki müsaitlik durumu sebebi ile 9 Aralıkta olacak. Estrofeme birkaç gün geç başlattılar, ama gecikme belki tamamiyle benim hormonlarımla ilgilidir.
Sizin transfer tarihiniz özellikleSafransari ile örtüşüyor sanırım. Ben birkaç gün gerinizdeyim :)
Ya benim çok düzenlidir. Ama transfer olacağım ayın stresi mi oluyor bilmiyorum gelmedi bir türlü.Böyle transfer beklerken hamile olduğunu öğrenen çok okudum burda. Hayırlısı olsun sizin için. Benim yumurtlama sonrası adetle bir sonraki adet arasında bir ilaç kullandım büyüttükleri yumurtalıkları indirmesi için onun aynı zamanda doğum kontrol gibi bir özelliği de vardı anladığım kadarıyla o yüzden tam zamanında adet oldum ben. Normalde düzensiz adetlerim başlaması üç gün sürer damla damla bu defa tam zamanında direkt başladı.
Zaten bugün bitmek üzere, saat 4 olmuş bile. Yarın sabah da doktora gitmene pek bir şey kalmadı. Eğer hamile değilsen doktor adet söktürücü falan verir belki. Kafana takmamaya çalış olabildiğinceYa benim çok düzenlidir. Ama transfer olacağım ayın stresi mi oluyor bilmiyorum gelmedi bir türlü.
Yıllardır hamile kalamadim, o kadar ovulasyon takipleri ateş takipleri vs ile. Çok ihtimal vermiyorum.
Keşke bende doğum kontrol hapı kullansaydim. Geleceği günü riske atmadaydim.
Siyah damarlı leke gelmeye başladı. Gelecek artık herhalde.Zaten bugün bitmek üzere, saat 4 olmuş bile. Yarın sabah da doktora gitmene pek bir şey kalmadı. Eğer hamile değilsen doktor adet söktürücü falan verir belki. Kafana takmamaya çalış olabildiğince
Bence de öyle gibiSiyah damarlı leke gelmeye başladı. Gelecek artık herhalde.
Stres kaynaklıdır büyük ihtimalle. Benim zaten düzensiz diye belki doktor böyle bie yol izlemiştir bazen iki adetimin arası 80 güne çıkıyordu son zamanlarda çünküYa benim çok düzenlidir. Ama transfer olacağım ayın stresi mi oluyor bilmiyorum gelmedi bir türlü.
Yıllardır hamile kalamadim, o kadar ovulasyon takipleri ateş takipleri vs ile. Çok ihtimal vermiyorum.
Keşke bende doğum kontrol hapı kullansaydim. Geleceği günü riske atmadaydim.
Aslında stresli değilim.Stres kaynaklıdır büyük ihtimalle. Benim zaten düzensiz diye belki doktor böyle bie yol izlemiştir bazen iki adetimin arası 80 güne çıkıyordu son zamanlarda çünkü
Canım pgt li hiç tutmadı mi, kimyasal mi oldu ?Merhaba kizlar. Bende bugün itibariyle ignelerime basladim. Geçmişte epeyce dusuk ve başarısız bir 5aa pgt li tup bebek denemem var. Yaş 417 kasımda sag tupumu yakti doktor bir tanede polip aldı. Normalde bat 25 Kasım ama ben iki gün önce yoğun kanamaya doktora gidince adet olmuşsun operasyondan sonra olabilir dedi ve sürece başladı. Uygun yumurta oluşursa yine genetige gidip sonrasinda transfer olacak. Dilerim ben de isteyen herkeste bebeğine kavusur
Çok yumurta toplaniyorsa rahim dinlendiriliyor 1-2 ay.Merhaba bu gün bende yaklaşık 2 yıl doğal yoldan ve ilaç iğne destekli denemelerin sonunda ilk iğnemi olarak tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Yumurta boylarına göre tedavinin gidişâtına bakacak. Bense tüp bebek hakkında çok yüzeysel bilgilere sahibim. Siz transfer gününü nasıl hesaplıyorsunuz?
Sizinle günlerimiz çok yakın bende geçen cumartesi gittim ilaçlara başladık Perşembe günü kontrolüm var hayırlısıylaMerhaba bu gün bende yaklaşık 2 yıl doğal yoldan ve ilaç iğne destekli denemelerin sonunda ilk iğnemi olarak tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Yumurta boylarına göre tedavinin gidişâtına bakacak. Bense tüp bebek hakkında çok yüzeysel bilgilere sahibim. Siz transfer gününü nasıl hesaplıyorsunuz?
Malesef hiç tutmadı. Doktorum rahmin durumuna da bakarak %90 tutma şansı var demisti ama olmadı. Nasip...Aslında stresli değilim.
Bu 4. Transfer ve umutsuzum yaptırmak için yaptırıyorum gibi.
Ama bilinç altımda bir stres varmış demekki
Canım pgt li hiç tutmadı mi, kimyasal mi oldu ?
Merhaba sureciniz hayırlı olsunMerhaba bu gün bende yaklaşık 2 yıl doğal yoldan ve ilaç iğne destekli denemelerin sonunda ilk iğnemi olarak tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Yumurta boylarına göre tedavinin gidişâtına bakacak. Bense tüp bebek hakkında çok yüzeysel bilgilere sahibim. Siz transfer gününü nasıl hesaplıyorsunuz?
Böyle şeyler duyunca pgt ye olan güvenim azaliyorMalesef hiç tutmadı. Doktorum rahmin durumuna da bakarak %90 tutma şansı var demisti ama olmadı. Nasip...
Ben tutacağı bulmak için değil de tutmayacakları veya tutarsa sonlandırmak zorunda kalabileceklerimizi elemek için genetik test yaptırdım. Düşük veya kürtaj çok büyük kalp ağrısı çünkü. Yüzde 50'si çok ciddi sağlıksız çıktı.Böyle şeyler duyunca pgt ye olan güvenim azaliyor