Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Olur inşallah canım.
Altın değerinde bir embriyon varmış çok şükür.
Prp ye kaç tane gönderdiniz?

Olur inşallah canım.
Altın değerinde bir embriyon varmış çok şükür.
Prp ye kaç tane gönderdiniz?
İki tane iyi kalite çıkmıştı ikisini de pgtye gönderdik, biri olumlu geldi. Diğer 6.gün embriyolarından hiç göndermedik henüz.

İki tane iyi kalite çıkmıştı ikisini de pgtye gönderdik, biri olumlu geldi. Diğer 6.gün embriyolarından hiç göndermedik henüz.
Benim de 2 kimyasal olunca Dr kalanları gönderelim dedi. Donmuşlaro cozdurup parça alınıp tekrar dondurmak transfer aşamasında tekrar cozdurmekle kalitesinin bozulacağını düşündük. Göndermedik. Şansımıza deneyeceğiz artik

Evet sizi hatırlıyorum ağustos ayı başlıklarından. Tekrar opu olmadan donmuşlardan transfer mi olacaksınız?

Merhaba. Ben de 32 yaşındayım, 33 olmak üzereyim. 6 yıldır evliyiz ve eylül ayından beri tüp bebek tedavisi görüyoruz. Bu süreçte biz de çok yumurta olsun kardeşi olsun hayalleri kurduk. Kendinizi bu hayalleriniz için küçümsemeyin. Psikoloğa gitmek istemenizi takdir ediyorum. Eşimle ben de infertilite alanında uzman bir psikolog ile online görüştük. Bizim sorunlarımız benim ondan beklentilerimle ilgiliydi. Bir görüşme bile perspektif verdi. Eğer maddi durumununuzu ayarlayabilirseniz en azından bir iki görüşme öneririm.

Ayrıca anladığım kadarıyla toplamda 5 embriyo gelişmiş. Geç olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor benim bildiğim kadarıyla. Kaliteli embriyolar tutunamazken embriyologların bazen burun kıvırdığı o son embriyo tutunuyor :) Siz umudunuzu eksik etmeyin (demesi kolay, biliyorum :))

Döngünün 42. Gününde bile transfer olanlar var, önemli olan rahim kalınlığı.
İnşallah istenen kalınlığa ulaşır.bizimkilerde
Bu benim için yazıldı diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bir nebze içim rahatladı :)
Olacak bizimler inanıyorum. El ele tutuşup Selenayı çağırmaya bile hazırım :))

6. gün embriyolarının pgt’den sağlam gelme olasılığı epey daha az diyorlar. Ama pgt’den sağlam geldiyse tutma oranı 5. günden çok da farklı değilmiş. Birkaç ay şartlarımızı düzelttikten sonra 4 tane embriyomu pgt’ye yollamak istiyorum.

Psikoloğunuz kimdi acaba? Burdan ya da özelden yazarsanız çok sevinirim. Şartlarımı zorlayacağım çünkü ruh halim hiç iyi değil. Hayattan asla zevk almıyorum. İlk iki opuda epey motiveydim ama şimdi öyle güçsüz hissediyorum ki bir çocuk bile beni kırabilir sanki. Yorumunuz için çok teşekkürler

Bence de o 4 taneden umudunuzu eksik etmeyin :)

Ben psikoloğumu google yardımı ile buldum açıkçası. Adı İlknur Yılmaz. Kendi web sitesi var incelemek isterseniz. Ben biraz özgeçmiş konusunda snobumdur. Özgeçmişini beğendiğim için kendisi ile görüşme ayarladım birkaç ay önce. Mesela beni ruhsal olarak en çok yoran konulardan biri kilom ve sebep olabileceği infertilite sorunlarıydı. Kilo verme konsuna kafayı takmıştım. Kendisi ile konuşmalarımız bana kendimi iyi hissettirdi ve bu husustaki stresimi olabildiğince azalttı. Stresi azaltmak bana ruhsal olarak iyi geldi :)

Ancak psikoloğun tam adını bulmak için google araması yaptığımda başka sonuçlar da çıktı, "infertilite psikolojik danışmanlık" yazdığınızda çıkan sonuçlardan belki size daha çok uyan birini bulursunuz.

Üstteki alıntıyı bir başka başlıkta gördüm, ilginizi çeker diye düşündüm :)

Ben de herkesi beğenmem:) profesyonelliğine dair en ufak şüphe duysam soğurum. Tüp bebek doktorumu da zor seçmiştim o yüzden, instagramda pozitif haberlerini kamera karşısında vererek ailelerle ağlak zırlak videoları sayfasında paylaşanları da profesyonel bulamıyorum mesela. O yüzden sizin deneyiminiz bana yardımcı oldu bakacağım teşekkür ederim. Yarın da denk getirebilirsem kendi doktorumla sırf konuşmak için bir randevu alacağım. Yazmak biraz iyi geldi teşekkürler günlük hayatta kimse bizi anlamıyor, kimsenin bu konularda bilgisi yok doğal olarak

Rica ederim :) günlük hayatta gerçekten kimse bizi anlamıyor. Hatta bence bazen aynı yollardan geçenler bile unutmuş oluyor. Kendimi günde birkaç kere burada buluyorum çünkü yüz yüzede kime ne diyeceğimi bilmiyorum. Annem haricinde kimse de yakınen ilgilenmiyor zaten :))

Sizin bence olacak, başlıktaki ilk mesajı okudum şimdi. İlk opuda 2 tane pgt iyi embriyo, daha nolsun İnşallah ilki tutar ikinci de kardeş olur

Sizin bence olacak, başlıktaki ilk mesajı okudum şimdi. İlk opuda 2 tane pgt iyi embriyo, daha nolsun İnşallah ilki tutar ikinci de kardeş olur
İnşallah :) sizin de o 1 embriyonuz, kardeşi de arkadan gelenlerden olacak diye inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…