Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Merhabalar süreciniz hayırlı olsunn bende ilk transferimi ağustosta oldum malesef negatif sonuçlandı Aralık'ta 2 transferimi düşünüyorum. Yaşınız ve sorununuz nedir acaba?
Merhaba. Yaşım 32,5 diyelim :) bizde bir sebep yok, sebepsiz infertilite dediklerinden. Ya kocamınkiler yumurtayı bulamıyorlardı ya da tutunmuyordu bilemiyoruz ama 15 ayda bir kere çift çizgi görmedim. Sadece ovulasyon testinde :))

2 günnde olsaydı bence 3 güne olursun derdi :)) Benim doktorumun kendi ekibi var, genel takipleri onlar yaptılar opu sürecinde. İlk defa "hocanın kendisi bakmıyor asistanı bakıyor rörörö" tarzı bir eleştirinin geri teptiğini gördüm şu örnekte asdfgh

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda benimde neredeyse 2 yıl olacak hiç gebelik oluşmadı yaş 26.5 diyelim ağustosta transfer oldum tutmadı Aralık'ta deneyeceğim işte hayırlısı Allah'tan

Bizde hiç asistan bakma olayı yok vallahi doktorum en ufak detayla dahi kendisi ilgilendi

Ben 5 kasımda dondurulmuş transfr oldum bu ikinci benim transferim bende ikisindede sivilcelenme olmuştu ilaçlar yapıyor

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda benimde neredeyse 2 yıl olacak hiç gebelik oluşmadı yaş 26.5 diyelim ağustosta transfer oldum tutmadı Aralık'ta deneyeceğim işte hayırlısı Allah'tan
İki yıl ne kadar çok sabır istiyor. Umarım en kısa sürede dileklerimiz gerçekleşir. Ben artık kafamı duvarlara vuracağım asdfgh

Bizde hiç asistan bakma olayı yok vallahi doktorum en ufak detayla dahi kendisi ilgilendi
Bizde de bakan kişiler doktor zaten :) ben hoca haricindeki diğer doktorların da hocanın kontrolünde takip etmesini yanlış bulmuyorum, bir akademi insanı olarak :)

Ben hastahanede tedavi görüyorum klinikte değil belki ondandır :)
Yok ben tam anlatamamışım konuyu şimdi mesajlarıma tekrar baktım. Ben de özel hastanede tedavi görüyorum. İvf bölümünde tek doktor var. Doktorun yanında çalışan hemşireler, embriyologlar, tıbbi sekreterler var. Yani asistan doktor yok. Doktorum bütün hastaların bütün süreçleriyle kendisi ilgileniyor. Başka bir doktora ya da asistan doktora paslama gibi bir durumu olmuyor asistan derken ben muayenede odayı hazırlayan hemşirelerden vs bahsediyorsunuz sandım

Yok yok, benim de benzer şekilde. Bizde Hoca'nın doktorlardan oluşan bir ekibi var. Yumurta takiplerini onlar yapsın diye anlaştık zaten (fiyat farkı oluyor) Transferi Bülent Hoca kendisi yapacak

Yok yok, benim de benzer şekilde. Bizde Hoca'nın doktorlardan oluşan bir ekibi var. Yumurta takiplerini onlar yapsın diye anlaştık zaten (fiyat farkı oluyor) Transferi Bülent Hoca kendisi yapacak
Bülent tıraş’ın hastası mısınız geçen hafta yakın arkadaşım ikizlere hamile kaldı Bülent beyin hastasıydı. Başarılı bir doktor

Bülent tıraş’ın hastası mısınız geçen hafta yakın arkadaşım ikizlere hamile kaldı Bülent beyin hastasıydı. Başarılı bir doktor
Evet! Bu haber akşam akşam bana umut verdi, teşekkür ederim :) Arkadaşınız da sağ sağlim ikizlerine kavuşur inşallah :))

Evet! Bu haber akşam akşam bana umut verdi, teşekkür ederim :) Arkadaşınız da sağ sağlim ikizlerine kavuşur inşallah :))
İnşallah siz de sağ Salim kavuşursunuz ilk denemesinde tuttu Bülent bey embriyonun garanti tutunması konusunda ne gerekiyorsa yapıyor gerçekten. İstanbul’da olsam ben de ona gidecektim ama evimden gidip gelmeyi tercih ettim sizin de süreciniz güzel sonuçlanır inşallah

Hepimizin inşallah :)

Doktorum adetin 20. günü için Lucrin reçete etti. Bu ilaçla ilgili bir tecrübesi olan var mı aramızda?
Merhaba bana da bu ilaç verildi Salı günü vurdurmam söylendi sonrasında da adet gecikmesi yaşayabilirsin dendi. Doğal siklusta transfer yapacaktık ama hormonlar berbat çıktı iptal oldu şimdi adetten sonra ilaçlı başlıcaz sizin nasıl devam etti süreç

Bugün iğne olalı 1 hafta oldu. Normalde yarın adet görmem lazım (26-27 gün normalde döngüm) ama gelecek gibi görünmüyor. Biraz gecikeceğini düşünüyorum.

28 eylülde opu oldum bende 20 tane yumurtamdan sadece 4 tanesi 5.güne gelmiş ve donduruldu (2li 2li dondurduk dediler neden öyle yaptılar bilmiyorum. 2. Adette gel dediler. Opudan beş gün sonra adet oldum şimdi aralıkta adeti bekliyorum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…