- 31 Ağustos 2012
- 21.722
- 35.025
Doktora güven önemli gerçekten.Sizinki kötüymüş gerçektenben doktorumu çok seviyorum ağustostan beri tedavimi devam ettiriyor, tüplerimi çıkarma ameliyatımı da yaptı. Ne olursa olsun başkasına gidemem. Sağlık olsun diyorum
Merhaba. Yaşım 32,5 diyelim :) bizde bir sebep yok, sebepsiz infertilite dediklerinden. Ya kocamınkiler yumurtayı bulamıyorlardı ya da tutunmuyordu bilemiyoruz ama 15 ayda bir kere çift çizgi görmedim. Sadece ovulasyon testinde :))Merhabalar süreciniz hayırlı olsunn bende ilk transferimi ağustosta oldum malesef negatif sonuçlandı Aralık'ta 2 transferimi düşünüyorum. Yaşınız ve sorununuz nedir acaba?
2 günnde olsaydı bence 3 güne olursun derdi :)) Benim doktorumun kendi ekibi var, genel takipleri onlar yaptılar opu sürecinde. İlk defa "hocanın kendisi bakmıyor asistanı bakıyor rörörö" tarzı bir eleştirinin geri teptiğini gördüm şu örnekte asdfghBir de bana sorun vallahi çok üzüldüm ama ne yapayım hayırlısı böyleymiş. Kaderden öte yol yoktransfer için estrofeme başlamıştım, şimdi bıraktım. 1 hafta içinde regl olursun dedi doktorum ama 2 gün oldu daha olmadım benim doktorum şansıma konferansa gitmişti o yüzden muayeneye geç kaldık biz. Bir hafta sonra gitmem gerekirken ben 10 gün sonra doktorumu görebildim O yüzden çatladı. Ne diyeyim şans
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda benimde neredeyse 2 yıl olacak hiç gebelik oluşmadı yaş 26.5 diyelimMerhaba. Yaşım 32,5 diyelim :) bizde bir sebep yok, sebepsiz infertilite dediklerinden. Ya kocamınkiler yumurtayı bulamıyorlardı ya da tutunmuyordu bilemiyoruz ama 15 ayda bir kere çift çizgi görmedim. Sadece ovulasyon testinde :))
Bizde hiç asistan bakma olayı yok vallahi doktorum en ufak detayla dahi kendisi ilgilendi2 günnde olsaydı bence 3 güne olursun derdi :)) Benim doktorumun kendi ekibi var, genel takipleri onlar yaptılar opu sürecinde. İlk defa "hocanın kendisi bakmıyor asistanı bakıyor rörörö" tarzı bir eleştirinin geri teptiğini gördüm şu örnekte asdfgh
Ben 5 kasımda dondurulmuş transfr oldum bu ikinci benim transferim bende ikisindede sivilcelenme olmuştu ilaçlar yapıyorMerhabalar benimde 5. Gün embriyolarım donduruldu Aralık ayında rabbim nasip ederse transfer işlemi gerçekleştirilecek buradan sizlere bir şey sormak istiyorum kullandığım iğnelerdenmi bilmiyorum yüzümde çok fazla sivilce artışı oldu sizin böyle bir sorununuz varmıydı varsa neler yaptınız
İki yıl ne kadar çok sabır istiyor. Umarım en kısa sürede dileklerimiz gerçekleşir. Ben artık kafamı duvarlara vuracağım asdfghAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda benimde neredeyse 2 yıl olacak hiç gebelik oluşmadı yaş 26.5 diyelimağustosta transfer oldum tutmadı Aralık'ta deneyeceğim işte hayırlısı Allah'tan
Bizde de bakan kişiler doktor zaten :) ben hoca haricindeki diğer doktorların da hocanın kontrolünde takip etmesini yanlış bulmuyorum, bir akademi insanı olarak :)Bizde hiç asistan bakma olayı yok vallahi doktorum en ufak detayla dahi kendisi ilgilendi
Bizde tek doktor var başka doktor yok.Bizde de bakan kişiler doktor zaten :) ben hoca haricindeki diğer doktorların da hocanın kontrolünde takip etmesini yanlış bulmuyorum, bir akademi insanı olarak :)
Ben hastahanede tedavi görüyorum klinikte değil belki ondandır :)Bizde tek doktor var başka doktor yok.
Yok ben tam anlatamamışım konuyu şimdi mesajlarıma tekrar baktım. Ben de özel hastanede tedavi görüyorum. İvf bölümünde tek doktor var. Doktorun yanında çalışan hemşireler, embriyologlar, tıbbi sekreterler var. Yani asistan doktor yok. Doktorum bütün hastaların bütün süreçleriyle kendisi ilgileniyor. Başka bir doktora ya da asistan doktora paslama gibi bir durumu olmuyorBen hastahanede tedavi görüyorum klinikte değil belki ondandır :)
Yok yok, benim de benzer şekilde. Bizde Hoca'nın doktorlardan oluşan bir ekibi var. Yumurta takiplerini onlar yapsın diye anlaştık zaten (fiyat farkı oluyor) Transferi Bülent Hoca kendisi yapacakYok ben tam anlatamamışım konuyu şimdi mesajlarıma tekrar baktım. Ben de özel hastanede tedavi görüyorum. İvf bölümünde tek doktor var. Doktorun yanında çalışan hemşireler, embriyologlar, tıbbi sekreterler var. Yani asistan doktor yok. Doktorum bütün hastaların bütün süreçleriyle kendisi ilgileniyor. Başka bir doktora ya da asistan doktora paslama gibi bir durumu olmuyorasistan derken ben muayenede odayı hazırlayan hemşirelerden vs bahsediyorsunuz sandım
Bülent tıraş’ın hastası mısınızYok yok, benim de benzer şekilde. Bizde Hoca'nın doktorlardan oluşan bir ekibi var. Yumurta takiplerini onlar yapsın diye anlaştık zaten (fiyat farkı oluyor) Transferi Bülent Hoca kendisi yapacak
Evet! Bu haber akşam akşam bana umut verdi, teşekkür ederim :) Arkadaşınız da sağ sağlim ikizlerine kavuşur inşallah :))Bülent tıraş’ın hastası mısınızgeçen hafta yakın arkadaşım ikizlere hamile kaldı Bülent beyin hastasıydı. Başarılı bir doktor
İnşallah siz de sağ Salim kavuşursunuz ilk denemesinde tuttuEvet! Bu haber akşam akşam bana umut verdi, teşekkür ederim :) Arkadaşınız da sağ sağlim ikizlerine kavuşur inşallah :))
Hepimizin inşallah :)İnşallah siz de sağ Salim kavuşursunuz ilk denemesinde tuttuBülent bey embriyonun garanti tutunması konusunda ne gerekiyorsa yapıyor gerçekten. İstanbul’da olsam ben de ona gidecektim ama evimden gidip gelmeyi tercih ettim sizin de süreciniz güzel sonuçlanır inşallah
Merhaba bana da bu ilaç verildi Salı günü vurdurmam söylendi sonrasında da adet gecikmesi yaşayabilirsin dendi. Doğal siklusta transfer yapacaktık ama hormonlar berbat çıktı iptal oldu şimdi adetten sonra ilaçlı başlıcaz sizin nasıl devam etti süreçDoktorum adetin 20. günü için Lucrin reçete etti. Bu ilaçla ilgili bir tecrübesi olan var mı aramızda?
Çok olumsuz düşünmemeye çalışıyorum vardır Allah'ın bir bildiği diyorum ama bazen bana da geliyorlarİki yıl ne kadar çok sabır istiyor. Umarım en kısa sürede dileklerimiz gerçekleşir. Ben artık kafamı duvarlara vuracağım asdfgh
Bugün iğne olalı 1 hafta oldu. Normalde yarın adet görmem lazım (26-27 gün normalde döngüm) ama gelecek gibi görünmüyor. Biraz gecikeceğini düşünüyorum.Merhaba bana da bu ilaç verildi Salı günü vurdurmam söylendi sonrasında da adet gecikmesi yaşayabilirsin dendi. Doğal siklusta transfer yapacaktık ama hormonlar berbat çıktı iptal oldu şimdi adetten sonra ilaçlı başlıcaz sizin nasıl devam etti süreç