Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Merhaba. Bana adetimin 20. günü (dün) lucrin iğne yaptırdılar. Sanırım içerikleri aynı, markalar farklı. Biz de 15 ayda tüp bebek tedavisine başladık. Öncesinde üç ay klomen ve bir ay aşılama yaptırmıştık. Rapor almayı düşünüyorduk ama rapor almak 6 ay sürer diyince vazgeçtik. Daha fazla yıpranmadan başladık tüp bebeğe

Merhaba embriyo kalitesi hakkında bilginiz var mı benim de 30 Ekim'de toplandı 18 yumurtadan iki adet embriyo oluştu biri 5. Gün 4bb kalite biri 6. Gün 4cc kalite sizce iyi mi
Ben embriyo kalitesini sorduğumda hepsi transfer edilebilecek kalitede dendi. Başka bir açıklama yapmadılar ve ben de detayını bilmek istemedim sonra onu takıntı haline getiririm diye.

Bize de ilk doktorumuz aşılama yapabiliriz dedi. Düşünüp araştırınca ihtimali daha yüksek olan tüp bebekle direkt başlamak istedik. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Rahmim uygun olursa bu ayın sonu transfer olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…