Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Canim rabbim sabir versin.
Ama şükürler olsun bir güzel embriyon var. Ona odaklan bence

süreciniz hayırlı olsun. benimde 31 ekimde OPU oldu.transferimi bekliyorum.
kaç yumurta toplandı ?
Teşekkürler ederim sizinde hayırlı olsun. 17 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi, 5. güne 1 tanesi gelebildi. Onu da genetiğe gönderdik sonucunu bekliyoruz. Tek embriyo şansımız var bu beni biraz üzüyor. Psikolojik olarak zor bir süreçmiş. Sizin nasıldı acaba?

İnşallah sağlıcakla gelir.
1 tane kalınca genetige göndereceğinize keşke transferle şans verseydiniz. Genetikte masraflı.
4-5 tane olunca ayıklamak için pgt olur ama bir tane için zaten elinizde bir tane var

Psikolojik olarak transfer negatifliğini kaldırabilecek kafaya gelmeden yaptırmayacağım transfer. Şuan negatifi görürsem kaldırabilecek gibi hissetmiyorum. Bakalım geçsin 1-2 ay. Gerçekten opu için hevesim de kalmadı, onca uğraş ve masraf sonrası hep zayıf embriyolar.

Ben bir tedavi olduğum yerde 4 yumurta gelişti, 1 tane 3. Güne gitti transfer negatif sonuçlandı.

2 ay sonra Doktoru değiştirdim. 19 yumurta gelişti ve 8 tane 5. Gün döndürüldü. Bunlardan da ilk iki transfer kimyasal oldu hala pozitifi bulamadik ama geride yumurta olduğunu bilmek negatifi biraz daha kolay gecirmeni sağlıyor dediğin gibi.

İnşallah transferim tutar ama olur da tutmazsa doktor değiştir bence.

hayırlısı olsun. bize bi tane lazım zaten. inşallah oda olur
genetiğe göndermek yüksek maliyetli diye biliyorum. ne kadar tuttu ?
psikolojik kısmı çok zor evet. gerek kullandığımız ilaçlar gerek ise içinde bulunduğumuz durum çok zorlayıcı. sonu güzel olur inşallah.
benim 2. opu bu. ilkinde 14 yumurta toplandı ama hiç embriyo ulaşmadı.
ikincisinde 11 yumurta toplandı 4 embriyo oluştu çok şükür.
transfer günü belli mi ?

Bence de en iyisi biraz dinlenmek. Hem mental olarak hem de fiziksel olarak vücudun inanılmaz yorulduğu bir süreç. Sürekli yapay hormon yüklemesi yapılıyor. Arada es vermek kesinlikle gerekli. Eğer bu transfer tutmazsa ben de iki ay kadar ara vermek istiyorum ilaçlara. Arınmak istiyorum resmen. Siz de arının, kendinizle vakit geçirin. Ben kendimi sevmeyi unuttum resmen yahu!

Arınma vurgusu çok doğru, benim embriyolar şuan hazır ama transferi ocak ayına attım. Psikolojime o kadar iyi geldi ki o gündemden uzaklaşmak. Tekrar sporuma başladım, gittim hamburger yedim, tatlılar yedim. Ben düzenli hacamat yaptıran biriyim ona da zorunlu ara vermiştim, ona da gideceğim. Miss gibi arınacağım İş yerinde bile fark edilmiş alakasız kişiler bana “bu aralar çok motivesin” diyorlar. İlaçtır iğnedir yok oldu mu olacak mı, vallahi çok yıpratıcı.

Sizin adınıza çok mutlu oldum. Bir forumda bir kadın birkaç sene süren çocuk mücadelesi sonunda şöyle yazmıştı aşağı yukarı: "Kuaföre gittim saçımı boyattım, ojemi sürdüm. Kendimi kadın gibi hissetmeyi özlemişim" Hepimizin kadınlık algısı farklı ama orada aslında bahsettiği mental olarak kendine iyi gelen şeyleri yapmak aslında. Yaşadıklarımızdan sonra bırakın "mental health day"i mental health ayına ihtiyacımız var. Benim röfle de kaldı :')

Çok iyi :)) Kesinlikle bu benim için bir mental health month oldu. Kuaföre de gittim tabi, kahkül kestirdim hatta baya radikal oldu tam bir “canım kendim” dönemi :)

Hanımlar herkese merhaba, ben Salı günü ilk kez opu oldum. Doktorum normal şartlarda pazar günü taze transfer yapmayı planlıyordu ama karnım çok şiştiği için dondurulmuş transfer de yapabiliriz dedi.
Taze veya dondurulmuş transfer tutma ihtimalleri aynı mı oluyor acaba ?

Aynı canım.
Rahim dinlenmesi kimi durumlarda daha iyi oluyir. Çok yumurta toplandiysa

Çok fazla da yumurtam toplanmadı 15 yumurta toplandı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin arkadaşlar

Çok fazla da yumurtam toplanmadı 15 yumurta toplandı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin arkadaşlar
15 yumurta ortalamanın üstünde bildiğim kadarıyla. Boyutları da önemli tabiki. Rahim dinlendirme olması sizin için daha sağlıklı olabilir.

Merhaba kızlar. Eğer aksilik olmazsa , inşallah oksapar bende yine kanama yapmazsa aralıkta tramafer olacaklardanım. Muhtemelen ortası gibi olurum diye düşünüyorum

Birde herşeyi içinde yaşayıp aman kimseye söylemeyelim göze nazara gelmeyelim (neden geleceksek) olsun bitsin öyle söyleriz anlatırız ertelemeleri :)) umarım yalnız değilimdirr:)

Birde herşeyi içinde yaşayıp aman kimseye söylemeyelim göze nazara gelmeyelim (neden geleceksek) olsun bitsin öyle söyleriz anlatırız ertelemeleri :)) umarım yalnız değilimdirr:)
Ay önüme gelene söyledim sanırım. Stigmalı bir konuymuş gibi yaklaşmak istemiyorum ve de ayaküstü yalan uyduramıyorum bir soru sorduklarında :)) Ama nazar değmesin diye annem herkesten saklıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…